- 22 Ekim 2009
- 546
- 28
Tam olarak yeri nerede?[/Q
zafer çarşısının yanında adilhan kitapçılar çarşısının 5.katı yıldız güzellik salonu songül...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak yeri nerede?[/Q
zafer çarşısının yanında adilhan kitapçılar çarşısının 5.katı yıldız güzellik salonu songül...
adilhan kitapçılar çarşısının 5.katı yıldız güzellik salonu songül...
2 hafta sonra gidicem kaşlarım iyice bozdum.uzamasını bekliyorum.
Benim gittiğim kuaförde ince alıyo ve kalın kaşlarımın hepsini yoluyooo uyuz kadın
bu arada badem yağı sürün hem çabuk uzasın hemde gürleşsin..
ben de iyi kaş alan yer arıyorum.kaşımın biri ötekine göre daha seyrek ve alanlar da bu zamana kadar hep ince alıyodu.ben 3 yıldır falan y.mahde dilha güzellik salonuna gidiyordum karakolun karşısında,orda vildan diye bi kız alıyordu kaşlarımı,kız 2 yıllık önlisans okuyo güzellik bölümüyle alakalı ve güzel alıyor gerçekten.ama geçen gittiğimde o yoktu ve ayrılmayı düşünüyomuş,oranın sahibi filiz hanım aldı kaşlarımı ve o kadar inceltti ki,biz vildanla zorla uzatmıştık kadın seyrek olan kaşımı iyice seyreltti.şimdi aynadan baktım kaşlarıma daha oraya gideli 2 gün olmasına rağmen,kaşlar yeniden çıkmaya başlamış,hep kırarak almış belli.çok üzgünüm çok,aylarca uzamasını beklediğim kaşlarımı inceltti.şimdi ben de kendime yeni bir yer arıyorum.yazılanları okudum ve ulaşım açısından en uygun yer kızılay benim için,ama fiyatlar pahalı geldi yaa,öğrenciyim ben Acaba adilhan çarşısının ordaki yıldız güzellik salonu kaşı ne kadara alıyor,bir de randevuyla mı çalışıyorlar?
canım yıldız güzellik salonunda iple 6 tl ye aldırıyorum ben
ay saol bilgi verdiğin için ya,bunu öğrenmem iyi oldu.o zaman biraz uzasında ben de gideyim oraya.seyrek kası hiç sevmiyorum.yüzüm toplu oldugu için yakısmıyo da zaten,iyice yasımı büyük gösteriyo.inş burdan memnun kalırım
Zafer çarşısının yanında adilhan kitapçılar çarşısının 5.katı