Ankara muhabbetine buyrun

GÜNAYDINN
G ünaydın, günün aydın olsun.
Ü züntü ve kader senden uzakta olsun.
N azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
A ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Y arının dünden güzel
D ünün hatıra olsun
I sıtsın güneş içini
N e dilersen o olsun

tombiş06 canım size hayırlı buluşmalar iyi eğlenceler ben katılamıyacağım maalesef kk hatunlarını yakından görüp tanışmak oh ne güzel olurdu üzgünüm
niyeki negüzel olurdu neyse heray yapıyoruz müsait olunca gelırsin:enbuyukkk:

eeeeeeeeeeee negüzel işte gel tanışalım inanın hoşsohbet vakit nasıl geçti anlamıyosun yinede sizekalmış tabi zorlama yok:enbuyukkk:
çok isterim ama benım cocuklarım küçük oldugu için pek cıkamıyorum bırakacak kimsemde yokkkk inş. bi gün bende gelirim

Günaydın ankara
Hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eeeeeeeeeeee negüzel işte gel tanışalım inanın hoşsohbet vakit nasıl geçti anlamıyosun yinede sizekalmış tabi zorlama yok:enbuyukkk:

canım yaa bakmakta olduğum önce Allaha sonrada bana kalmış annem var çok rahatsız babamda yaşlı bakıma muhtaç zaten bugünlerde iyice bunaldım keşke gelebilsemde birazcık olsun stres atabilsem ama inşallah kısmet olursa başka zaman niye olmasın siz çıtırlar biz gelemeyenlerinde yerine eğlenin canım çok öptüm nanaktan

ay geldım bak sende gıdiyorsun yarın akşam muhakkak sendeyiz pogaca falanda isterız cayın yanına hazırlıklara başla bnece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…