- 28 Aralık 2010
- 30
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu telefonda konuşup anlaşıyormuşsun ama öğrendiğim kişiye göre kuaförüne geliyor. Ben kuaförü araştırıyorum. ancak bulunduğum semtimdeki devamlı gittiğim kuaförüm Ankaradaki en iyilerden biri olan yerden ayrılarak kendi mekanını açmış; işini çok severek yapan biri. Ona yaptırmayı düşünmeye başladım.
Gelin adayları merhaba!
Eryamanda gelin başı- makyajı ıcın önereceğiniz bır kuaför var mı?
Merhaba Tax. Ben de saçım ve makyajım için araştırmaya başladım. Porselen makyaj konusunda Gülsen Doğancı ismini verdiler bana. Kendisi TRT de makyözlük yapmış şu anda makyözlük kursları veriyormuş. Gelin makyajında da yardımcı oluyormuş. Bana ismini veren kişi çok çok iyidir kesinlikle tavsiye ederim; ancak biraz tuzlu olabilir dedi.
canım buranın fiyatları hakkında bilgin varmı gelin saçı makyajını kaça yapıyolarmıs bende 1agustosta evleniyorum kızılay veya kurtuluş çevresindede olabilir bildiğiniz ii bi koaför ykm yanındaki dafne koaför hakkında bilgisi olan fiyatlar nasıl olduğu yardımcı olursananız çok çok sevinirim teşekkürler
ben de başak kuaforu duymustum ama tam olarak bilemiyorum kendisi yaptıran yada tanıdıkları yaptıran varmı arkadaslar
kızlar bende yasemin hanıma gittim inanın çok şeker çok tatlı bi bayan yaptığı makyajlarında fotolarını gördüm harika kaşlarımıda aldırdım inanın her gören ne güzel olmuş sende bi değişiklik var diyor :) fiyatıda gayet uygunn kesinlikle tavsiye ederim ...hihoyyyt
Merhabalar.ben im 17 mayısta nişanım oldu ve çok uzun süre kuaför aradım.Bir cok kuaföre prova yaptırdım ama arkadaşımdan mostan ayrılan arkadaşların tunalıya geçtigini duydum orda ısmail beyle tanıştım bu sayfadakı bi kac öneriden sonra çok teşekkurler o arkadasları önerenlere ismail bey o kadar güzel bir saç yaptıki çok mutlu çıktım sizlerede önerebileceğim yer magic touch kuaför ve ismail bey...
kızar bende makyözü ayrı ayarladın.gene mos kuaforden ayrılan bi makyözle anlaştım.esma tunc hatta siteside var esmatunc.com cok övdüler.arkasım 5 sene once yaptırmıs anlata anlata bıtıremedı.kendı mekanı var ama anlaştıgım kuaföre gelıcek.kuafor olarakta tunalıda tarhan caddesınde ERDEM KIRAMER kuafor var.gene cok ıyı oldugunu soyedınler.ılk defa yatırıcam ama hıc ıcımde endıse yok.gercekten ıkısınde cok ovuyorlar.ugunum 26 hazıranda hazıranın ılk haftası provaya gıdıcem bakalım nasıl olacak bunları duyan varmı hıc?
Bende arkadaşlara katılıyorum bi ağızlarına Magıc Touch vardır gidiyor sanki koskoca Ankarada başka kuaför yok...
Boşverin arkadaşlar illa pahalı yer olacak diye bişey yokkk... Tunalı, kavaklıdere yada çankaya olacak diye bişey yok değil mi? Bende fiyat aldım saçı 100 tl ye makyajı dışardan kendimde getirebilirim yada o kendi bildiğini getittirecek 50 tl, manikür pedikür de olsa olsa 20-50 tl fazla bişey tutmuyor yani... Prova da yapacak...
Kızlar, ben de Ankara'da haftalarca süren yoğun bir çalışmayla iyi bir makyöz aradım nişanım için. Kimi çok uçuk rakamlar söyledi 500 tl gibi, kiminin zaten hiç vakti yoktu. Hatice Saka ile görüştüm mesela, 150 tl dedi ama benim istediğim tarihte uygun bir saat ayarlayamadık. Diğer Sezar Sak, Sevilay hanım gibi isimlerin zaten aylar öncesinde programları dolmuştu. Araştırmalarım sonuncunda geriye Yasemin Yılmaz ve Tuğba Aksoy kalmıştı. Önce Tuğba hanım ile iletişime geçmeye çalıştım, facebookta buldum ama tanımadıklarından mesaj alma özelliğini kapatmış sanırım, önce eklemem gerekti. Bu sefer kendisi bana "kimsiniz????" diye mesaj atmış, ben de makyaj için eklediğimi ama artık nişanımın olduğunu, kendisiyle iletişime geçemediğimi söyledim. Bana yazdığı cevap aynen şöyleydi:"isabet olmus randevularim doluydu zaten." Açıkçası daha nezaketin n'sini bilmeyen birine makyaj yaptırmadığım için çok memnun kaldım. İnsan ekmek parası kazandığı kimselere isabet olmuş der mi, sanki kapısında yatıyoruz.!!! Neyse gelelim Yasemin hanıma. Yassmin diye bir kuaför açmış, Balgat'ta, saçımı da yanında çalışan bir bayan yaptı. Sonuç tam anlamıyla MÜKEMMELDİ. Ben dahil herkes bayıldı ki ben öyle kolay kolay her şeyi beğenen bir tip değilimdir. :) Hemen fiyatları da yazayım: Profesyonel makyaj:90 tl, ama ekstradan takma kirpik filan isterseniz bunlar fiyata dahil değil. Kaş: 20 tl. Ankara'da ben şimdiye kadar bir Zabit Polat'ın bir de Yasemin hanımın kaş alışını beğendim. Dağınık topuz da 50 tl.