Günaydınlarrrr opuyorumnanaktan
canııııııım çok güzel olmuş çook teşekkür ederim Şeniz Şeniz Şeniz
kaydettim ama profilime koyamadım ben biraz daha kurcalayım.
tekrar teşekkürler a.s.
bence kuafore git önce süslen püslen acayip moral olur sonrada eve gidip vakit kalırsa uyursun canım
bende bi fön çektirsem bari kaç gündür baımsız tarzan oldum
anasınıfına başladı cnm buseneya cıldırcam ben msjlar bi kac tane alıntı yapamıyorum bugun smiyle koyamıyorum
Günaydınlarrrr opuyorumnanaktan
günaydın sevgiseli zemuszemus
derencim bişey sorcam nasıl yaapıyorsun böyle güzel şekilli avatarları
Hayırlı olsun canımcım sayfayı kapat aç düzelir belki tatlım :hulya:
Günaydın Canım
bunlar için birçok program var canım
birazda Photoshop Derslerine aşinalığın varsa halledersin
ama biraz çaba istiyo yani ben 6 yıldır pc kullanıyorum daha anca bu kadar yol kat edebildim :sinifsinif:
sagol cnm cım yok bacım düzelmiyo benımkı akşam pcde bi haltlar karıştırıyodu o yaptı heralde site girincede altta yasaklı site yazıyo offfff
sinir oldum hee
yani benim kaynanam iyi dediğin zaman resmen potansiyel suçlu oluyosun
kaynanasını sevmeyenler intikamını senden almaya çalışırmış gibi saldırıyolar
hayret bişey yaa ne günlere kaldık
Herkeze inat Kayınvalidecimmmmm Seniiiiii Çokk seviyorummmmmmmm a.s.
Allah Yokluğunu Göstermesin Bizlere :Saruboceq:
Gülşen Annem Başımın Tacısınnnnnnnnnnnnnn :1hug:
hayırdır cnm kim sinirlendirdi seni
Bu Konuda Sinirlenmiştim ama geçti hayatımda etkisi olmayan kişiler moralimi bozamaz :icecream:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/314642-kaynana-iyidir-diyenlere-5.html
günaydın
hayırlı günler ,tuttuğunuz oruçlar kabul olsunopuyorumnanaktan
günaydın
hayırlı günler ,tuttuğunuz oruçlar kabul olsunopuyorumnanaktan
Bende bunu savunuyorum kötüsü yok demiyorum var elbette ama bunların yanında % 30 da olsa iyileride var kaydirigubbakcemile2iyiside var kötüsüde cnm bir ömür hep anne kız gibi olursunuz inş.
Hayırlı Günler Amin Cümlemizin İbadetleri kabül olsun kaydirigubbakcemile5
Bende bunu savunuyorum kötüsü yok demiyorum var elbette ama bunların yanında % 30 da olsa iyileride var kaydirigubbakcemile2
amin canımşeytan tüm kaynanayla gelinlerinin arasından çıksın inşallah :Saruboceq:
- Günün Aydın Olsun. , Dilerim Ki Yüreğine Gülün Gölgesi Düşmesin Ve Sen, Yüzünde Gülüşlerin En Güzeli Ile Bak Geleceğe...opuyorumnanaktan
beni arıyosan burdayım sen nirdein asılnerdesin leeeeee :mymeka:
he ablam ben dün başladım bugün bıraktımdelikafaduldenkızlarrr neler ediyonuz? bayram temizliklerine başladınız mı?delikafadulden