B Bomee Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 3 0 6 Ankara 9 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dirim #61 Kızlar merhaba ben geçen yaz evlendim Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2017
J jaune06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2010 7 2 86 Ankara 28 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dirim #62 bahsetmişsin eylülde düğünüm var makyajımı ona yaptırmak istiyorum telefon numarasıda iptal olmuş yardımcı olabilirmisin sitesinde yaptığı makyajlar çok hoşuma gitti. Nasıl ulaşabilirim selcan hanıma ????:2: Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2017
bahsetmişsin eylülde düğünüm var makyajımı ona yaptırmak istiyorum telefon numarasıda iptal olmuş yardımcı olabilirmisin sitesinde yaptığı makyajlar çok hoşuma gitti. Nasıl ulaşabilirim selcan hanıma ????:2:
J jaune06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2010 7 2 86 Ankara 28 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dirim #63 selcan hanımın numarasını verebilirmisin sitedeki telefonu iptal olmuş düğünümde ona makyaj yaptırmak istiyorum :) Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2017
selcan hanımın numarasını verebilirmisin sitedeki telefonu iptal olmuş düğünümde ona makyaj yaptırmak istiyorum :)
meowww Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2013 89 22 118 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dirim #64 DYGdygDYGdyg .!.: ben arkadasımın nısanına gıderken makyöz aramıstım evrim memilli ye rastladım internette cıkta memnun kaldım sabıtleyıcı sprey de sıkıyo makyaj hıc bozulmadan kalıyo tavsıye ederım ınternette sıtesı bar telefonuna ve adresıne ulasabılırsınız Genişletmek için tıkla... Ne kadara yaptı acaba makyajınızı?
DYGdygDYGdyg .!.: ben arkadasımın nısanına gıderken makyöz aramıstım evrim memilli ye rastladım internette cıkta memnun kaldım sabıtleyıcı sprey de sıkıyo makyaj hıc bozulmadan kalıyo tavsıye ederım ınternette sıtesı bar telefonuna ve adresıne ulasabılırsınız Genişletmek için tıkla... Ne kadara yaptı acaba makyajınızı?
T tekhazalgul Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2014 47 5 13 44 20 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dirim #65 Allah tamamtamamını erdirsin canım inşallah gönlünce olur hersey dikmende duymuştum dirim .!.: :uhm:kızlar düğünüm için makyöz arıyorum.ankarada bildiğiniz iyi makyaj yapan yer varmı?porselen makyaj nasıl sizce yardımmmmmmmmmm nolurrrrrrr Genişletmek için tıkla...
Allah tamamtamamını erdirsin canım inşallah gönlünce olur hersey dikmende duymuştum dirim .!.: :uhm:kızlar düğünüm için makyöz arıyorum.ankarada bildiğiniz iyi makyaj yapan yer varmı?porselen makyaj nasıl sizce yardımmmmmmmmmm nolurrrrrrr Genişletmek için tıkla...
T tekhazalgul Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2014 47 5 13 44 20 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dirim #66 tekhazalgul .!.: Allah tamamtamamını erdirsin canım inşallah gönlünce olur hersey dikmende duymuştum Genişletmek için tıkla... Üzülme allahım yardım eder güzel bir gelin olursun insalkah
tekhazalgul .!.: Allah tamamtamamını erdirsin canım inşallah gönlünce olur hersey dikmende duymuştum Genişletmek için tıkla... Üzülme allahım yardım eder güzel bir gelin olursun insalkah