Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı sahurlar kızlar kadir geceniz mubarek olsun
mandalin çok tatlıymış canım benim yaa Şeniz sanada günaydın kuşum
Dostlara GünaydınDostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.
Günaydınnn Tatlışımmm opuyorumnanaktan
nbr kuşummm
mandalin çok tatlıymış canım benim yaa Şeniz sanada günaydın kuşum
evt mandalina benim gözümede çok çekici geldi cokacimcoook
Nabersin Canım sositososito
Dostlara GünaydınDostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.
iyi canım ne olsun uğraşıyoruz uykum var :1closedeyes:
senden naber
iyiyim canım bu sabah kalktığımda perşembe sanmıştım bi an ama çarşmbymış meğer :S öğleden sonra izin alıp kacıcam öğleni bekliyorum..
:hulya: bu smileyi çok sevdim ben ya
senden naber? sende çalışıyorsun değil mi?
ne olsun cnm benimd euykum var kızı okula bıraktım geldim birazdan almaya gidecegim öyle işte
malesef bende çalışıyorum bende kaçmayı düşünüyorum öğleden sonra fakat eve gidip uyusammı kuaföre gidip dip boyamımı yaptırsam bilemedim :1ninca:
bu senemi başladı okula prenses buyrunnnnnnnnn
Buda Senin için çiçemm umarım beğenirsin :1hug:
Yarım Elma Gönül Alma a.s.
mandilin cnm nbr sen benim cicişlerime bakmadın demi hayla
bence kuafore git önce süslen püslen acayip moral olur sonrada eve gidip vakit kalırsa uyursun canımmalesef bende çalışıyorum bende kaçmayı düşünüyorum öğleden sonra fakat eve gidip uyusammı kuaföre gidip dip boyamımı yaptırsam bilemedim :1ninca: