- 2 Nisan 2010
- 5
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben antares evlerının orda esta kuaförle anlasmıstım yazmıstım daha once ayrıca gecen bır arakadastan duydum antares alışveriş merkeziznin içindeki ali gür kuaförde gelinbasını 250 mılyona yapıyormus haberınız olsun
canım atakuleye çok yakın abidin daver sokakta ''şahika kuaför''var...harun ve yeşim bu işin üstatlarıdır...kesinlikle tavsiye ederim...detay soracağın bişi olursa özelden msj yaz...
bu arada mutluluklar.....
Kızlar Ankara'da kuaför arayışları nasıl gidiyor,ben Ankara'ya gidemiyorum fazla,o yüzden araştıramadım henüz.Tunalı da Houston kuaförü bilen kimse yok mu?
slm kızlar bnde kısmetse kasımda evleniyorum ve artık saç makyaj araştırmalarına başladım.ali güre daha önce gittim ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.basşka bi arkadaşımda nişanda çok sorun yaşadı saçında.ahenk fena değil ama bnce çok özenli çalışmıyorlar.ayrıca makyajı ahenkte tavsiye etmem.tekin acarda yapılan makyajlardan memnun kalanları duymuştum ama kararsızım.ayrıca porselen makyaj aklımı karıştırdı.
kızlar benim düğünüm de 24 temmuzda, demetevlerde ahenk kuaförden randevu aldım, sahibi ertan bey profesyonel kuaförler derneği başkanı, fotoğrafçının tavsiyesi üzerine gittim, zaten fotoğrafçı ile yanyana salon, makyaj + saçı 300e yapacak, makyaj malzemesi olarak mac, kryolan ve clinique kullanıyorlarmış, girince içime sindi salon, hiçbir akrabalığım yok, tesadüfen gittim, inşallah istediğim gibi olur herşey