ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Ya bende 11+4 üm DR beni ta 14. Haftanın donunda çağırdı geç olmaz mı sence bende perşembe günü için randevu aldım Pınar hanım a Gülnur diye biri de varmiş sanırım o Nasıl birde yarını tarif eder misin cinsiyeti belli mi senin

sultan pınar hanım daha genç esmer kıvırcık saçlı

gunnur hanım daha orta yaşlı daha ağır kumral tecrübeli görünüyor ama

Ya bende 11+4 üm DR beni ta 14. Haftanın donunda çağırdı geç olmaz mı sence bende perşembe günü için randevu aldım Pınar hanım a Gülnur diye biri de varmiş sanırım o Nasıl birde yarını tarif eder misin cinsiyeti belli mi senin
Aa niye o kadar gec cagirdi ki :110: ben sevdim pinar hanimi 3 defa gittim yarin 4.kez ziyaret etmiş olacagim nasipse cinsiyet icin erkek gibi duruyor ama suan kesin diyemem dedi.insallah randevun iyi gecer canm gidip geldikten sonra yaz burayada.umarim seversin sende.tek bi sıkıntı var oda biraz aceleci gibi hızlı hareket ediyor hizli konusuyor çünkü yogun baya sanirim hastalari yetistirmeye calistigi icin öyle yapiyor

yarın ivedik orta doğuda muayene olacagım ayy inşallah memnun kalırım ve hastaneme karar vermis olurum

Kalirsiniz insallah.simdiye kadar nereye gidiyordunuz ?
ben urfada çalışıyorum 5. ayıma kadar urfada bi özel hastaneye gittim daha sonra ankaraya geldim ve 2 ay zekai tahire gittim ama o hastanede aklımda o kadar çok soru işareti oldu ki anlatsam btmez bi kere doğumda kalabalık odalar olacaktı vs. bende ordan vaz gectim . orta doğu evime arabayla 5 dk inş memnun kalırım çok yoruldum hastane doktor aramaktan :KK43:

bu arada bu son 2 ayda bi kerede lokman hekime gittim etlikteki çok övmüşlerdi ama ben memnun kalmadım hemde muayene 75 liraydı 5 dk lık muayene için 75 lira :)

ben urfada çalışıyorum 5. ayıma kadar urfada bi özel hastaneye gittim daha sonra ankaraya geldim ve 2 ay zekai tahire gittim ama o hastanede aklımda o kadar çok soru işareti oldu ki anlatsam btmez bi kere doğumda kalabalık odalar olacaktı vs. bende ordan vaz gectim . orta doğu evime arabayla 5 dk inş memnun kalırım çok yoruldum hastane doktor aramaktan :KK43:
Ben memnunum simdilik cok şükür hangi doktora randevu aldiniz ?

Ben memnunum simdilik cok şükür hangi doktora randevu aldiniz ?
esra aktepeyi arkadasım çok övdü ondan aldım randevu fakat memnun kalmazsam günnur yüce düşünüyorum siz biliyor musunuz bu doktorları.bi de bugün doğum odalarını gezmek istcm siz gezdnz mi?

esra aktepeyi arkadasım çok övdü ondan aldım randevu fakat memnun kalmazsam günnur yüce düşünüyorum siz biliyor musunuz bu doktorları.bi de bugün doğum odalarını gezmek istcm siz gezdnz mi?
Docent o doktor.hic gitmedim kendisine..
Odalari bugün gezmeyi düşünüyordum ama acil isim vardi bir dahaki gidisimde insallah gezecegim

Docent o doktor.hic gitmedim kendisine..
Odalari bugün gezmeyi düşünüyordum ama acil isim vardi bir dahaki gidisimde insallah gezecegim

selam. ben bugün odaların oldugu tarafa gittim kapıları süslemişlerdi ve çok hoşuma gitti ama boş oda olmadığı için içerisini göremedim ... tek hoşuma gitmeyen şey 16:15 randevusuna 17 de girmem oldu baya yogundu

selam. ben bugün odaların oldugu tarafa gittim kapıları süslemişlerdi ve çok hoşuma gitti ama boş oda olmadığı için içerisini göremedim ... tek hoşuma gitmeyen şey 16:15 randevusuna 17 de girmem oldu baya yogundu
Yaa ben hic o kadar beklemedim simdiye kadar

orda bekleyen birisi ilk defa bugün böyle oldu dedi benim şanssızlığım galiba
Ya beklemek birsey degil de en önemlisi doktoru sevip sevmemek ben eski gittigim yerde bayaa bekliyordum ama doktoru seviyordum orasi hem uzak hem pahali diye biraktm.burdada dedigim gibi hic öyle birsey yasamadm gercekten sizin şansıniza olmus bugün. Doktordan memnun kaldiniz mi en önemlisi o

Aynı ben..

Ben de 1 kere bile zamanında girmedim

3 kere gittim 3unde de cook fazla bekledim

Ki bence zamanında giren hasta yok herkes bekliyor

orda bekleyen birisi ilk defa bugün böyle oldu dedi benim şanssızlığım galiba

Bence sallamis

Direk çalışanın agzindan duydum sürekli insanları bekletiyoruz diye

Muayene için 15 dk vermiş her 15 dk bir yeni hasta geliyir 15 değil de 20 kaldığını düşünün herkesin kayiyor da kayıyor sira

Bende hic okadar beklemedim odanin icinide gordum ben standart bir yatak refakatci koltugu temiz guzeldi.
oda suslemesi yapiyolarmiis iyi bari

Ben bir keresinde 10.30 randevu aldım doktor rahim filmi çekmeye gitti

Acil doğum falan olsa anlarım da tam 10.30da gitmesi çok tuhaf ti

Zaten 10 dk muayene surse 10.40 da git

Hem bana 10.30 randevu hem de o hastaya 10.30 rahim filmi için randevu verilmemistir diye düşünüyorum

X