- Konu Sahibi derya_06_17
27 neden ki sen kaç yaşındasın
ben 19 uma yeni gırdım merak ettım ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 neden ki sen kaç yaşındasın
kızlar çok sağolun rabbim hepimize tekrar bi şans verir inşallah.önce şunu söyliyeyim kendimi kontrol edemedim korkuyom yanlış bişey yapmayayım diye 2 gün sora kontrol var yani bayram sonrası ozaman sonucu hepberabar görürüz.diğer yaptıracak arkadaşlar ne olur sizde an ve an yazin yine şunu söylim amaliyat sorası yolculuk belki biraz zor olabilir eğer dr olur diyosa doğrudur...
ben hep yazıcam sonucunu hayırlısıyla bı olsaydım.an ve an yazıcam.emınım ki agzımdan cıkacak olan tek bı kelımeyı bıle merakla bekleyen ınsanlar olacak.ılk yazan sensın kader abla devamını getırcez inş.yardım edene allahta yardım edr.bide bişi dıcem eger ki dıkıs tutmadyısa falan ynıden mı amelıyat yapıcak acaba?
canım ya hayır öyle bişey olmasın dua ediyorum zaten ve dikkat ediyom tekrar sil baştan dayanamam ALLAHIMA dua edin ya öyle bişey olmasın
kadercim umarım hersey yolundadır dualarım seninle
canım çok sağolun sizde benim hep aklımdasınız bayrom sunu haftası dr gidecem kontrole size yazarım.ama çok korkuyom ya dikiş tutmamışsa ya başka bi sorun çıkmışsa diye korkuyom ama hepsini yavaş yavaş görecem bir an evvel dr gidip sonucu görmek istiyorum duanıza çok ihtiyacım var sağolun kızlar