Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1Sen gercekten güvenilrmi peki ne kadara alıyo
Skarna kuaför nerde?
kızılayda izmir caddesi ve necati bey caddesi arasındaki ara sokakta şöyle tarif edeyim yerini, watch var ya onun karşı hizasındaki sokakata kalıyor adı yase kuaför, özelden size telini msj atarım bir saat içersinde
Kızlar selam, bende bir tavsiyede bulunabilirim. Bilkentte gittiğim kaşçım var, çoğunun yaptığı gibi inceltmek gibi bir hevesi yok zaten dergiye gazeteye de çıkmıştı zamanında, isteyen olursa özelden telini ve adını da verebilirim. Ünlülerin kaşçısı Esmeray Yıldırım'ın yaptığı gibi kaş usturası kullanıyor, benimkileri kalınlaştırmada çok faydası oldu.
duygu çok güzel kaş alıyordu yaaa eger ögrenirrsen banada yaz mutlaka çok sevinirim
bana da yollar mısınız adresini lütfen ya kaş aldırcam düzgn yer bulamıyorumKızlar selam, bende bir tavsiyede bulunabilirim. Bilkentte gittiğim kaşçım var, çoğunun yaptığı gibi inceltmek gibi bir hevesi yok zaten dergiye gazeteye de çıkmıştı zamanında, isteyen olursa özelden telini ve adını da verebilirim. Ünlülerin kaşçısı Esmeray Yıldırım'ın yaptığı gibi kaş usturası kullanıyor, benimkileri kalınlaştırmada çok faydası oldu.
bana da yollar mısınız adresini lütfen ya kaş aldırcam düzgn yer bulamıyorum
merhaba ben gittim bile:))) çok da beğendim teşekkürler:)Scarna Kuaför Adres : Ayvalı Mahallesi Ayvalı Caddesi No: 121/A Etlik Keçiören
Bu adrese giderseniz ,Ankara' nın hangi ucunda olursanız olun yine gidersiniz. :)
İşini çok temiz yapan, senin istediğinin dışına asla çıkmayan, tam profesyonel, tertemiz bir yer..
Gerçekten 45 dk.lık yolu sırf oraya gitmek için gittiğimi biliyorum. Asla vazgeçmem.
Numara isterseniz özelden yazarım.
merhaba ben gittim bile:))) çok da beğendim teşekkürler:)