ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Arkadaşlar akropol hastanesinde Bülent alp aydın ı duyan bilen var mı yardım edin lütfen

Aynen canım ben de soklardayim bi de zam geliyor 9ay da uzun bir süre :'(
2016 fiyatları diye paylaştık da benim dogum da 2017'ye kalır en erken mayısta hamile kalsam bile. O zamanki fiyatları düsünemiyorum :110:

2016 fiyatları diye paylaştık da benim dogum da 2017'ye kalır en erken mayısta hamile kalsam bile. O zamanki fiyatları düsünemiyorum :110:

ben de bu aralar hamile kalsam ocak 2017in başı bile olabilir :KK70: 2017 fiyatları beni de korkutuyor... devlet hastanesi devlet hastanesi olsa da gidebilsek hastane hastane değil ki saçma sapan bir yer :KK51:

ben de bu aralar hamile kalsam ocak 2017in başı bile olabilir :KK70: 2017 fiyatları beni de korkutuyor... devlet hastanesi devlet hastanesi olsa da gidebilsek hastane hastane değil ki saçma sapan bir yer :KK51:
Kesinlikle öyle. Benim eşim gatada ama aklımın ucundan bile geçmiyor orda doğum yapmak. Özel e mecburum ama onlarda zi vanadan çıkmış

Bende gata cok iyi diye duydum hocalar cok kaliteli diyor gidenler bence bir deneyebilirsin

GATA nin hocaları çok iyi elbette ama fiziki imkanları kötü arada bir muayene gittiğimde bile rahatsız oldum. Bide doğum yapan 2 kıza ordaki hemşirelerin tavrı hoşuma gitmedi. Ben doktor eşi yim diye bana farklı davranıyorlar tabi ama ben hoşlanmam böyle şeylerden
Sahi eşim de hiç bizim orda yap demiyor

Kızlar merhaba hepinize bende batıkent te otursam da sincan lokman hekim e gidiyorum etlik lokman hekim çok kalabalık diyorlar ama sincan da sorun yaşamıyorum muayene için 47 mı 50 mi öyle birşey ödeme yapıyoruz doğumu birkaç ay önce sorduk 1750 normal 2000 sezeryan demişlerdi bu arada biz bağkur luyuz tercih sebebime gelince batıkent te olduğum halde bilgi ye gitmiyorum cunki bilgi ye giden her kesi bir şekilde sezeryan a yönlendiriyorlar ayrıca medikal park bana çok pahalı geliyor yani biz hamileyiz aynı işlemi olup her yerde neden farklı para ödüyoruz anlamıyorum ben lokman hekim in polikliniği vardı yıllar önce orda staj görmüştüm üniversitede iken o yıllarda bu hastanenin ilk amacı doğum konusunda halka hizmet vermek diye bahsetmişlerdi ilk iki bebeklerin devlette yaptım ama n bin pişmanım hayatta tek pişman olduğum şey bu Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize
Etlik lokman hekimde geçen sene arkadaşım yaptı doğum çokta memnun kaldı bende ziyarete gittiğimde gayet iyiydi. Orayı düşünüyorum. Bilgi hastanesini merak ettim açıkçası. Yani ben sezeryan hiç istemiyorum devlette sinir getirdi sezeryana. Hastane genel olarak nasıl biliyor musun aceba. Fiyatı iyi geldi bana

20 ay önce güven hastanesinde doğum yaptım oğlum bir hafta küvezde kaldı 20 bin tl ödedik
Şimdi 2.Bebeğime hamileyim doktorumu kesinlikle hastane doktoru olarak seçtim ve memorial hastanesi yeşim hanıma gidiyorum tahlilleri devlet hastanesinde aile hekiminden randevu alarak sıra beklemeden çok rahat yaptıra bilirsiniz.
Memorial hastanesinde doğum yaparsanız eğer yenidoğan yoğun bakımı sgk anlaşmalı rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

20 ay önce güven hastanesinde doğum yaptım oğlum bir hafta küvezde kaldı 20 bin tl ödedik
Şimdi 2.Bebeğime hamileyim doktorumu kesinlikle hastane doktoru olarak seçtim ve memorial hastanesi yeşim hanıma gidiyorum tahlilleri devlet hastanesinde aile hekiminden randevu alarak sıra beklemeden çok rahat yaptıra bilirsiniz.
Memorial hastanesinde doğum yaparsanız eğer yenidoğan yoğun bakımı sgk anlaşmalı rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yeşim hanımdan memnun musunuz? Neye gore karar vermistiniz doktorunuza?
Orada bir de Nesrin hanım var, ona da gittiniz mi?

merhaba bende özel akay hastanesine gidiyorum dr.nezih durmazlara.oradada doğum fiyatı 3600 tlmiş.belki merak edenler olur diye yazmak istedim.birde acaba akay hastanesinde doğum yapanlar varmı tecrübelerini duymak isterim.herkese hayırlı doğumlar...

Benim doktor koru ile anlasmali çukur ambar koru için 3200 dedi doğum ücreti. Bugün sincan koru da tanıdık bi doktor la konuştuk yüzde 20 doktor indirimi ile 1600 tl dedi. Yarıyarıya fiyat farkı.

Yeşim hanımdan memnun musunuz? Neye gore karar vermistiniz doktorunuza?
Orada bir de Nesrin hanım var, ona da gittiniz mi?
yeşim hanıma tavsiye üzerine gittim ve memnun kaldım başka doktor aramayı düşünmedim. Hastane olarakta mutlaka doğumhane katının hasta odalarından ayrı katta olmasıydı istediğim buda memorialde var. 10 hafta sonra doğum yapacam inş. Doğum sonrasıda bilgilendirme yaparım.

yeşim hanıma tavsiye üzerine gittim ve memnun kaldım başka doktor aramayı düşünmedim. Hastane olarakta mutlaka doğumhane katının hasta odalarından ayrı katta olmasıydı istediğim buda memorialde var. 10 hafta sonra doğum yapacam inş. Doğum sonrasıda bilgilendirme yaparım.
Tesekkurler verdiginiz bilgiler icin.
Insallah saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza :)

GATA nin hocaları çok iyi elbette ama fiziki imkanları kötü arada bir muayene gittiğimde bile rahatsız oldum. Bide doğum yapan 2 kıza ordaki hemşirelerin tavrı hoşuma gitmedi. Ben doktor eşi yim diye bana farklı davranıyorlar tabi ama ben hoşlanmam böyle şeylerden
Sahi eşim de hiç bizim orda yap demiyor
bende ilk dogumumu gatada yaptım ebelerin davranışları hiç hoş değil o anki sancının acısıyla bişey düşünemiyorsun cevapta veremiyorsun çünkü ilgilenmiyorlar o zaman Allah'a havale ediyorum o ebeyi.
Bende şimdi özel hastane araştırıyorum akropolu aradım bülent bey için agustosun 3. haftasına randevu veriyorlar 6 aylık oluyo o zamanda :) kafam karıştı

X