- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
- Konu Sahibi mutluluk2015
ilayda_tezcan , ameliyat ne Zaman ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 22 temmuzda olmuştum :)Ameliyati 23 temzimzda diye konstk hocamla ama daha hocam kararı wermedi.suan bana konulacak en doğru olçüyü karar wermemz gerekiyo..
Bulanmasın kafan doğru karar vermişsin cc yi, protezin şeklini hocaya bırakTesadüf:)) arastrmaktan kafan bulanıo artk:) sizleri gördükçe cesaretleniyo insan..
Can'ım bi albüm oluştur, solda yukarıda 3 çizgi var, orada albümlere gir, foto ekle de sonra izleyeceklerdir seniBiraktım zaten ama suan hala hayal gibi sizleri gorunce farkına varıyorum:)) ayrıca diğer olan arkadaslarda beni izlerse sevinirim...
Gizlilik ayarlarını da, sadece izlediklerim görsün şeklinde yaparsan, sadece senin istediğin kişiler görür.Biraktım zaten ama suan hala hayal gibi sizleri gorunce farkına varıyorum:)) ayrıca diğer olan arkadaslarda beni izlerse sevinirim...
fotoğraflarınız albümler sayfasında herkese açık bilerek mi yaptınız.belki haberiniz yoktur diye yadım arkadaşım.geçm,ş olsun.Biraktım zaten ama suan hala hayal gibi sizleri gorunce farkına varıyorum:)) ayrıca diğer olan arkadaslarda beni izlerse sevinirim...
Kusura bakma girenedim bu aralarr foruma:)) izliyorum smdi
izliyorum simdiilayda_tezcan , albümünü göremiyorum
Can'ım gördüm resimlerini ben sonucun şahane olacağına eminim seninkiler de benimkiler gibi ayrık, ama senin dokun var bu bir avantaj. Ben dümdüzdüm hatta içbükeydim hoca şahane Bi iş çıkaracak, eminimizliyorum simdi
Canım hocaya tam olarak ne istediğini belirt, bence doğal bombastik olsun benimki doğal, Sihirlii ninki bombastik tabi doktorculuk oynamayalım hoca, yüzlercesini yaptı o en iyisini bilir sen hocaya, vücudunun elverdiği en büyük boyutu istediğini söyle ama şunu da asla unutmamalı, Nasıl 300 metrekare arsaya 400 metrekare ev yapılamıyorsa, max 300 cc nin sığdığı bir memeye fazlasını da koyamaz zaten sen istedin diye de koymazİnşllah:)) evet benim dokum var hocam bittiginde emin ol cok doğal görünüme sahip olacaklarını söyledi..suan 300 cc yeterli oldugunu soyluyor hocam bende bu işe girmişken acaba daha fazlasımı diorum:)
sorma memelerim baş kaldırırdı vallahi,bu memelerden bayağ malzeme çıkar konuş konış bitmezzzzzzzSihirlii huuuuu, benim minnaklar bunu yaptıysa, seninkiler taaaaaa Rodos a uçururdu bikiniyi