Ankara muhabbetine buyrun

Dostlara GünaydınDostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

Günaydınnn Tatlışımmm opuyorumnanaktan

evt mandalina benim gözümede çok çekici geldi cokacimcoook
Nabersin Canım sositososito

iyiyim canım bu sabah kalktığımda perşembe sanmıştım bi an ama çarşmbymış meğer :S öğleden sonra izin alıp kacıcam öğleni bekliyorum..
:hulya: bu smileyi çok sevdim ben ya
senden naber? sende çalışıyorsun değil mi?

ne kadar güzel bi günaydın böylee yerimseniben

malesef bende çalışıyorum bende kaçmayı düşünüyorum öğleden sonra fakat eve gidip uyusammı kuaföre gidip dip boyamımı yaptırsam bilemedim :1ninca:

ne olsun cnm benimd euykum var kızı okula bıraktım geldim birazdan almaya gidecegim öyle işte

bu senemi başladı okula prenses buyrunnnnnnnnn

anasınıfına başladı cnm buseneya cıldırcam ben msjlar bi kac tane alıntı yapamıyorum bugun smiyle koyamıyorum

Buda Senin için çiçemm umarım beğenirsin :1hug:
Yarım Elma Gönül Alma a.s.

canııııııım çok güzel olmuş çook teşekkür ederim Şeniz Şeniz Şeniz
kaydettim ama profilime koyamadım ben biraz daha kurcalayım.
tekrar teşekkürler a.s.

mandilin cnm nbr sen benim cicişlerime bakmadın demi hayla

:sinifsinif: bakamadım canım akşam bilg başına oturamadım iki gündür her seferinde eşim küsüyo bende tıpış tıpış onun yanına oturuyorum.

malesef bende çalışıyorum bende kaçmayı düşünüyorum öğleden sonra fakat eve gidip uyusammı kuaföre gidip dip boyamımı yaptırsam bilemedim :1ninca:
bence kuafore git önce süslen püslen acayip moral olur sonrada eve gidip vakit kalırsa uyursun canım
bende bi fön çektirsem bari kaç gündür baımsız tarzan oldum

günaydın sevgiseli zemuszemus

derencim bişey sorcam nasıl yaapıyorsun böyle güzel şekilli avatarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…