Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankara'da Gelinbaşı ve makyaj için EN İYİ KUAFÖR hangisi?

sonuç noldu şimdi? magic toucha gitmiyoruz ama nereye gidiyoruz?bi de ben etlikte oturuyorum,esta aklıma yattı indirim de yapıyorlar ama hangisine yaptırmak lazım acaba? 4 kişilermiş ya..hiç yaptıran var mı?

bahçelievlerdeki kadın dünyası ile görüştüm. paket su sekilde kınasaç+makyaj+maniür+pedikür+ciltbakımı+gelin saçı+makyaj 500tl dedi. ben kınayı da aynı yerde düşündüğüm için o şekilde fiyat aldım. İnternetten araştırdım ama facebook sayfası dışında birşeye ulaşamadım ama etrafımdan duyduklarım iyi açıkcası... henüz randevu almadım ama orası olacak gibi görünüyor. bu arada kızılayda Kırık Makas var, nişanda oraya gimiştim herkes çook beğendi e tabi bende aklınızda bulunsun.

Selamlaar!!

Dugun geldi gecti, simdi size bir miktar olsun yardim edebilmek istiyorum. Ankara'da Ahenk kuafor e gittim ve memnun kaldim ben. Fiyat makyaj+sac 300 idi. Tavsiye ediyorum kizlar. Bu zorlu surecte herkese kolayliklar diliyorum!

Ben Paris kuaforu oneririm. Memnun kalmadan cikmiyorsunuz. swissotel ve sheraton icinde var, baska yerlerdede var. internetten bakabilirsiniz. Ben iki kez sacima golgeyi orda yaptirdim. bir yildan fazlada ayni saci kullanmistim. pariskuafor.com.tr den bakin isterseniz. fiyatlarida karsilastirma sansiniz olur. en azindan profesyonel ellere emanet edersiniz kendinizi.

kızlar benim düğünüm 24 temmuzdaydı, ahenk kuaföre gittim. saç + makyaj 300 tl idi, ben çok beğendim saçımı ve makyajımı, tavsiye ederim.

ne yaptın? esma tunç u beğendin mi? bende ismini duydum ama yaptırdıysan sana bi sorayım dedim.

canim ben de sheratondaki paris kuaforde 2 kez rofle yaptirdim mehmet ali beye. boyadan memnun kaldim ama gelin saci ve makyaji icin nasil olur acaba kararsizim. sen hangisini tavsiye ediyorsun?

canim ben de sheratondaki paris kuaforde 2 kez rofle yaptirdim mehmet ali beye. boyadan memnun kaldim ama gelin saci ve makyaji icin nasil olur acaba kararsizim. sen hangisini tavsiye ediyorsun?

Arkadaşlar, öncelikle bazıları belkı oyle yanlış yazılar yazmıs olabılır ama herkes degıl ya!!
Yanı şöyle ki;
ben bugun Magic Touch'un yeni yerını arayıp bularak gittim.
En son ki kuaförden çıkarken saçlarımı yoluyordum..Simetri hastası olan bana turru asımetrık kesım yaptı 2 hafta dayanamadım gıtıım duzeltmesı ıcın daha da .....yaptı..
kısacık .. gıbı bır sekıl cıldıracaktım.Sabrettım 3-4 ay azıcık uzadı ustura kesımı yuzunden sac da kustu 4-5 cm degıl 1-2 cm ancak uzadı..Neyseeeeeeeeeee bu yer de Tunalı'da Woo...

Gelelim Magic Touch'a..
Muhteşemler adamlar be kardeşim, şimdi o kadar başka siteden ve kendi tanıdığım çevremden övüldüki ben de ilk başta nedir bu ya dedım..Ama gittim yerınde gordum..
Prensip sahibi, akıllı nezih insanlar..Çooook mutlu oldum burdan ılk kesfettım sonra tanıdıklara da sordum..Yani fiyatlar bence çok uygun ama kaliteye göre;
full saç rengini kırma ve balyaj,yıkama fön ıvır zıvır hepsi içinde çok uygun rakamlara geldi..Bir çok unlu yere gıdıp husran ıcınde kalan bana bunlar ne ki ne paralar dokmuyoruz su saçlara..Kullanılan boyası,bakım malzemeleri yerı insan kalitesi yani bunları bır butun olarak degerlendırmekte fayda var..
Keçiören'de xxx isimli bir yerde belki iyi yapıyordur bazılarımıza göre ama işte beklentileriniz yüksek ise malesef bu iş böyle 3 kurusa 5 kofte yok..Var diyorlarsa da kanmayın ıcıne kım bılır ne koyuyorlar da oye fıyata gelebılıyor..Yanı KALİTE arıyorsan fedakarlık yapacaksın..Kesim ve fön için farklıdır cunku malzeme degıl becerı on planda orda.İsteyen eger deneme yanılma yapmaya razıysa uygun fıyatlı yerler bulabılır ama söz konusu boya ıse..KALİTE li olmak zorunda çünkü yıpranıyor uygun boya uygun dereceyle ne biliyim kaliteli içerikli olmasıyla yakından ilgisi var..

Burada bunları belirtmek istedim çünkü çok fazla yalan yanlış yorum var ust sayfalarda belkı reklam yapmıslar dedıgınız gıbı belkı degıl o benı ırgalamaz.
Ama şahsi görüşlerim böyle..
Hayatımda en lerim:
1-Kanebo liquid foundation(almond beige)
2-Exuviance & Neo Strata ürünlerinin herbişeysiii
3-Magic Touch bayan kuaförü(Yeni eklendi listeme)*****
4-NineWest (Ayakkabı için)
5-Adidas (spor malz için)
6-Network,İpekyol,Twist,Mavi-jeans için- (giyim)
7-Medicana (sağlik için)
8-VINN internet heryerde ve hızlı (en sevdiğim şey)
9-Emjoi AP-18 Emagine Dual Opposed 72 Tweezer Head Epilator
10-Clinique kaş kalemi (02 soft brown)
11-Big Chefs ,Eat&Joy ,House cafe ,Kahve dünyası,Kalender zebra (değişik bir meyhane balkan esintili).. (yeme içme)

magic touch bencede bır numara yaptıkları saclar ortada gidin sadece bir fon cektırın bence kaliteyi mutlaka anlarsınız
sitelerınde adreslerı var

....................] seyretmeniz karar vermeniz için yeterli olacaktır

Son düzenleyen: Moderatör:
bende dertliyim bu konuda 3 hafta sonra dugunum var ama hala bi kuaförle anlasmadım tavsıyesı olan cevap versın lutfen....

merhaba arkadaşlar benim düğünümde 11 eylül 2010 da Ankarada oldu..kuaför ararken bende çok zorlandım çok iyi yerler buldum ama çok pahalıydı (saç makyaj 500-700 arası) ucuz yerler kötüydü vs...kızılayı alt üst ettim en sonunda şansıma çok iyi bir kuaför buldum hem saçım hemde makyajım süper oldu...lens taktığım için gözlerim alerji olmuştu resmen kan oturmuştu ama öyle oynamalar yaptıki bayan gözlerim büyüleyiciydi ..hatırladıkça yine tuhaf oluyorum:):) gelinlik yada tuvalet nasıl olursa olsun saç makyaj kötü olmuşsa gelinin morali kötü oluyor çünkü haklı olarak..

kızılay YKM nin arkasındaki sokakta yani şehit adem yavuz sokakta TARZ kuaför..isterseniz gidip bakabilirsiniz..

slm. bu siteden aldığım bilgilerle gelin başımı dikimevindeki başak kuaföre yaptırdım. profesyonel makyajla beraber. çok çok hoşuma gitti gerçekten. saçlarım kısaydı ve endişelerim vardı ama çok güzel olmuştum

Sevgili kızlar, yaşadığım ve beni çok üzen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben rezilliği yaşadım; siz dikkatli olun bu hanım sizi de kandırmasın!!!
Nişan makyajım için son derece titiz davrandım. Uzunca bir vakit arkadaşlarımdan fikir aldım. İnternet araştırmasında bu sayfaya rastladım ve burada Hatice Çelen adlı bir makyözle ilgili önerileri görünce web sitesini ziyaret ettim ve ne yalan söyleyeyim profesyonelce hazırlanmış web-sitesi beni çok etkiledi, kandım. İnternet tanıtımı için bu kadar para ve emek harcayan biri mutlaka çok da profesyonel çalışıyordur diye umarak kendisiyle mail ve telefon yoluyla iletişime geçtim. Nişan makyajını 150 tlye yaptığını, yanımda getireceğim en fazla iki yakınıma ise "bana özel" bir indirim yaparak 75tl den onların da makyajını yapabileceğini söyledi. Nişan günümden 1 hafta önce telefonda "stüdyosuna" (ki aslında Tunus Caddesinde bir kuaförün içinde ufacık bir odadan ibaret) gitmem üzere randevulaştık ve ben bir aksilik çıkmaması açısından kendisini nişana iki gün kala cep telefonundan tekrar aradım. Bana herhangi bir problem olmadığını ve randevulaştığımız saatte beni beklediğini söyledi. Nişan günümde, içim rahat, Paris Kuaförden saçım yapılmış bir şekilde çıkıp bu hanımefendinin Tunus Caddesindeki "sözde stüdyosuna" doğru taksiyle yola çıktım. Yakın arkadaşlarım benden önce oraya gitmiş, beni bekliyorlardı. Ne olur ne olmaz, ben geliyorum diye de kendisini telefonla aradım. Aldığım cevap karşısında şoke oldum! Hatice Çelen Swiss Otele bir gelin makyajına gittiğini ve işinin 2-3 saatten önce bitmeyeceğini pişkin pişkin söyledi! Tahmin edebileceğiniz üzere çıldırdım. Bir de üstüne yalan söyleyerek "size telefonunuzdan ulaşmaya çalıştım ama telefonunuz kapalıydı" demesin mi?! Bu kadarına pes dedim, hangi çağda yaşıyoruz, turkcell kullanan her kişi bilir ki telefonunuz kapalı ya da çekmiyor olsa dahi sizi arayan numaralar cep telefonunuza mesajla gelir! Bana böyle bir mesaj tabii ki gelmedi. Hanımefendi utanmadan, sıkılmadan yalan söylemiş ve SIRF GELİN MAKYAJINDAN DAHA FAZLA PARA ALACAĞI İÇİN randevusuna sadık kalmayarak beni yarı yolda bırakmıştır. Telefonda son derece kaba ve terbiyesiz bir şekilde beni terslemiştir. Tunalı Caddesinin orta yerinde kalakaldım ve kendimi MAC'e attım. Ne yapayım! Çok şükür bana yardımcı oldular.
Kendinizi benim yerime bir saniye koyun lütfen, yaşadığım stresi, paniği ve çaresizliği anlayabilirsiniz! Üzerine bu kadar titrediğiniz bir konuda, sizin için son derece değerli bir günde böylesine çirkin bir şekilde satıldığınızı düşünün! Bu hanım kadar amatör çalışan, sanat yerine para için her türlü yalanı söyleyebilecek bir "sözde makyöze" kati surette güvenmemenizi öneririm. Benim başıma geldi, çok ama çok üzüldüm, aynını siz yaşamayın. Hatice Çelen piyasadaki en sorumsuz, iş ahlakından yoksun ve güven telkin etmeyen çalışandır.
Bu konuyla ilgili isteyen herkesle de iletişime geçebilirim.
Umarım Ankara'da bu işi layığıyla yapan bir makyöz bulabilirsiniz. Düğün için tek umudum Yeşim Arsoy, umarım programı yoğun değildir de beni kabul eder.
Kızlar üçün beşin hesabını yapmayın, en özel ve güzel gününüzde adam gibi, işini severek, profesyonel yapan kişilerle anlaşın.
Herkese şimdiden tebrikler ve mutluluklar diliyorum!

Kızlar, ben de Ankara'da haftalarca süren yoğun bir çalışmayla iyi bir makyöz aradım nişanım için. Kimi çok uçuk rakamlar söyledi 500 tl gibi, kiminin zaten hiç vakti yoktu. Hatice Saka ile görüştüm mesela, 150 tl dedi ama benim istediğim tarihte uygun bir saat ayarlayamadık. Diğer Sezar Sak, Sevilay hanım gibi isimlerin zaten aylar öncesinde programları dolmuştu. Araştırmalarım sonuncunda geriye Yasemin Yılmaz ve Tuğba Aksoy kalmıştı. Önce Tuğba hanım ile iletişime geçmeye çalıştım, facebookta buldum ama tanımadıklarından mesaj alma özelliğini kapatmış sanırım, önce eklemem gerekti. Bu sefer kendisi bana "kimsiniz????" diye mesaj atmış, ben de makyaj için eklediğimi ama artık nişanımın olduğunu, kendisiyle iletişime geçemediğimi söyledim. Bana yazdığı cevap aynen şöyleydi:"isabet olmus randevularim doluydu zaten." Açıkçası daha nezaketin n'sini bilmeyen birine makyaj yaptırmadığım için çok memnun kaldım. İnsan ekmek parası kazandığı kimselere isabet olmuş der mi, sanki kapısında yatıyoruz.!!! Neyse gelelim Yasemin hanıma. Yassmin diye bir kuaför açmış, Balgat'ta, saçımı da yanında çalışan bir bayan yaptı. Sonuç tam anlamıyla MÜKEMMELDİ. Ben dahil herkes bayıldı ki ben öyle kolay kolay her şeyi beğenen bir tip değilimdir. :) Hemen fiyatları da yazayım: Profesyonel makyaj:90 tl, ama ekstradan takma kirpik filan isterseniz bunlar fiyata dahil değil. Kaş: 20 tl. Ankara'da ben şimdiye kadar bir Zabit Polat'ın bir de Yasemin hanımın kaş alışını beğendim. Dağınık topuz da 50 tl.

sevilay hanımla görüştüm nedense ikide bir mac teki arkadaşları kötüledi. halbuki mac konusunu açan olmamıştı. biraz itici geli bu hareketleri. murat çalışkan a gittim gelin başı+makyajı+kirpik+manikür pedikür= 650 tl istedi provalı. sevilay hanım 500 makyaj+kirpik+cilt bakımı+kirpik hiltonun kuaförü de 300 tl dedi. kafam iice karıştı

Tunaldı MAGİC TOUCH tabikide şuan indirme girmiş bayanlar bilginiz olsun.Mutlaka memnun kalırsınız süper bir ekip kaçırmayın kampanya fırsatlarını.

Ben gelin başım için ESTA kuaföre gittim ve cok memnun kaldım saçım makyajım mukemmeldiii ve suan musterısı oldum hem luks hemde cok uygun ve esta cart sayesınde para puanlarla bedava ıslemde goruyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…