- Konu Sahibi derya_06_17
-
kadercim canım benim korkma sakın duam seninle olucak.inş hepimiz içinde bi sorun çıkmaz sonuçlarıını beklıyoruz hepimiz senden tatlım.we operasyona gırecegın zaman allaha sıgın emin ol ki işlerin yolunda gidecektir.öpuyorum canım seni
kdr canım umarım bir an once sıkıntılarından kurtulursun bir an once guzel haberlerini bekliyoruz....bizi habersiz bırakma
canım mrb sonunda o amaliyatı oldum.hemde tek başıma gittim.2gündür yatıyom evde fazla hareket etmemek için.ama dr çok iyi okadar anlayışlıki.onun sayesinde kendimi yalnız hissetmedim.allah razı olsun.
canım benim sizin çaresizliğinizi aynen bende yaşadım ve devamda ediyor biraz daha ii hissedince yazacam gerçi iyiyim korkmayın ama şunu söylim öyle dedikleri gibi 1 saatte eve gidemezsinniz öyle loüayaklarınız kolay açılmıyor ben kendi isteğimle 4 saat hastanede yattım drda dedi uyu bir odada yalnızdım uyudum öyle hemen kalkacak hal yoktu valla bende yani ailesinin yanında yapacaklara uyarım bu ha yalnız sanız sorun değil.bide şunu söylim amaliyat basit hiç hissetmiyosun yarımsaat sürdü ama öncesi uzun hazırlık bide sonrası yani sonrası çok dikkat edin mesala benim kanamam oldu 2 gün çok korktum kimseyede söyliyemedim ilaçlarımı gizli gizli kullanıyom yani böyle....sormak istediğiniz olursa uygun olunca yazarım
canlarım ben 1500 yaptırdım ve kalıcı yöntem benimki.dediğim gibi zaten amaliyat kısa uyuşturdukları için hissetmiyon sonrasında ağrı kesizci kullanıyom ve antibiyotik ha bide benim 2 gün kanamam oldu bide dr kan ilacı verdi onları kullanıyom.ayrıca her tuvaletten sonra vajinana yada pede baticon döküyosun mikrop kapmamak için.yani şunu iyi bilin NE AMALİYAT ANI NEDE ÖCESİ BİZİMLE İLGİLİ DEĞİL ASIL SONRAASI BİZLE İLGİLİ OYÜZDEN YAPTIRMAK İSTEYEN YAPTIRSIN VE KOLAYMIŞTA AMA SONRA ÇOKKKK DİKAKAT EDECEK MESELA BUGÜN ZİYARETE GİTTİK ANNEMLE OTOBÜS HOP HOP EDİYOR.BEN DR SORMUŞTUM BUNU ODA TAM OTURMA YAN TEK POPONA OTUR DEDİ.İŞTE YAPMAMIZ GEREKEN ŞEYLER VAR HATTA İLK GECEMİZDEYAPMAMIZ GEREKEN VAR....İŞTE DİYOMY AÖNEMLİ OLAN SONRAKİ BAKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım ya var ya umut ışığı oldun sen bize Allah ne muradın varsa versin inşallah...
kadercim bu operasyonu gecirip bilgi veren belki ilk insan sensin Allah senden razı olsun insallah bzde senin gibi bir an once atlatırız canım....
ay 19 canım sen korkut aslana gitme konusunda kararlı mısın ne dusunuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?