- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...imli-paylasimlar/360325-makyaj-yarismasi.html
makyaj yarışmamız için oylarınızı eksik etmeyiniz
makyaj yarışmamız için oylarınızı eksik etmeyiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım cok gec kaldık fakat yinede yazmak istedim.ben makyöz ve estetisyenim yerimde bahçeli 7. caddede herhangi bi şekilde acil bi durum olursa burdan ulaşabilrsiniz.ayrıca alternatif bi cok marka kullanıoruz..umarım işinize yarar :)
Bundan 1 ay önce kız kardeşimin düğünü oldu. Berna Hanım, hem kızkardeşimin gelin makyajını hem de benim makyajımı kendi ayarladığı kuaförde yaptı. Dilerseniz sizin kuaförünüze ya da evinize bile gelebiliyor. Kardeşimin gelin makyajını kryolan marka makyaj ürünleriyle piyasaya göre oldukça uygun bir fiyata yaptı. Her ikimizin de makyajı çok güzel oldu. Benim makyajım ise çok daha uygun fiyata geldi. Hepinize öneririm. Kendisine çok çok teşekkürler ve selamlar...
canım bence uzman olan biriyle görüş, bu konuda magic touchtaki yasemin hanımı tek geçerim, eski mos elemanı üstelk aynı kalitede ancak uygun fiyatla yapıyor. saçtada profesyoneller, kadın cemil ipekçinin defilelerinde makyaj yapıo ya war mı ötesi :) hayran kaldm gerçekten kaşlarımıda ona aldırıyorm, bnce bir uğra.. tunalıda nine west'in üstnde cnm, dükkandaki fotoları görünce bni anlıcaksındır :)
Selam ben Berna.
Ankara'da profosyonel makyaj yapmaktayım.Numaram sitede var.İsterseniz makyajınızı yapabilirim.Öncesinde deneme için görüşebiliriz.
Selam ben Berna.
Ankara'da profosyonel makyaj yapmaktayım.Numaram sitede var.İsterseniz makyajınızı yapabilirim.Öncesinde deneme için görüşebiliriz.
slm kızlar.benim ankarada düğünüm olucak ağustosta.ve ordaki hiç bi kuaförü bilmiyorum .makyajı ve saçı mükemmel yapan bi yer söyleyin bana yaaaaaaa
Merhaba
23 ocakta ankarada oldu nikahım, berna hanıma burdan ulaşmıştım. Ankarayla ilgili hiç bir bilgiye sahip değildim. Makyaj için kendisini çağırdım ve ne kuaför nede makyöz seçimimde hiç bir pişmanlık yaşamadım çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. bayanssulusmile
Kızlar,
Buradaki mesajlardan berna77 iyle telofonlaştım ve arkadasımın dugunu için ona porselen makyaj yaptırdım. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim. Fiyatları da diğerlerine göre uygundu.
Ya bn özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için Ben de gelin başı ve makyajı için Ankara'da yer/kişi arayanardanım. Bildiklerinizi paylaşırsanız çoook mutlu olurum. Ayrıca fiyat aralığı da biliyorsanız pek makbule gecer... İstanbul da olduğum için uzaktan bunları haletmeye çalışmak çok zor. Yardımlarınızı bekliyorumm...
Sesimi duyan var mıııııııııııııı ??