- Konu Sahibi derya_06_17
-
canım benim inşallah en iyiisi ve en hayırlısı olur tabi sonuç ne olacak bilmiyom ocak gibi evlenecem inşallah ozamanda size yazar bilgilendiririm.
buarada dr dediki 3 kez katı tuvaletini yaptıktan sonra ancak katı yiyeceğe başlıcaksın.veben 2 kez çıktım ama üçüncüyü çıkamadım ve hep çorbayla besleniyom varmı biyolu ya nasıl dışarı çıkacam kayısı suyu falan içiyom fayda etmedi....işte zorluklarından biride bu 3 gündür açım yiyemiyom
ya kader sen mukemmelsın bu operasyonu yapıpta en ınce ayrıntısına kadar bızle paylasmaya calsıan tek kısısın rabbım ıns kucagına bebegını almayı we mutlu bı hayat surmenı nasıp etsın yurekten ıstıyorum bunu hepımızız için canım bende amelıyatı olunca ssenın gıbı herkesle paylascam umut ışığı olcam senın gıbı canım benımmmmmmmmm
canım bende istanbuldayım kadıkoyde hema kadın saglıgındakı saygın mirzacoğlunu düşünuyorum konuyla ılgılı görüşelım bence
canım ben özelden msj atamıyorum ama ucretıde önemlı ıstersen beraber gıderız ama dedgım gıbı ucretı we guwenılebılırlıgı önemlı canım benımmm
BUARADA kızlar ben istanbulda değilim ama oradanda çok araştırma yaptım.harun özkanla konuştum birçok drlada.izin verirseniz görüşlerimi söylim.harun hoca dediki şöyle şöyle yapacam ve ekledi anadan doğma gibi olacaksın ben buna okadar inanmadım biraz paracı geldi.korkut dr ile görüştüm iyimser geldi iyi biri anlayışlı.birde şişli med.klinikle konuştum bi drdu ama çok içime sinmişti.istda olsaydım oraya yaptırırdım çünkü çok deneyimliler......AMA BAKIN BEN BİKEZ KONUŞTUM BİLEMEM SADECE HEPSİ İÇİN FİKRİM BU OLDU SİZLERE SADECE YARDIMCI OLMAK İÇİN HA BEN KENDİ DR ÇOK MEMNUNUM HERŞEYDEN ÖNCE İNSANCIL OKADAR İYİKİ UMARIM AMALİYATDA İYİ OLMUŞTUR ONU BİLEMEM .........BEN SADECE BUKADAR SÖYLİYEBİLİRİM EN KÖTÜSÜ KARARSIZLIK KARARINIZI VERİN BAKIN HERŞEY ÇOK KOLAY OLACAK.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNNNNNNNN
ay 19 ve diğer kızlar
önce ben 1500 yaptım bileziğim vardı sattım para az çok sorun değildi benim için diğer şeyler sorundu gitmek yapmak çokkk korkutuyodu beni..ha şimdi yaptım en azından elimde olan tek bi şans vardı onuda yaptım olur mu olmazmı bilmiyom ama ben elimden gelen tek şeyi yaptım..her an rabbime dua ediyom inşallah hiç bir sorun olmaz ve bu yaşadıklarım bidaha karşıma çıkmaz.sokakta yürürkrn acaba o hastanaden tanıdık olurmu diye çok korkuyom ama deim ya tek şansım buydu ve onuda yaptım...sonuçmu bilmiyorum ...............ve sizlerde eğer bu yapmanız gereken tek şartsa yapın ama emin ellerde....şuan iyiyim ağrım yok sadece her an tedirginim ya dikişler atarsa diye tuvalete otururken bile hapşururken nebileyim belki sadece korku bilmiyorum..
ay 19 ve diğer kızlar
önce ben 1500 yaptım bileziğim vardı sattım para az çok sorun değildi benim için diğer şeyler sorundu gitmek yapmak çokkk korkutuyodu beni..ha şimdi yaptım en azından elimde olan tek bi şans vardı onuda yaptım olur mu olmazmı bilmiyom ama ben elimden gelen tek şeyi yaptım..her an rabbime dua ediyom inşallah hiç bir sorun olmaz ve bu yaşadıklarım bidaha karşıma çıkmaz.sokakta yürürkrn acaba o hastanaden tanıdık olurmu diye çok korkuyom ama deim ya tek şansım buydu ve onuda yaptım...sonuçmu bilmiyorum ...............ve sizlerde eğer bu yapmanız gereken tek şartsa yapın ama emin ellerde....şuan iyiyim ağrım yok sadece her an tedirginim ya dikişler atarsa diye tuvalete otururken bile hapşururken nebileyim belki sadece korku bilmiyorum..
ay19
canım bende bileziğimi çaldırdım dedim kızdılar falan ama olsun umrumda değildi söylesinler çünkü yapmasaydım daha kötü şeyler olacaaktı bende buna katlandım.eğer yapabilirsen öyle yap bide benim 1500 dü.tam denk geldi.sende bi yalan bul.buarada sakın nişanlına psikolojini belli etme.tam ucuna gelmişken kendini yakma derim. ne olur.inan değmez.sen bileziğini sat ve yap.buarada sen ne zaman evleniyon benim yakın ya sennin
anım şu bılezık konusunda pek bı kararsızım cunku bılezık zaten 1000 tl eder dıger 1000 tl yı nerden bulucam?bana kalsa ben yaza ıstyorum ama onlar tutturdu kasım ayına olsun dıye bende dedım kı nısan ayına olsun dıye bakalım ne oluyo
bilmiyorumki canım ya ALLAH BİR KAPI AÇACAKTIR inşallah ama borç falan al evlenince taksitle ödesen.tabiki güvenilir b,ir arkadaşından ancak öyle yapabilirsin bide kasımda evleneceksen diyelim ozaman kalıcı yaptırmayacan geçicimi yaptırcan düğün tarihin çok yakın en az 1ay öncesi olmalıydı kalıcı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?