Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar, ben de Ankara'da haftalarca süren yoğun bir çalışmayla iyi bir makyöz aradım nişanım için. Kimi çok uçuk rakamlar söyledi 500 tl gibi, kiminin zaten hiç vakti yoktu. Hatice Saka ile görüştüm mesela, 150 tl dedi ama benim istediğim tarihte uygun bir saat ayarlayamadık. Diğer Sezar Sak, Sevilay hanım gibi isimlerin zaten aylar öncesinde programları dolmuştu. Araştırmalarım sonuncunda geriye Yasemin Yılmaz ve Tuğba Aksoy kalmıştı. Önce Tuğba hanım ile iletişime geçmeye çalıştım, facebookta buldum ama tanımadıklarından mesaj alma özelliğini kapatmış sanırım, önce eklemem gerekti. Bu sefer kendisi bana "kimsiniz????" diye mesaj atmış, ben de makyaj için eklediğimi ama artık nişanımın olduğunu, kendisiyle iletişime geçemediğimi söyledim. Bana yazdığı cevap aynen şöyleydi:"isabet olmus randevularim doluydu zaten." Açıkçası daha nezaketin n'sini bilmeyen birine makyaj yaptırmadığım için çok memnun kaldım. İnsan ekmek parası kazandığı kimselere isabet olmuş der mi, sanki kapısında yatıyoruz.!!! Neyse gelelim Yasemin hanıma. Yassmin diye bir kuaför açmış, Balgat'ta, saçımı da yanında çalışan bir bayan yaptı. Sonuç tam anlamıyla MÜKEMMELDİ. Ben dahil herkes bayıldı ki ben öyle kolay kolay her şeyi beğenen bir tip değilimdir. :) Hemen fiyatları da yazayım: Profesyonel makyaj:90 tl, ama ekstradan takma kirpik filan isterseniz bunlar fiyata dahil değil. Kaş: 20 tl. Ankara'da ben şimdiye kadar bir Zabit Polat'ın bir de Yasemin hanımın kaş alışını beğendim. Dağınık topuz da 50 tl.
canım iletişim bilgilerini yollarmısın bana??
Bir arkadasim ali gur de yaptirmisti takma kirpik falan her sey mukemmeldi bilmiyorum makyozune gore degisir mi
kızlar konuyu ben açmışım kaç sene önce:)
2008 senesinde ykm de parfümeri bölümünde(makyaj malzemesi satılan yerde)çalışan ve
makyajı hoşuma giden kızlardan birini gözüme kestirip, 100 tl ye yaptırmıştım.çok güzel yaptı.
aklınızda bulunsun.ozamanlar fiyatta fena değildi.