Ankara'da Koltukaltı Kesisi ile Meme Büyütme

Sen gidersen çok özlenirsin eminim:)Ben eskisi gibi yazmasam da girice gözüm hemen seni arıyor❤️
Can'ım ben hemen hemen hergün giriyorum foruma, özelden çok soru geliyor, o Dr Nasıl bu Dr Nasıl diye :KK66: ben de dilimin döndüğünce gözlemlerimi/tecrübelerimi objektif bi şekilde anlatmaya çalışıyorum. Dr araştırma süreci çok sıkıntılı bi dönem. Kimseyi yönlendirmeden, tarafsız bi şekilde belki faydam olur diye umut ediyorum. Sonra ben gibi memesizler memelenince çok Mutlu oluyorum. Sanki bana ne faydası varsa :KK70: forum yöneticilerine söyliiim de bize maaş versinler :KK70: bu arada ben ilk üye olduğumda, sen o kadar yardımcı oldun ki Hakkı'nı ödeyemem :KK66: sen ve diğerleri beni Nasıl aydınlattıysa geçen sene, şimdi ben sizin görevi üstlendim :KK66: bu arada B behin , iyidir inşallah?!?!? Alt yapısı o kadar güzel ki, her türlü, sonucu şahane olacak :KK66:

:KK19:
Ben çok alıştım sanırım.Eski halimi neredeyse unuttum.O yüzden heyecanım azaldı.Arada daha büyüklere özeniyorum sadece:KK66:
Evetttt, gözü doymuyor insanın :KK66: bir ara ben de " birazcık daha büyük olsaydı keşke" diyordum. Ama, son Zaman'larda " bu kadarı yeter, doğallar İşte daha ne" demeye başladım. Kapsül ve arkadaşları bizden uzak olsun :stop:

Can'ım ben hemen hemen hergün giriyorum foruma, özelden çok soru geliyor, o Dr Nasıl bu Dr Nasıl diye :KK66: ben de dilimin döndüğünce gözlemlerimi/tecrübelerimi objektif bi şekilde anlatmaya çalışıyorum. Dr araştırma süreci çok sıkıntılı bi dönem. Kimseyi yönlendirmeden, tarafsız bi şekilde belki faydam olur diye umut ediyorum. Sonra ben gibi memesizler memelenince çok Mutlu oluyorum. Sanki bana ne faydası varsa :KK70: forum yöneticilerine söyliiim de bize maaş versinler :KK70: bu arada ben ilk üye olduğumda, sen o kadar yardımcı oldun ki Hakkı'nı ödeyemem :KK66: sen ve diğerleri beni Nasıl aydınlattıysa geçen sene, şimdi ben sizin görevi üstlendim :KK66: bu arada B behin , iyidir inşallah?!?!? Alt yapısı o kadar güzel ki, her türlü, sonucu şahane olacak :KK66:
Çok teşekkür ederim canım:)Ben Ferruh beye ve Volkan beye çok güveniyorum.Her ikisi de çok iyi doktorlar.Memeli olmak harika:))

ilayda_tezcan ilayda_tezcan , cnm, ben burada sürecimi yazmıştım :KK66: belki yardımcı olur :KK66: temmuzda 1 yıl olacak. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Volkan hoca zaten adım adım yaşayacaklarını anlatacak sana. Ne dediyse tek tek gerçekleşiyor :KK66: ameliyat sonrası ağrı da yaşamadım, sadece baskı hissi biraz rahatsız edici. O da bir haftaya geçiyor :KK66: ben çok memnun kaldım. Sağolsun çok ilgili bir Dr, sen sormadan herşeyi tek tek anlatıyor. Kafamda hiç bir soru işareti bırakmamıştı, netleşmiştim her konuda. Ameliyat sonrası kontrollerde de aynı güler yüz ve ilgi devam ediyor. Ameliyattan hemen sonra bikini giyip gezme hayalleri kurma, ilk haftalar son derece sert ve tuhaf oluyorlar :KK66: Zaman'la kaslar kendini saldıkça görüntü ve kıvam normal memeye dönüşüyor. Sormak istediklerin varsa seve seve yanıtlarım. Bak Sihirlii Sihirlii de ona oldu 3 ay kadar evvel. Onunkiler çok daha bombastikler :KK66: ❤️ Seni izliyorum resimlerimi görebilirsin :KK66:

ilayda_tezcan ilayda_tezcan , hocaya tam olarak ne istediğini belirt. Çünkü, protez boyutunu seçerken çok boyutlu bir planlama yapılıyor. Senin isteğin, matematiksel hesaplamalar/vücut yapın protez boyutunu ve şeklini belirliyor. Senin istediğin boyutla, hocanın uygun gördüğü boyut çok farklı olabilir. Bu konuyu lütfen ona bırak, Volkan hoca en optimal olanı takacaktır :KK66:

ilayda_tezcan ilayda_tezcan , 1 yıl sonrasını sormuşsun mesajında :KK66: hoca, 100 gün sonra SENİNLER demişti. Hakikaten de, o mübarek 3 aydan sonra :KK70: ameliyat olmamış gibi hissediyorsun :KK66: şekil olarak da, 4. Ay halini koymuştum en son, hiç bi değişim olmadı. Sadece kıvam olarak çook farkettiler. Diri, genç kız memesi gibiler :KK66: 1 yıl olacak bir ay sonra, sanki bunlarla doğmuş gibiyim diyebilirim :KK66: benim alt yapım çok da iç açıcı değildi açıkçası. Sıfır doku, çoook ayrık uçlar, kemikli bir göğüs kafesi...:ukala::ukala::ukala: Bunlara rağmen sonucumu gayet başarılı buluyorum. Adı üstünde meme büyütme, OLAN büyütülüyor. Çok da bi beklentim yoktu, ama yine de iyi iş çıkardı Volkan hoca :KK9:

Tesekkür ediyorumm cok:)) ben 300 cc istedim ama hocam emn değil daha haftaya herseyi kesinleştirices sizleri gördükçe dahada cesaretleniyorum:KK66:) sizinkilerde gercekten harika olmş cok doğal duruyorlar:)

X