ANKARA ÖZEL HASTANELER 2016

Sincan'a taşınıyorum ben de ve yeni doktorum olarak Günnur hanımı ve dolayısıyla Ortadoğu hastanesini seçtik biz de. Çok memnun kaldım şimdilik, kuzenimin doğumunu da o yapmış ama eski Lokman Hekim hastanesinde. Ben Ortadoğu'yu sevdim, biraz kalabalık ama oldukça ilgililer, martta açılmış zaten, yeni hastane olması da güzel, daha hijyenik olur.
Bende Günnur hanıma başladım cuma günü ilk kez gittik hem daha yakın hemde günnur hanımdan da memnun kaldık hastanede yeni ve temiz devam edeceğiz inşallah.

bende günnur hanımdan yarın için randevu aldım fark ücreti nekadar verdiniz

Günnur hanım a muayene oldum gayet kibar tatlı bir kadın açıklayıcı konustu kafandaki soruları rahatca sorabilirsin dedi

doğum paketi almayı düşünüyorum inş başladığı gibi sonu gelir .

Merhaba ben de 20.haftaua girdim galiba,usgye gore tabi.. simdiye kadar zubeydehanimdaydim . Dogum icin nereyi onerirsinz,koru ile bugun gorustum 5350 paket fiyatiymis. . Pahali sanki,digerleri ne alemde ki? Ilk sayfadaki bilgiler guncel mi?
Doktor onerisi olan var mi yada?

Merhaba ben de 20.haftaua girdim galiba,usgye gore tabi.. simdiye kadar zubeydehanimdaydim . Dogum icin nereyi onerirsinz,koru ile bugun gorustum 5350 paket fiyatiymis. . Pahali sanki,digerleri ne alemde ki? Ilk sayfadaki bilgiler guncel mi?

ilk sayfadaki bilgiler güncel :)

Himmm tamam o zaman yesa :) tesekkurler..
Ya uf kafam cok karisiiik.

sincan koru doğum 2000 (hüseyin bey öneren cooooooooook fazla)

ortadoguhastanesi yeni açıldı doğum 2000 ( gunnur hanım öneren cok)

medıcal park Batıkent doğum 3500- 4000 cıvarı ( pınar hanım öneren coooook)

sincan koru doğum 2000 (hüseyin bey öneren cooooooooook fazla)

ortadoguhastanesi yeni açıldı doğum 2000 ( gunnur hanım öneren cok)

medıcal park Batıkent doğum 3500- 4000 cıvarı ( pınar hanım öneren coooook)

Peki medicalparkin paketi var mi acaba? Kaldrildi yazmissinz ama belki yeniden yapmislardir diye soruyorm ,haberiniz var mi?

kızlar medical park güncel bilgi vereyim.nippon sigorta ile anlasırsanır full paket tüm tahliller dogum artı 10 muayene 4500 lira.halk sigorta ile anlasırsanır full paket 4900 lira.farklı olmasının sebebi halk sigortanın eski olması.onun dısında hersey aynıymıs.yalnız bu paketlere aylin hoca ve ertan hoca dahil degilmiş.pınar hocayı secebilirsiniz.

arkadaslar bn de uzun zamandan beri arastrmadayim ,bu sayfaya rastladim acan arkadasa cok tesekkur ediyorum cunku aradigim tum bilgileriburda buldum diyebilirim..ben etl

etlik lokman hekime dewam ediyorum ama ozel ortadogu da cazip geldi yarin icin gunnur hanimdan randewu aldim ..insallah iyi gecer fakat ozel ortadoguya gidenlere bi sorum olacak spinal sezeryan 2250 olarak bilgi aldim telde,dogru anlamis miyim ?yoksa ekstra bi ucret war mi ?

canım koru 6350 değil mi?_

X