ne iyi yaptın cnm her zaman gelAnkara yazısını görünce hemen daldım içeri.Merhaba kızlar nasılsınız?
nihahahha:roflol:
Puhahaha :roflol:
:teytey:ben cıkıyorum canım ıyı geceler
günaydın hoşgeldinizCADIARZUseherim nasılsınnnn canım artık bu topikten buluşalımmmmyerimseniben
günaydın angarılılarrrrrr
günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
kıslar size bi tepsi tatlıyla geldim yoksunuzzzzz afiyet olsun angaranın nadileriiiii
CADIARZUseherim nasılsınnnn canım artık bu topikten buluşalımmmmyerimseniben
günaydın angarılılarrrrrr
günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
kıslar size bi tepsi tatlıyla geldim yoksunuzzzzz afiyet olsun angaranın nadileriiiii
AH CNM HEMŞOM OKUL İŞ GÜÇ DERKEN GIREWMIYORUM KI BAKIP CIKIYORUM TOPİGIN HEPİMİZ SAHIBIYIZ CNM ABLAM NE DEMEK SİZ HEP GELINemegıne saglık canım ya cooook hoşgözüküyor tamam burda buluşuruzda ayyyy topıgın sahıbını göremıyommmmmmm heccccccczemuszemuszemuszemus
SAAHİKKA KISIRDA YAPMI OHHHH ELLRİNE SAGLIKcokacimcoookay bunalrın yanıan bıde kısır ıyı gıder yaa
HG GELDİN CNM AFIYET OLSUN SEN İÇ BEN SANA BIR DHA DOLDURURUMkaydirigubbakcemile3
esmer güzeli tatlı için teşekkürler canım yemiş kadar oldum nefis görünüyo valla
kstmn _ 37 çay çok leziz görünüyo çokda severim tiryakiyim sağol bitanem emeklerinize sağlık
cokacimcoookay bunalrın yanıan bıde kısır ıyı gıder yaa
seher canım istediğin kısırsa al afiyet olsun
buyrun kızlar afiyet bal şeker olsun kısır sevenler hadi gelin
cnm cim her zaman gelselam kızlar ankara buluşması var 10 ekim cumartesi günü başkent ögretmen evinde davet ettim pek itibar görmedi galiba ses veren olmadı oooooooooooooooooooooo kimleri gördük hele baksen esmerime nerelere tatlılar göndermiş tepsi tepsi valla kızlar çaylar kısırlar derken beni baştan çıkardınız ay çok acıktım yaaaaaaaaaaaa hadi buyrun ankara çıkartmasınaaaaaaaaaaa
esmer güzeli tatlı için teşekkürler canım yemiş kadar oldum nefis görünüyo valla
kstmn _ 37 çay çok leziz görünüyo çokda severim tiryakiyim sağol bitanem emeklerinize sağlık
cokacimcoookay bunalrın yanıan bıde kısır ıyı gıder yaa
seher canım istediğin kısırsa al afiyet olsun
buyrun kızlar afiyet bal şeker olsun kısır sevenler hadi gelin