Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Tatildeyim, ve eşimin arkadaşlarıyla geldik. Birinin eşi Rus :KK66: ama tipik sıkıcı Rus'lardan değil, şahane Bi kız :KK66: dün tatilimizin ilk günüydü, beni bikinili görür görmez, yanıma gelip " senin memelerrrrrr silikon mu?" Dedi:olamaz: dondum kaldım. :confused: Ne diyeceğimi bilemedim.:rolleyes: " ay evet, çok mu belli " dedim:KK72: " yoooo, hiç belli değil." Dedi. " e peki Nasıl anladın" dedim. " 2 çocuk emzirrrrrmiş Birrrrrrr kadının memelerrrrri asla böyle olamaz. Baksana dimdik ve üstlerrrrrri dolu dolu " Dedi. " ben de senin ağzını yerim " dedim :KK70: o da yaptırmaya karar verdi :KK70:

Bugün plajda eski strapless bikinilerimden birini giydim. Bikininin arkası koptu, allahtan sabahın 8iydi kimsecikler görmedi. :KK70:Bikini şak diye düştü :KK70: sadece yaşlı Bi İngiliz teyze gördü :KK70:hu huuu diyip alkışladı:KK70: ben de yanına gidip İngilizce " işte biz böyle merhaba deriz turistlere" dedim.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Öldük gülmekten :KK70: sonra bağladık arkasını:KK70:eşim yoktu çok şükür, yoksaaaaa ömrüm boyunca bikini giydirmeZdi bana, haşema alırdı bana:KK70:
magic angel magic angel ❤️

Tatildeyim, ve eşimin arkadaşlarıyla geldik. Birinin eşi Rus :KK66: ama tipik sıkıcı Rus'lardan değil, şahane Bi kız :KK66: dün tatilimizin ilk günüydü, beni bikinili görür görmez, yanıma gelip " senin memelerrrrrr silikon mu?" Dedi:olamaz: dondum kaldım. :confused: Ne diyeceğimi bilemedim.:rolleyes: " ay evet, çok mu belli " dedim:KK72: " yoooo, hiç belli değil." Dedi. " e peki Nasıl anladın" dedim. " 2 çocuk emzirrrrrmiş Birrrrrrr kadının memelerrrrri asla böyle olamaz. Baksana dimdik ve üstlerrrrrri dolu dolu " Dedi. " ben de senin ağzını yerim " dedim :KK70: o da yaptırmaya karar verdi :KK70:

Bugün plajda eski strapless bikinilerimden birini giydim. Bikininin arkası koptu, allahtan sabahın 8iydi kimsecikler görmedi. :KK70:Bikini şak diye düştü :KK70: sadece yaşlı Bi İngiliz teyze gördü :KK70:hu huuu diyip alkışladı:KK70: ben de yanına gidip İngilizce " işte biz böyle merhaba deriz turistlere" dedim.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Öldük gülmekten :KK70: sonra bağladık arkasını:KK70:eşim yoktu çok şükür, yoksaaaaa ömrüm boyunca bikini giydirmeZdi bana, haşema alırdı bana:KK70:
Ayyy benimkiler de anlaşılmış mıdır acaba :KK71::KK71:ama merhaba deme yöntemin bi harikaymış:KK70::KK70:

P PitayaElif , adı üstünde meme büyütme, olan büyütülüyor. Mucize beklememek lazım, ben Volkan hoca ile görüşmeye gittiğimde ne bir resim gösterdim ne de işte böyle istiyorum dediğim Bi görsel vardı elimde. Ben sıfır doku, ayrık memeler, kemikli bir göğüs kafesi ile gittim sadece :KK70: hiç bir beklentim yoktu. " hocam var olan bu, ne yapabiliriz ?" Demiştim. O da olabilecek ve olamayacakları tek tek anlatmıştı. Açıklamaları net, mantıklı ve zekice idi. Ben de tercihimi kendisinden yana kullandım. 1 yıl geçti, Bi sıkıntı yaşamadım. Umarım da yaşamam. Dilerim sen de doğru bir tercih yaparak, aynı konfor ve memnuniyetle atlatırsın.
Evett okudum sen güzelce atlatmışsın darısı tüm isteyenlerin başına olsun, güle güle kullan diyelimm☺️

Değerli arkadaşlarım, 6 ay önce bu foruma kendisi ile ilk görüşmemi yaptıktan sonra üye oldum.Burada kendisine ameliyat olmuş arkadaşlara ulaşmaya çalıştım. Sağolsunlar birçoğu dönüş yaptı ve memnuniyetlerini dile getirdi. Ben Dr um konusunda netleştiğim halde üyeliğime devam edip meme büyütme olan arkadaşlarımın süreçlerini takip ettim. Çok değerli, belki de ömürlük dostluklar edindim.Benim en korktuğum ağrıydı. Burada şafak sayanlarla şafak saydık, ameliyat olanlara dualar ettik. Resmen kocaman bi meme ailesi olduk.Birbirimiz için hep en iyisini istedik. Ben kopamaz oldum buradan. Kızlar napıyor ki, ağrısı geçti mi ki, memesi yumuşadı mı ki, aşağıya indi mi ki, parayı denkleştirdi mi ki....:KK70:Ve daha neler neler... Birinin arıza kocası vazgeçmişti, iZin verdi mi ki:KK70:... Diye merak içindeydik hep. Bu yine devam edecek, ben muradıma kavuştuğum halde takipteyim hala :KK66: biz artık birbirimizi merak ettiğimiz için buradayız. Ben bu konuyu 6 ay önceki " ben" gibi deli gibi her arama motoruna " koltukaltı"," endeskopik cerrahi ile meme büyütme" ... Cümlelerini yazanlar için açıyorum. En azından daha az yorulmuş olurlar:KK31:Meme dokum sıfıra yakın olduğu, meme altında iz istemediğim ve profesyonel bi cerrah eliyle yapıldığında daha az ağrılı olduğunu duyduğum için bu yöntemi istemiştim. Ankara'da Volkan Tayfur ve yine birkaç Dr tarafından uygulandığını öğrendim.22 Temmuz 2015 te ameliyatım gerçekleşti. Buradaki arkadaşlarımın dualarıyla girdim ameliyata.tam 2 saat sürmüş. Koltukaltı kesisi, endeskopik cerrahi ile dual plan şeklinde 325cc- yuvarlak- high profil - natrelle protez koymuş Dr um. Ayıldığımda müthiş bi baskı ile uyandım. Baskı ve gerginlik gün boyu devam etti. Ama ben hep o dayanılmaz kas ağrısı ne zaman başlayacak diye bekledim. Bugün 4. Günüm hala bekliyorum:KK70:baskı nedeniyle nefes almak, konuşmak, hapşırmak, öksürmek çok zordu. Hala da zor. Ama hastanede damar yoluyla verilen ağrı kesiciler dışında evde hiç ağrı kesici içmedim diyebilirim.Bugün direnlerimi de çıkardı, anlamadım bile, şaştım kaldım.En korktuğum direndi, boşuna stres yapmışım." 3 yıl boyunca en acı vermeyen yeri bulmak için uğraştım. Ve buldum da:KK66:" dedi.Çok şükür çok iyiyim. Dilerim sürecim de SIKINTISIZ geçer. Allah bizi kapsül, enfeksiyon, hematom ve arkadaşlarından korusun :KK70:Koltukaltımın durumu da çok iyi, siyah renkli 3/4 cm lik bi çizgi var. Korktuğum için çok bakamadım:KK70:Kedi ..ötünü görmüş, yara sanmış. İşte o kedi benim :KK70:Bu konuyu, bu yöntemi ve Dr U merak edenler için açtım. Çünkü, geçen yıllarda açılmış konular çok işine yaramıştı.İnşallah benim de bir faydam olur araştırma halinde olan arkadaşlara :KK66: şunu da belirtmek isterim ki bu forum ve buradaki arkadaşlarım olmasaydı, bu süreci çok zor atlatırdım.ameliyattan sonra Dr U arayıp hiç soru sormadım, çünkü yaşayacağım herşeyi an ve an biliyordum :KK66: 6 aydır ezberlemiştim :KK66: yaşadığı tecrübeleri paylaşan buradaki cesur memeli kadınlara tek tek teşekkür ediyorum:KK36:
Mutluluk saatlerdir yazdıklarını okuyorum olculerimiz neredeyse aynı ben 2. bebeğime hamileyim emzirme derken olmayan göğüslerim kendinden geçti ikinci bebeğimden sonra inşallah düşünüyorum cesaretlendirdin beniseninde çocuğun var sanırım emzirdin mi bilmiyorum ama ilk hali ile son halini çok merak ediyorum üstelik 1 yıl geçmiş fotolarıni sakincasi yoksa bende görebilir miyim

Mutluluk saatlerdir yazdıklarını okuyorum olculerimiz neredeyse aynı ben 2. bebeğime hamileyim emzirme derken olmayan göğüslerim kendinden geçti ikinci bebeğimden sonra inşallah düşünüyorum cesaretlendirdin beniseninde çocuğun var sanırım emzirdin mi bilmiyorum ama ilk hali ile son halini çok merak ediyorum üstelik 1 yıl geçmiş fotolarıni sakincasi yoksa bende görebilir miyim
Can'ım olmayan memelerimle 2 tane emzirdim. Zaten ikinci çocuktan sonra tamamen yok oldular. 1 yıl oldu nerdeyse, bir sıkıntı yok şimdilik :KK66: sen de doğum ve emzirmeden sonra Dr görüşmelerine başla. :KK66: sağlıkla kavuş bebeğine ❤️

Çok teşekkür ederim bebeğimin sut alma işi bittikten sonra ilk isim volkan hocayla gorusmek:KK31:
Resimleri gördün :KK66: muazzam bir fark oluyor :KK66:

Bebeğini sağlıkla kucağına alıp doya doya emzirmeni diliyorum ❤️

Sen gebelik süresince yine arada gir foruma, aklındaki soruları sor. Çünkü ameliyat sonrasında çok işine yarayacak buradaki bilgiler :KK66: Seve seve yanıtlarız :KK66:

Ameliyatımı oldum suan gayet iyiyim yakında resimlerle tekrar donucem:)
Çok gecmiş olsun :KK66: ilk 3 gün sonrası çok hızlı ilerliyor :KK66: gerçi benim ilk 3 günüm de çok rahattı:KK76: sadece baskı ve gerginlik hissi biraz rahatsız edici. Ben 5. Gün çocuklarımı arabamla sinemaya götürmüştüm :KK49: kapıyı açmak ve el frenini çekmek biraz zordu. Hadi bakalım hayırlı olsun. Resimlerini bekliyoruz :KK19:

image.jpeg
Yaptırmalısın,hakediyorlar bence:KK66:

X