burdaki öneriler üzerine yıldız güzellik salonuna gittim.öncelikle kapıyı genç bir kız açtı,randevusuzdum,kime aldırıyordunuz? diye sordu,daha önce aldırmadım ama songül hanıma aldırmak istiyordum dedim.kız içeri gitti,biraz sonra içerden (songül olduğunu sonradan öğrendim,çünkü bir hoşgeldiniz bile demedi,kendini tanıtmadı ben songül diye) songül hanım geldi işte.gerçekten çok kaba buldum davranışlarını.kaş alma odasına geçtiğimizde anında eline cımbızı falan aldı,düşünün daha aramızda tek bir kelime bile geçmeden.neyapacağımı bilemedim,nasıl istediğimi anlatayım o zaman dedim neyapacağımı bilemeyerek,ben demesem soracağı bile yoktu.olur dedi.sonuç benim içinh hayal kırıklığıydı.
hayal kırıklıkları :
1-mekan ve insan çok kötüydü.mekan çok itici geldi bana.böyle sorumsuz,ilgisiz görünümlü kızlar kendine törpü yapmakla meşguldü,ve aralarındaki diyaloglar lanlı lunlu çok kabaydı.kaşımı aldırmadan direk soğudum ama napayım bir anda vazgeçtim gidiyorum da diyemedim.songül hanım çok kaba,hiç konuşup ne istediğinizi bile sormuyor,songül olduğunu kaş alımımın ortasında kendim sorunca öğrendim kazara gitmeyelim başkasına diye
2-kaşımı hiç güzel almadı.bundan iki ay önce gittiğim stüdya A dan çok daha fazla memnun kaldım ve kadın tam anlamıyla kusursuz almıştı.buraya bi değişiklik olsun diye gittim,bide fiyatı düşük diye ama olmadı.ben evde kendim de böyle alırdım.eşit almadı ve yanları makasla fazla kesmiş çok küt duruyor,önler de kırpık kırpık duruyor.
açıkçası benim için böyle yıldız güzellik merkezi akibeti ve önermiyorum.