Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankara'da Gelinbaşı ve makyaj için EN İYİ KUAFÖR hangisi?

demetevler ahenk kuför: gelin saçı + makyajı 350 tl
yenimahalle şahika kuaför: saç+makyaj 400 tl

prova isterseniz +100 tl

batıkent şahikada yaptırdım saçımı da makyajımı da saçımı çok baştan savma yaptılar kendim yapsa daha özenli olurdu. makyajda ona keza porselen diye konuştuk ama normal makyaj yapıp sabitleyici sıktı bu porselen değil deyince de porselen dedi sanki ilk kez saç makyaj yaptırıyoruz. son gün gittim şahikaya da ali gür de randevum vardı provada saçımı hiç bir şeye benzetemeyince tartışarak çıktım şahikaya gittim ama beterin beteri varmış yani 2 side birbirinden kötü. 1 hafa önce de edirne de düğünüm vardı edirne ali gür de yaptırdım saçımı ve makyajımı harika iş çıkarttılar hem saçım hem makyajım tam istediğim gibiydi.

Onu telefonda konuşup anlaşıyormuşsun ama öğrendiğim kişiye göre kuaförüne geliyor. Ben kuaförü araştırıyorum. ancak bulunduğum semtimdeki devamlı gittiğim kuaförüm Ankaradaki en iyilerden biri olan yerden ayrılarak kendi mekanını açmış; işini çok severek yapan biri. Ona yaptırmayı düşünmeye başladım.

sacını nerede yaptırdın ben de ankarada eylül ayında evlencem, straplez prenses model gelinliğim olcak, acık hava düğün... kuaför makyaj düşünüyorum... kafamda modeller olarak iseEki Görüntüle 467168 Eki Görüntüle 467169 Eki Görüntüle 467170 Eki Görüntüle 467171 Eki Görüntüle 467172

kızlar eylüldeki nikahım için ben de bgn esta kuaför ile anlaştım saç makyaj manikür pedikür 400 lira dedi :))) bikaç gün öncede saç ve makyaj provası yapcak :)) inşallah güzel olur hersey :))

duvak işlemeleri aksesaur işlemelri bone işlemeleri kumaş işlemeleri bindallı işlemeleri ... kısaca kıyafetinizle başınızın uyumlulugu bir bütün haliyle öne çıksın :))

Merhaba arkadaşlar, geçen yaz Ankara'da nikahım oldu. Ne yazık ki burada benimle ilgilenebilecek ve düğün vb. işlerim için bana yardımcı olabilecek kimseyi bulamadım. Düğün saçım ve makyajımı ayrı yerlerde yaptırdım. Saçım istediğim gibi oldu fakat makyajım çok özensizdi. Eşimin tanıdığı vasıtasıyla, makyajımı nikah günü Esma Tunç'a yaptırmak için randevu aldım. Ben daha önceki araştırmalarımdan yola çıkarak tanıdığımıza telefonda, porselen makyaj istediğimi söylemiştim. O da tamam porselen makyaj yapacakmış zaten dedi. Koştura koştura makyaj yaptırmaya gittim eşimle. Ben uzun sürecek diye beklerken makyajım 10-15 dakikada bitti. Fotoğraf çekimine gitmemiz gerektiği için fazla irdelemeden, ücreti ödeyip salondan çıktım. Ama hiç içime sinmedi makyajım. Evet, Esma Hanım ilgili ve yakın davrandı fakat yine de insanın en önemli gününde böyle özensiz bir makyajla karşılaşması istenmeyen bir durum. Keşke biraz daha özenli davranılsaydı. Ben yapılan makyajı günlük hayatta da yapıyorum zaten. Yine de ne tanıdığımıza ne de Esma Hanım'a bir şey söylemedim. Yapılan makyaj da porselen değilmiş zaten, öyle olsa bile en azından biraz özenli olsaydı keşke. İnsanın bazen basireti bağlanıyor sanırım. Halbuki, söylemiş olsam belki şimdi içimde pişmanlıkla kalmayacaktım. Aradan bir sene geçti, ben hala keşke diyorum. O yüzden siz siz olun, makyajınızı gerçekten güvendiğiniz, araştırdığınız kimselere yaptırın. Provanızı da ihmal etmeyin. Hatta eğer makyaja ilişkin teknikler biliyorsanız, gidin iyi bir markanın ürünlerini alın, makyajınızı kendiniz yapın. Sonra benim gibi elinizde günlük makyaj gibi yapılmış gelin makyajı, keşkeler ve beğenmediğiniz düğün fotoğraflarıyla kalırsınız. Düğün fotoğraflarımızı da yine fazla reklamı yapılan Royal Color'da çektirdik. Fotoğrafçı acele ederek ve ters davranarak işini yaptı. Evet, yaz dönemi düğünler fazla, makyaj, saç, fotoğraf konularında acele etmek zorunda bu işleri yapanlar. Fakat bizler de her gün evlenmiyoruz. İnsan o günün özel olmasını istiyor. Sözün özü, ne verdiğimiz paraların karşılığını alabildik, ne de o gün benim için güzel bir gün oldu. Aradan bir sene geçmesine rağmen şu an iyi bir makyöz ve fotoğrafçı arayışındayım. Tekrar hazırlık yapıp, yeni bir albüm hazırlatacağım. En azından yıllar sonra baktığımda özenli bir makyaj ve içime sinen bir albümüm olur elimde.

Son düzenleme:
Merhaba Tax. Ben de saçım ve makyajım için araştırmaya başladım. Porselen makyaj konusunda Gülsen Doğancı ismini verdiler bana. Kendisi TRT de makyözlük yapmış şu anda makyözlük kursları veriyormuş. Gelin makyajında da yardımcı oluyormuş. Bana ismini veren kişi çok çok iyidir kesinlikle tavsiye ederim; ancak biraz tuzlu olabilir dedi.

Sac ve makyajını nerede yaptırdın? bir aya ben de evleneceğim, kuaför ve makyöz düşünüyorum. Kuaför olarak kafamda biri var aslında kızılayda biziz kuaför cok iyi, arkadasım aracılığıyla gitcem. 4 yıldır arkadasımın kuaförü oradaki selim bey. makyöz henüz yok. tekin acarı ben de duydum... model olarak şunu düşünüyorum.

Eklentiler

• $ddekor-cibinlikli-yataklar-14.jpg
    $ddekor-cibinlikli-yataklar-14.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 1.224
  • $002.jpg
    $002.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 324
  • $gelin+duvagı+ve+gelin+sacı+aksesuarı30.jpg
    $gelin+duvagı+ve+gelin+sacı+aksesuarı30.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 241
canım buranın fiyatları hakkında bilgin varmı gelin saçı makyajını kaça yapıyolarmıs bende 1agustosta evleniyorum kızılay veya kurtuluş çevresindede olabilir bildiğiniz ii bi koaför ykm yanındaki dafne koaför hakkında bilgisi olan fiyatlar nasıl olduğu yardımcı olursananız çok çok sevinirim teşekkürler

nerede yaptırdın sac makyajı sonunda?? ben de o cevrede kuaför makyöz arıyorum şimdi??? önerebileceğin yerler var mı?

kızlar bende yasemin hanıma gittim inanın çok şeker çok tatlı bi bayan yaptığı makyajlarında fotolarını gördüm harika :-) kaşlarımıda aldırdım inanın her gören ne güzel olmuş sende bi değişiklik var diyor :) fiyatıda gayet uygunn kesinlikle tavsiye ederim ...hihoyyyt

Tel ve adres verebilir misin???

Merhabalar.ben im 17 mayısta nişanım oldu ve çok uzun süre kuaför aradım.Bir cok kuaföre prova yaptırdım ama arkadaşımdan mostan ayrılan arkadaşların tunalıya geçtigini duydum orda ısmail beyle tanıştım bu sayfadakı bi kac öneriden sonra çok teşekkurler o arkadasları önerenlere ismail bey o kadar güzel bir saç yaptıki çok mutlu çıktım sizlerede önerebileceğim yer magic touch kuaför ve ismail bey...

peki makyajı kime yaptırdın???

kızar bende makyözü ayrı ayarladın.gene mos kuaforden ayrılan bi makyözle anlaştım.esma tunc hatta siteside var esmatunc.com cok övdüler.arkasım 5 sene once yaptırmıs anlata anlata bıtıremedı.kendı mekanı var ama anlaştıgım kuaföre gelıcek.kuafor olarakta tunalıda tarhan caddesınde ERDEM KIRAMER kuafor var.gene cok ıyı oldugunu soyedınler.ılk defa yatırıcam ama hıc ıcımde endıse yok.gercekten ıkısınde cok ovuyorlar.ugunum 26 hazıranda hazıranın ılk haftası provaya gıdıcem bakalım nasıl olacak bunları duyan varmı hıc?

sonuçlarla ilgili bilgi verebilir misin?

Bende arkadaşlara katılıyorum bi ağızlarına Magıc Touch vardır gidiyor sanki koskoca Ankarada başka kuaför yok...

Boşverin arkadaşlar illa pahalı yer olacak diye bişey yokkk... Tunalı, kavaklıdere yada çankaya olacak diye bişey yok değil mi? Bende fiyat aldım saçı 100 tl ye makyajı dışardan kendimde getirebilirim yada o kendi bildiğini getittirecek 50 tl, manikür pedikür de olsa olsa 20-50 tl fazla bişey tutmuyor yani... Prova da yapacak...

Nereler buralar tam olarak? ben de el ayak bakımı için kızılayda macide güzellik salonunu duydum, kuaför olarak biziz düşündüm. makyöz bilmiyorum :S

Kızlar, ben de Ankara'da haftalarca süren yoğun bir çalışmayla iyi bir makyöz aradım nişanım için. Kimi çok uçuk rakamlar söyledi 500 tl gibi, kiminin zaten hiç vakti yoktu. Hatice Saka ile görüştüm mesela, 150 tl dedi ama benim istediğim tarihte uygun bir saat ayarlayamadık. Diğer Sezar Sak, Sevilay hanım gibi isimlerin zaten aylar öncesinde programları dolmuştu. Araştırmalarım sonuncunda geriye Yasemin Yılmaz ve Tuğba Aksoy kalmıştı. Önce Tuğba hanım ile iletişime geçmeye çalıştım, facebookta buldum ama tanımadıklarından mesaj alma özelliğini kapatmış sanırım, önce eklemem gerekti. Bu sefer kendisi bana "kimsiniz????" diye mesaj atmış, ben de makyaj için eklediğimi ama artık nişanımın olduğunu, kendisiyle iletişime geçemediğimi söyledim. Bana yazdığı cevap aynen şöyleydi:"isabet olmus randevularim doluydu zaten." Açıkçası daha nezaketin n'sini bilmeyen birine makyaj yaptırmadığım için çok memnun kaldım. İnsan ekmek parası kazandığı kimselere isabet olmuş der mi, sanki kapısında yatıyoruz.!!! Neyse gelelim Yasemin hanıma. Yassmin diye bir kuaför açmış, Balgat'ta, saçımı da yanında çalışan bir bayan yaptı. Sonuç tam anlamıyla MÜKEMMELDİ. Ben dahil herkes bayıldı ki ben öyle kolay kolay her şeyi beğenen bir tip değilimdir. :) Hemen fiyatları da yazayım: Profesyonel makyaj:90 tl, ama ekstradan takma kirpik filan isterseniz bunlar fiyata dahil değil. Kaş: 20 tl. Ankara'da ben şimdiye kadar bir Zabit Polat'ın bir de Yasemin hanımın kaş alışını beğendim. Dağınık topuz da 50 tl.

Bu fiyatlar bu yılın mı?

X