- 4 Temmuz 2010
- 756
- 1.024
- Konu Sahibi mutluluk2015
Hoşbulduk canımmSultanım hoş geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canımmSultanım hoş geldin
Sen gittin, buralar bize kaldı belki ben de kaybolurum ortadan bi mutluluk 2015 vardı, iyi kızdı, neredeki şimdi?!?!derler arkamdanHoşbulduk canımm
Ben de öyle olmak istiyorum, arada bi uğramak istiyorum, emekli olma Zaman'ı geldi gibi ama biri meme dediğinde kendimi kaybediyorum bi şeyler yazmadan duramıyorumArada bir ne var, ne yok uğrayıp bakıyorum
Sen gidersen çok özlenirsin eminim:)Ben eskisi gibi yazmasam da girice gözüm hemen seni arıyorSen gittin, buralar bize kaldı belki ben de kaybolurum ortadan bi mutluluk 2015 vardı, iyi kızdı, neredeki şimdi?!?!derler arkamdan
Can'ım ben hemen hemen hergün giriyorum foruma, özelden çok soru geliyor, o Dr Nasıl bu Dr Nasıl diye ben de dilimin döndüğünce gözlemlerimi/tecrübelerimi objektif bi şekilde anlatmaya çalışıyorum. Dr araştırma süreci çok sıkıntılı bi dönem. Kimseyi yönlendirmeden, tarafsız bi şekilde belki faydam olur diye umut ediyorum. Sonra ben gibi memesizler memelenince çok Mutlu oluyorum. Sanki bana ne faydası varsa forum yöneticilerine söyliiim de bize maaş versinler bu arada ben ilk üye olduğumda, sen o kadar yardımcı oldun ki Hakkı'nı ödeyemem sen ve diğerleri beni Nasıl aydınlattıysa geçen sene, şimdi ben sizin görevi üstlendim bu arada B behin , iyidir inşallah?!?!? Alt yapısı o kadar güzel ki, her türlü, sonucu şahane olacakSen gidersen çok özlenirsin eminim:)Ben eskisi gibi yazmasam da girice gözüm hemen seni arıyor
Evetttt, gözü doymuyor insanın bir ara ben de " birazcık daha büyük olsaydı keşke" diyordum. Ama, son Zaman'larda " bu kadarı yeter, doğallar İşte daha ne" demeye başladım. Kapsül ve arkadaşları bizden uzak olsunBen çok alıştım sanırım.Eski halimi neredeyse unuttum.O yüzden heyecanım azaldı.Arada daha büyüklere özeniyorum sadece
Zaten meme dokun vardı, 345 cc nefis olmuştur Bol sıvı tüket, aktif dinlenKızlar ben çıktım ameliyattan aslında çok iyiyim maşşallah şuan yürüyorum odada mesela tek şey bunlar küçük duruyolar
Hoşgeldin Geçmiş olsun tekrardanKızlar ben çıktım ameliyattan aslında çok iyiyim maşşallah şuan yürüyorum odada mesela tek şey bunlar küçük duruyolar
Çok teşekkür ederim canım:)Ben Ferruh beye ve Volkan beye çok güveniyorum.Her ikisi de çok iyi doktorlar.Memeli olmak harika:))Can'ım ben hemen hemen hergün giriyorum foruma, özelden çok soru geliyor, o Dr Nasıl bu Dr Nasıl diye ben de dilimin döndüğünce gözlemlerimi/tecrübelerimi objektif bi şekilde anlatmaya çalışıyorum. Dr araştırma süreci çok sıkıntılı bi dönem. Kimseyi yönlendirmeden, tarafsız bi şekilde belki faydam olur diye umut ediyorum. Sonra ben gibi memesizler memelenince çok Mutlu oluyorum. Sanki bana ne faydası varsa forum yöneticilerine söyliiim de bize maaş versinler bu arada ben ilk üye olduğumda, sen o kadar yardımcı oldun ki Hakkı'nı ödeyemem sen ve diğerleri beni Nasıl aydınlattıysa geçen sene, şimdi ben sizin görevi üstlendim bu arada B behin , iyidir inşallah?!?!? Alt yapısı o kadar güzel ki, her türlü, sonucu şahane olacak
İlk başta sargılıyken öyle geliyor canım.1 ay dolduğunda gerçek büyüklüklerini anlarsınİyi olmana çok sevindim.Maşallah:))Kızlar ben çıktım ameliyattan aslında çok iyiyim maşşallah şuan yürüyorum odada mesela tek şey bunlar küçük duruyolar
Tesekkür ediyorumm cok:)) ben 300 cc istedim ama hocam emn değil daha haftaya herseyi kesinleştirices sizleri gördükçe dahada cesaretleniyorum) sizinkilerde gercekten harika olmş cok doğal duruyorlar:)[/QUOTE
Hadi bakalım, hayırlısı olsun ameliyat ne Zaman ?