- 22 Eylül 2007
- 122
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu 2009 un konusu ama bende yazıyım belki birinin işine yarar
Bende 4 senedir Kızılay sakarya caddesindeki tutku kuaföre gidiyorum..
Kaş 8 lira bıyık 3
merhaba arkadaşlar, ben de 1 senedir tutku kuaföre gidiyorum, orada 3 bayan çalışıyor. özellikle Helin' den randevu alarak kaşınızı aldırırsanız kesinlikle memnun kalacaksınız, çok güzel alıyor gerçkten de.
ben bir sürü yer değiştirdim, gittiğim yerlere genellikle şans tanıyorum, bir kere iki kere değil de en az altı ay gidiyorum ki belki tasarım felan yapıyorlardır da şekil vermeye çalışıyorlardır diye ama nafile. bir tanesi ortayı çok açıyordu, bayanı uyardım ortanın çok açık olması bana yakışmıyor diye, ama inatla her seferinde açtı, açıklaması da gö ile aynı izada olmalıymış kaşın başladığıyer. bana yakışmıyordu. bir tanesine de her gidişimde kalın olsun dememe rağmen ipince yapıp bırakıyordu, neymiş toparlıyormuş, ben toparlanmasını felan istemiyorum belki, boşluk bıraksın aralarını, dolar ne de olsa. neyse sonuç olarak doğru dürüst alan birini bulmak çok zor.
Bende Yasemin Ergene'nin kaşları çok güzel sanırım birazda üste doğru tarıyor sürekli o kaş stilini çok beğeniyorum kendi kaşlarımda kalın acaba ankarada kaşımı inceltmeden böyle şekil verecek güvenilir bi kaşçı varmı ( ??? Bi kere gittim böyle istediğimi anlattım fakat hiç güzel olmadı hiç beğenmedim tekrar böyle olmasını istemiyorum lütfen yardım edin ne kadar inceltmeyin diye uyarsamda inceltiyorlar sinir oluyorum.sanırım
Eki Görüntüle 255873 Eki Görüntüle 255874 Eki Görüntüle 255875
sürekli aldırdığım bir yer vardı kapandı napıcam derken burayı keşfettim önce kaşa baktı yüzüme gidebilecek kaşı anlattı ve anlattığı gibi aldı ve inanın herkes sende bir güzellik var dedi bugünde gittim hatta kadını öpesim geldi :) estetisyen=sevda güvenir tel=430 24 81
her sayfada tospaa iletileri var tavsiye ettiğide figen hanım yani kendisi.ben gittim buraya 2 ay boyunca kaşımı uzattırdı ve birşeyede benzemedi kaşımın baş tarafı kalın sonları inceceik kaldı.yeni bir yer keşfettim tatlıda biri gözlerinde dolar harfi olmayan biri ismi sevda 430 24 81
daha evvel karanfil caddesinde figen diye birine gittim bu siteden okuyup(tospaaa nickli bir arkadaş önermişti)mahvetti kaşımı ve uzattım başka bir yere gittim hatta bugün gittim süper ötesi diyebilirm çokda sevimli biri telini vereyim:430 24 81 sevda hanım
2 üyelikte de yazılan sadece birkaç mesaj ve hepsi kaş konusunda sevda hanım diyor,her mesajın altında sevda hanımın numarası var.Siz kimi kandırıyorsunuz ya,belli ki sevda hanım sizsiniz kendi reklamınızı yapmaya gelmişsiniz.Burası reklam yeri değil Burada herkes birbirinden fikir almaya çalışıyor,birbirine reklam yapmaya çalışmıyor.Böyle numaraları burdaki bayanlar yutmaz Eğer kaşı güzel alıyorsanız bunu samimi bir şekilde belirtin,özelden yardımcı olmaya çalışın.Hiç olmazsa kimsenin güvenini sarsmazsınız.Tüm mesajlarınızda sevda hanım şöyle tatlı,böyle iyi hadi numarası da bu demişsiniz Normalde samimi olsaydınız düşünürdüm ama şimdi asla düşünmüyorum bu meşhur tatlı sevda hanımı