- 24 Mart 2008
- 1.217
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niyeki negüzel olurdu neyse heray yapıyoruz müsait olunca gelırsin:enbuyukkk:tombiş06 canım size hayırlı buluşmalar iyi eğlenceler ben katılamıyacağım maalesef kk hatunlarını yakından görüp tanışmak oh ne güzel olurdu üzgünüm
eeeeeeeeeeee negüzel işte gel tanışalım inanın hoşsohbet vakit nasıl geçti anlamıyosun yinede sizekalmış tabi zorlama yok:enbuyukkk:slm ne güzel olurdu tanışırdık yaaaa offf
çok isterim ama benım cocuklarım küçük oldugu için pek cıkamıyorum bırakacak kimsemde yokkkk inş. bi gün bende gelirimeeeeeeeeeeee negüzel işte gel tanışalım inanın hoşsohbet vakit nasıl geçti anlamıyosun yinede sizekalmış tabi zorlama yok:enbuyukkk:
eeeeeeeeeeee negüzel işte gel tanışalım inanın hoşsohbet vakit nasıl geçti anlamıyosun yinede sizekalmış tabi zorlama yok:enbuyukkk:
iyi akşamlar cnm ne olsun ya beklıyoruz burayı sende ne var ne yokyerimsenibeniyi akşamlar mıllet ne var ne yok
ay geldım bak sende gıdiyorsun yarın akşam muhakkak sendeyiz pogaca falanda isterız cayın yanına hazırlıklara başla bnece
sengel hemşom ben yapmazmıyım sana poça börek ne istersen:teytey:iyi geceler tatlı rüyalar
Günaydınkaydirigubbakcemile2