Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir sitede de Aynur Kuşkonmaz'ı kötülemişler o kadar kararsız kaldım ki çok ince alıyormuş stüdyo a yı da internetten araştıramıyorum araaştırmadan hayatta gidemem... başka öneriler.ama en iyisi lazım ??
bende yıllardır yıldızdakı songule gıderım cokda memnunum hıc bı terbıyesızlıklerını gormedım ben evet asırı kıbar davranmıyolar efendım falanlı zaten bende ole bısey beklemıyorum kasımı alan kısıden :) eskıden duyguya gıdıyordum lıse zamanımda 9 yıl once falan ama duygu hanım cok kaprıslı gelıyodu bana
duyguya bende 5-6 yıl gittim evet cidden çok kaprisliydi buda işini iyi yaptıgında mı bilmiyorum ama tabi ona böylee bir hak vermez işini iyi yapması neticede parasıyla yapıyor bedava degil..
ama taşındımı gittimi duygu kaybettim, şimdi incirlide bi kuaförr buldum duygudan sonra begendigim ikinci kişi oldu duygu kadar güzel alıyor
incirlide nerde canım tarif edebilirmisin?
Bahçelievlerde memnun kaldığınız kaş alma konusunda kuaför var mı?
kızılayda önerebileceğiniz güzel kaş alan yer varmı lütfennn yardımmm
Ankara Kızılay taraflarında falan tavsiye edebileceğiniz kuaför var mı kaşımı aldırmam gerek ama pek bilmiyorum buraları..Yalnız iyi alan bir yer olsun.
kızlar cevap yokmu kızılayda güzel kaş alan yer arıyorum