Ankara muhabbetine buyrun

gnydn004.jpg

Günaydınlarrr.....

Günaydın Ankaraaaam
İyi haftasonlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ankara yazısını görünce hemen daldım içeri.Merhaba kızlar nasılsınız?

:eek:klava:gunaydın hemşooooooooooo nerdesınnnn bır cyını khvenı içelım dedık yoksunnn opuyorum görüşmek üzereee

:teytey:ben cıkıyorum canım ıyı geceler

CADIARZUseherim nasılsınnnn canım artık bu topikten buluşalımmmmyerimseniben
günaydın angarılılarrrrrr
günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
kıslar size bi tepsi tatlıyla geldim yoksunuzzzzz afiyet olsun angaranın nadileriiiii
898.bmp

kıslar size bi tepsi tatlıyla geldim yoksunuzzzzz afiyet olsun angaranın nadileriiiii
898.bmp
günaydın hoşgeldiniz
çok güzel gözüküyorcokacimcoookemegınıze saglık
cay_i2p.jpg

898.bmp

emegıne saglık canım ya cooook hoşgözüküyor tamam burda buluşuruzda ayyyy topıgın sahıbını göremıyommmmmmm heccccccczemuszemuszemuszemus

898.bmp

cay_i2p.jpg

esmer güzeli tatlı için teşekkürler canım yemiş kadar oldum nefis görünüyo valla

kstmn _ 37 çay çok leziz görünüyo çokda severim tiryakiyim sağol bitanem emeklerinize sağlık

cokacimcoookay bunalrın yanıan bıde kısır ıyı gıder yaa

seher canım istediğin kısırsa al afiyet olsun

buyrun kızlar afiyet bal şeker olsun kısır sevenler hadi gelin

emegıne saglık canım ya cooook hoşgözüküyor tamam burda buluşuruzda ayyyy topıgın sahıbını göremıyommmmmmm heccccccczemuszemuszemuszemus
AH CNM HEMŞOM OKUL İŞ GÜÇ DERKEN GIREWMIYORUM KI BAKIP CIKIYORUM TOPİGIN HEPİMİZ SAHIBIYIZ CNM ABLAM NE DEMEK SİZ HEP GELIN
SAAHİKKA KISIRDA YAPMI OHHHH ELLRİNE SAGLIK
898.bmp

cay_i2p.jpg

esmer güzeli tatlı için teşekkürler canım yemiş kadar oldum nefis görünüyo valla

kstmn _ 37 çay çok leziz görünüyo çokda severim tiryakiyim sağol bitanem emeklerinize sağlık

HG GELDİN CNM AFIYET OLSUN SEN İÇ BEN SANA BIR DHA DOLDURURUMkaydirigubbakcemile3

selam kızlar ankara buluşması var 10 ekim cumartesi günü başkent ögretmen evinde davet ettim pek itibar görmedi galiba ses veren olmadı oooooooooooooooooooooo kimleri gördük hele baksen esmerime nerelere tatlılar göndermiş tepsi tepsi valla kızlar çaylar kısırlar derken beni baştan çıkardınız ay çok acıktım yaaaaaaaaaaaa hadi buyrun ankara çıkartmasınaaaaaaaaaaa

selam kızlar ankara buluşması var 10 ekim cumartesi günü başkent ögretmen evinde davet ettim pek itibar görmedi galiba ses veren olmadı oooooooooooooooooooooo kimleri gördük hele baksen esmerime nerelere tatlılar göndermiş tepsi tepsi valla kızlar çaylar kısırlar derken beni baştan çıkardınız ay çok acıktım yaaaaaaaaaaaa hadi buyrun ankara çıkartmasınaaaaaaaaaaa
cnm cim her zaman gel
istedigin çay kısır olaun yaparız
nasıp olursa grşrz inş.

898.bmp

cay_i2p.jpg

canım benım cook güzel görünüyor emegıne saglık canım cok istedi cokacimcoook

X