Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulvarda duygu kuaför vardı tam köprünün dibindeki bina
şimdiye kadar öyle bir kaş alan görmedim ama duyguyu kaybettim giden varmı acaba? yada bilen biri
bulvar dedıgın kızılayda selin magzasının yan tarafındakı bınadakı duyguyumu dıyorsun???
hadi ya taşınmışmı banada onu annem onermıstı annemın calıstıgı yerdekı tum kızlar ona gıdıyolardı kadında baya ıyıydı ben sımdı ankarda dıılım annemı arayınca bı sorayım belkı yenı yerını ogrenırm.ogrenırsem yazarım mutlaka burayaevet onu diyorummm ama yazın gittigimde taşınmıştı bir daha bulamadım
hadi ya taşınmışmı banada onu annem onermıstı annemın calıstıgı yerdekı tum kızlar ona gıdıyolardı kadında baya ıyıydı ben sımdı ankarda dıılım annemı arayınca bı sorayım belkı yenı yerını ogrenırm.ogrenırsem yazarım mutlaka buraya
Ankara cevizliderede iyi bir kaşçı arıyorum. balgattada olur. bilen varsa yazsın lütfennnn
birde cevizlideredeki serap derman kuaför nasıl fikriniz var mı?
bende cevizliderede oturuyorum.. dedem sandaviçcinin ustunde bı kuaför var orada bı kere aldırmıstım guzel almıstı ıkıncıde pek begenmedım ınceltme dedım hıc almadı sankı... ben batıkentte mesada bı yerı begenıorum orası uzak dusuyo
Elvankentte Eylül kuaför mine hanım....Benim için vazgeçilmez...Kaş bıyık 6 TL...ve yüzüne ne giderse onu yapan bir bayan.Ayrıca bozuk kaşlarıda düzeltilecek şekilde yapabilen becerikli biridir...Ben şahsen çok memnunum...Şuan batıkentteyim...Kaşımı mahvettiğim için burdanda memnun değilim....Elvankente kadar giderim hiç çekinmeden
:=))) valla işte budur dediğim bi yer çıkmadı henüz....
nursun yıldız yüz şekline gidecek kaşı belirleyemiyor bence... ben düz ve kalın istiyorum dedim incecik ve kısacık yaptı...yüzüme gitmiceni tahmin edemedin hadi bi de üstüne zaten senin altta kaşın yok(ki kaşın yok dediği yerde kaşım net var) ne kadar mıy mıysın dedi...çok sinirlerimi bozmuştu..hani mankenler yarısını alır yarını boyar ya o kadar kısa ve ince yaptı.... bi de sizi dinlemiyo kafasına göre takılıyo...
aynır kuşkonmazın tarzı belli...kavizli alıyo kadının eli alışmış...zaten aldığı kaş fotolarından da anladım ama bi kere gitmiş bulundum...eğer kavisli kalkık kaş seviyosan gidebilirsin...ben sevmiyorum ve uyarmama rağmen kalkık yaptı...yalnız iki kaşı birbirine benzetme ve orantı konusunda iyi...ama ben sevmiyorum düz kaş ve beni dinlemeyen kaşçı o yüzden onu da eledim...
figen hanım zaten tam bi fiyaskoydu ne iki kaşı birbirine benzetebildi ne de dediğimi yapabildi...
yasemin hanıma 3 kere gittim ve hiç dokunmadım kaşlarıma...yasemin hanım dinliyo istediğiniz gibi yapmaya çalışıyo ama bi türlü şöyle düzgün bişey çıkartamadı...sonuç olarak istediğimi bulamadım....
inter kuaförde fatoşa gttim..bilkentte... elinde fotoğrafla gidersen istediğin şekli veririm dedi ama ona da gitmedim bidaha....çünkü zaten kaşlarımı uzatıp gidiyorum sonucu gördüğümde bir daha gidesim gelmiyor..2-3 aylık emeğim boşa gidiyor...
yalnız kaş çok değişik bi konu ya..kaş yapısı, istediğin şekil ve alan kişiden beklentin çok etkiliyor yorumunu..birinin iyi dediğini veya kötü dediğini diğeri farklı yorumlayabiliyor...ben neden beyenmediğimi az çok anlatmaya çalıştım...kararı sen ver :lepi: