- 4 Ekim 2007
- 3.919
- 12
sular mı kesildi cnm aaa...:1closedeyes:gelince devam edersin boşwer üzme güzel canını...yerimsenibenhe ablam ben dün başladım bugün bıraktımdelikafadulden
su bitti:jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sular mı kesildi cnm aaa...:1closedeyes:gelince devam edersin boşwer üzme güzel canını...yerimsenibenhe ablam ben dün başladım bugün bıraktımdelikafadulden
su bitti:jeyyar:
yok ablam bizim burda sular kartlı dugalgaz gibi su bitmiş haberimiz yokkkkÇok üzgünüm çoooksular mı kesildi cnm aaa...:1closedeyes:gelince devam edersin boşwer üzme güzel canını...yerimseniben
beni arıyosan burdayım sen nirdein asıl
ne bilim cnm yok cıkmışsın dıye yazmadım bişi teşekkür edrim kocamkomple kurmuş bana zor düzelttimŞenizfarkındaysan en son ben yazmışım burda olan kişinin konuya cevap vermesi gerekmiyormu? ben yazmasam yazacağın yok :mymeka:
ne bilim cnm yok cıkmışsın dıye yazmadım bişi teşekkür edrim kocamkomple kurmuş bana zor düzelttimŞeniz
heya istemiyo buraya gırmemid eondan klava:Kocanında işi gücü hınzırlık herhalde delikafadulden
heya istemiyo buraya gırmemid eondan klava:
:roflol::roflol::roflol:süperisn yaaaane varki sanki burda bayan bayana dertleşiyoruz hem onun için artı olması lazım komşulara gidip gelmekten pasta börek yapmaktan ve en önemlisi dedikodu yapmaktan daha iyi bence kk
eeeee "burda eşimin artısı ne"? diye soracak olursan komşulara pasta börek eskisi gibi sık yapılmıyodur temizliklere eskisi gibi özen gösterilmiyodur bunlarda eniştenin cebine hava su yol olarak dönüyodur :roflol:
Valla ben eniştenin yerinde olsam sesimi çıkarmazdım :sinifsinif: sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:süperisn yaaaa
neymiş efendim orda konuştuklaırnın bayan oldugu nerden belliymiş
inanmıyorumya aynensenin kocişe diyoruz ama benim sevgiliminde seninkinde aşşağı kalır yanı yok sırnaşık şey
oda aynısını söylüyo hatta yakaladım bi kız nickiyle üye olmuş benim mesajlarımı takip ediyordu bir ara :roflol:
inanmıyorumya aynen
ewt cnmzemuszemusYalnız değilmişim demekki kader ortağım benim :gitme:
:roflol::roflol::roflol:
ewt cnmzemuszemus
ya ben sana bişi sorabülümüyun
ben gittim kociş deldi bye akşama grşrz inş.