- 4 Ekim 2010
- 69
- 1
-
- Konu Sahibi derya_06_17
Deryacım oncelikle umarım bu dertten sende bir an once kurtulursun bu konuyla ilgili biliyorsundur belki uzun zamandır arastırıyorum harun ozkan 1.isim istanbulda ama Ankaraya da gidiyormus yazılarını okudum cok ilgili mail attım bir kac kez hemen donus yaptı onu bir arastır istersen 2.isim kutlu sevin sanırım adı oda alanında uzman bir prof. umarım yardımım donukur Rabbim yardımcımız olsun....
canım dr zühtü demir
merhabalar,ankara da hymenoplasti için önerebileceğiniz güvenilir doktor ismi arıyorum tecrübesi olan veya bilen arkadşlardan yardım istiyorum teşekkürler...
derya canım naptın ankarada dr bulabildinmi bende orda yaptırcam banada yardımcı olsana neler öğrendin
canım benim direk irtibata geçtiğim doktor süleyman eserdağ nedense çok isim ısındı ben kalıcı yani flep yöntemi düşünüyorum.en kısa zamanda gidicem zaten.diğerlerini halen araştırmaktayım yazıcam tatlım.seninde bilgin olursa haberleşelim.öptüm
canım çok sağol bende prof kutlu sevinle görüştüm tecrübeli biri ama araştırıyom öğrendikçe buraya yazalım...bide canım etrafında önceden yaptıran varmı sonrası neler çok korkuyom işe yaramazsa diye...şubatta düğünüm var canım
tatlım % 100 başarı olmuş bugüne dek hiç bir problem çıkmamış.etrafımda yok yaptıran ben de burdan bilgi edinmeye çalışıyorum.ben kendi ameliyat sonrası tecrübelerimi ve daha sonraki detayları buradaki arkadaşlara yardımcı olmak adına anlatıcam.öptüm canım
derya canım sen ne zaman amelıyat olucaksın??????
en erken ben olcam bu hafta ama o kadar çaresizce gidiyomki sağolsun yaptıranlar kendini saklıyo hiç yardımcı olmadılar ne diyeyim artık kendi başımın çaresine bakacam
evet inşallah canım bugünleri unutur mutluluğu buluruz