yakında olsan dökerdim:dilcikar:görende hiç gelmicek sanır :dilcikar:
ayaklarıma sıcak su dök bari :roflol:
yakında olsan dökerdim:dilcikar:
bacım şimdi ben senin ayagına su dökmek için oraya mı gelim:mymeka:çok uzağız sankide lülülülülülü
hayırlı günler güneş abla hoşgeldinHAYIRLI GÜNLERRRR
NASILSINIZ KIZLARR
SEVGİLER
opuyorumnanaktan
sagol cnm ewt var birde okul başladıki hiç kurtulamayız artık hastalıktan saol:1hug:merhabalar kızlar nasılsınız aman kendinize dikkat edin ortalıkta salgın var hava şartlarından olsa gerek Allaha emanet olun
günaydınlarrr..Günaydın ankara opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hadiiii uyanın artık:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
selamlar ankaralı hatunlar merhaba ben geldim kızlar 10 ekim cumartesi saat 13 17 arası başkent ögretmen evinde ankara buluşması var hadin buyurun bekliyoruz hepinizi şöyle kalabalık bi buluşma yapalım düşman çatlatanından olsun eeeeeeeeeeeee başkentliyiz bizede bu yakışır dimi ama duyan duymayana haber salsın inşallah görüşmek üzere öpüldünüz canlar
slm ne güzel olurdu tanışırdık yaaaa offfselamlar ankaralı hatunlar merhaba ben geldim kızlar 10 ekim cumartesi saat 13 17 arası başkent ögretmen evinde ankara buluşması var hadin buyurun bekliyoruz hepinizi şöyle kalabalık bi buluşma yapalım düşman çatlatanından olsun eeeeeeeeeeeee başkentliyiz bizede bu yakışır dimi ama duyan duymayana haber salsın inşallah görüşmek üzere öpüldünüz canlar