ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Arkadaşlar eşimle biz de bebek sahibi olmayı düşünüyoruz. Medicalpark'ta Pınar Telli'ye gitmeyi düşünüyoruz. Muayene ücreti ne kadar bilgi verirseniz sevinirim.

Iyi aksamlar. pinar hanima giden arkadaslar birsey danismak istiyorum. ben yuksek riskili gebe oluyorum. bir oglum var ve ikinciyi dusunuyorum. oglumda gittigim dr.um hastaneden ayrildigi icin yuksek riskli gebelik takaibi yapan dr ariyorum. pinar hanimi arastirirken de riskli gebelik takibi yaziyordu. benim durumumda olup, bu dr.a giden varsa bilgi verebilir mi bana.

Canım riskli gebelikte Ertan hoca çok iyi yıllardır adını duymuştum önceden de gop taydi çok yoğun bir hoca olduğu için ben Ahmet Süha hocaya gitmistim memnun kaldım
Ertan hocaya ise 4 arkadasim gitti hepside çok memnun kaldılar harkese tavsiye ediyorlar bir tanesinin de 2 bebeği dusuk yapmasi sonrasinda Ertan hocayı buldu şimdi ise bebeği 1,5 yaşında hep Ertan hocaya dua eder istersen dalında iyi bir Dr dusunursen
Hakkında hayırlısı olur inş

Cok tesekkur ederim. Kendi dr.umdan cok memnundum. Ama hastanede degil ne yazik ki artik. Ben de hastane ortami olsun istiyorum her turlu ihtimale karsi.

Cok tesekkur ederim. Kendi dr.umdan cok memnundum. Ama hastanede degil ne yazik ki artik. Ben de hastane ortami olsun istiyorum her turlu ihtimale karsi.
Ertan hoca da hastanede
Eskiden gop taydi şimdi medical park ta
Belki dusunursen büyük riskli gebelikte iyi bir hoca olduğu için yazdım yoksa benim Dr um Ahmet Süha Özer di cokta memnun kaldim

Ertan hoca da hastanede
Eskiden gop taydi şimdi medical park ta
Belki dusunursen büyük riskli gebelikte iyi bir hoca olduğu için yazdım yoksa benim Dr um Ahmet Süha Özer di cokta memnun kaldim
Cok tesekkur ederim. Dr beyle e-mail ile gorustum. Imkansiz degil dedi . Gelin bakalim dedi

Merhabalar
arkadaşlar bende 6 aylık hamileyim ve medical park a gidiyorum. Benim bir kaç sorum forumdakileri de okudum fakat anlamadığım noktalar var. Ben tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında doğum paketi almaya karar verdim. hastanee 3800 tl, sigorta kapsamında ise 2950 tl oluyor. ve sigorta 2950 tl dışında başka bir para ödemeyeceğimizi söyledi. Hastane acaba bu konuda bir sıkıntı çıkarır mı? bir de sigorta şirketlerinin bundan ne karı oluyor ki sadece bir seferliğine ödeyeceğim bir doğum sigortası yaptırıyor? sigorta yaptıranlar ve doğum yapanlar acaba sorun yaşadılar mı? bana bu konularda yarımcı olursanız çok sevinirim.,

Mrh doğum poliçesi yaptığında hastane ile sorun yasamazsin bende aynısını yapmistim 7 ay oldu doğum yapalı ek ücret olmadı fakat muayne ücreti veriyorsun çünkü paket yalnızca doğumu karşılıyor ama en güzel yanı da bebeğinin doğumundan itibaren tedavilerini 28 gun karşılıyor sigortacılar genelde bu bilgiyi vermiyorlar unutuyorlar zaten bebeğin ilk ayı çok gidiyoruz bu yüzden sigorta en iyisi ve en sorunsuzu kesinlikle iyi yapmışsın hastane de verilen fiyatlar değişebilir ama sigorta olunca hiçbirşey değişmiyor

cevabınız için teşekkür ederim. peki mesai saatleri dışında doğum olduğunda kendi doktorumuzun gelmesi için ek ücret veriyor muyuz (Sigorta kapsamında)?

cevabınız için teşekkür ederim. peki mesai saatleri dışında doğum olduğunda kendi doktorumuzun gelmesi için ek ücret veriyor muyuz (Sigorta kapsamında)?
Hayır ben gece gitmistim Dr unuza yoldayken telefon açın sizden önce bile gelebilir ek ücret sigorta da yok hastane olursa 500 tl talep ediliyor

bana da bu hastanede doktor önerebilecek olan varmı? doğum ve muayene ücretlerini bilen birileri falan? pınar hanm varmış onun adını duydum pınar telli onu düşünüyorum ama acaba giden var mı?

Burada bir arkadas tavsiye ettigi icin bugun Ertan Beye gittim. Hem tanisma hem muayene icin. Ikinci kez bebek istersem ne yapacagim kismi onemliydi benim icin (pihtilasmamdan dolayi riskli gebe kismindayim ben). Dr bey ile iyi anlastik. Insani tedirgen etmeyen biri. Sakince dinleyip cevapliyor. Korkutucu senaryolar yazmiyor.

bana da bu hastanede doktor önerebilecek olan varmı? doğum ve muayene ücretlerini bilen birileri falan? pınar hanm varmış onun adını duydum pınar telli onu düşünüyorum ama acaba giden var mı?
Ben en baştan beri pınar hanıma gittim ve doğuma kadar devam ettim çok memnun kaldım 115 tl muaune ücreti ama dogum ücretini bilmiyorum su an ben sigorta yaptırdım

Ben en baştan beri pınar hanıma gittim ve doğuma kadar devam ettim çok memnun kaldım 115 tl muaune ücreti ama dogum ücretini bilmiyorum su an ben sigorta yaptırdım
ben hastaneyi aradım 150 lira dediler. sigortaya ne kadar ödediniz acaba? bide kaçıncı haftada yaptırdınız? bende önümüzdek ay için pınar hanımdan aldım randevuyu. ayrıca hastaneden doğumun 4000 tl olduğunu söylediler.

Ben pazartesi gunu gittim. 150tl odedim muayeneye

Zam gelmiş demekki 8 hafta da yaptırdık 4500 tl ödedik muayne dogum tetkikler hepsi dahildi ama bu 2016 fiyatı değişmiş olabilir ben eylülde dogum yaptım

Zam gelmiş demekki 8 hafta da yaptırdık 4500 tl ödedik muayne dogum tetkikler hepsi dahildi ama bu 2016 fiyatı değişmiş olabilir ben eylülde dogum yaptım
evet sigorta şuan öyle. ama ben ikili ve üçlü taramalarımı zaten yaptırdım daha önce ayrıntılıya da girdim. benm şeker yüklemem ve nst lerim kaldı bu yüzden sadece doğumu kapsayan bi paket almayı düşünüyorum. nasıl geçti doğumunuz memnun kaldınızmı? hastane falan hemşireler nasıldı? doğum sonranız nasıldı acaba?

Kesinlikw doktorumdan hemsirelerden herkesten çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…