Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Biraktım zaten ama suan hala hayal gibi sizleri gorunce farkına varıyorum:)) ayrıca diğer olan arkadaslarda beni izlerse sevinirim...

İnşllah:)) evet benim dokum var hocam bittiginde emin ol cok doğal görünüme sahip olacaklarını söyledi..suan 300 cc yeterli oldugunu soyluyor hocam bende bu işe girmişken acaba daha fazlasımı diorum:)

İnşllah:)) evet benim dokum var hocam bittiginde emin ol cok doğal görünüme sahip olacaklarını söyledi..suan 300 cc yeterli oldugunu soyluyor hocam bende bu işe girmişken acaba daha fazlasımı diorum:)
Canım hocaya tam olarak ne istediğini belirt, bence doğal bombastik olsun :KK70: benimki doğal, Sihirlii Sihirlii ninki bombastik :KK70: tabi doktorculuk oynamayalım:dondurma: hoca, yüzlercesini yaptı:rapci: o en iyisini bilir :KK66: sen hocaya, vücudunun elverdiği en büyük boyutu istediğini söyle:kahve: ama şunu da asla unutmamalı, Nasıl 300 metrekare arsaya 400 metrekare ev yapılamıyorsa, max 300 cc nin sığdığı bir memeye fazlasını da koyamaz :KK66: :süslü: zaten sen istedin diye de koymaz :KK66:

Tatildeyim, ve eşimin arkadaşlarıyla geldik. Birinin eşi Rus :KK66: ama tipik sıkıcı Rus'lardan değil, şahane Bi kız :KK66: dün tatilimizin ilk günüydü, beni bikinili görür görmez, yanıma gelip " senin memelerrrrrr silikon mu?" Dedi:olamaz: dondum kaldım. :confused: Ne diyeceğimi bilemedim.:rolleyes: " ay evet, çok mu belli " dedim:KK72: " yoooo, hiç belli değil." Dedi. " e peki Nasıl anladın" dedim. " 2 çocuk emzirrrrrmiş Birrrrrrr kadının memelerrrrri asla böyle olamaz. Baksana dimdik ve üstlerrrrrri dolu dolu " Dedi. " ben de senin ağzını yerim " dedim :KK70: o da yaptırmaya karar verdi :KK70:

Bugün plajda eski strapless bikinilerimden birini giydim. Bikininin arkası koptu, allahtan sabahın 8iydi kimsecikler görmedi. :KK70:Bikini şak diye düştü :KK70: sadece yaşlı Bi İngiliz teyze gördü :KK70:hu huuu diyip alkışladı:KK70: ben de yanına gidip İngilizce " işte biz böyle merhaba deriz turistlere" dedim.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Öldük gülmekten :KK70: sonra bağladık arkasını:KK70:eşim yoktu çok şükür, yoksaaaaa ömrüm boyunca bikini giydirmeZdi bana, haşema alırdı bana:KK70:

Yalnız kızım babası gelir gelmez, havadisi verdi. " babaaaaaa annemin bikinisinin arkası patladı, yere düştü" Dedi. " ama kimse görmedi Dedi çok şükür:KK71::KK70: şu yaşlı turist teyze yardım etti Dedi.:KK70:

Sihirlii Sihirlii huuuuu, benim minnaklar bunu yaptıysa, seninkiler taaaaaa Rodos a uçururdu bikiniyi :KK70:❤️
:KK53::KK24::KK70: sorma memelerim baş kaldırırdı vallahi,bu memelerden bayağ malzeme çıkar konuş konış bitmezzzzzzz:KK71:
Canım valla memeler konuşturdun desene:KK3: ayyy ne seksi olmuştur bikini düşmesi,havuzda çıktığını düşünsene :KK70:benim başıma gelmişti eniştemlerle gitmiştik tatilr ben havuzda oynarken südyen açılmış haberim yok:KK24: koenniştem uyardı memen açıldı diye ben şoook:KK57::KK23: vuuu nasıl utandım anlatamam olmayan memelerimi gördü rezillik diz boyu,eee şimdi açılsa füzeler farkederim tabiki:KK73::KK70:
Kızzzz demek anlaşıldı silikon olduğu haklılar valla benimkini görseler hemen anlaşılır desene 2 çocuk emzirmişim

X