ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Benim de ikinci doğumum olacak nisanda gerçekten hızlı mı oluyor doğum inşallah benim de öyle olur suni sancı aldınız mı?benim ilki suni sancıyla normal doğum
Benim çok hızlı oldu diyorumya neredeyse sedyede doğuracaktım doğumhaneye giderken. Ebe ıkınma bebek geliyor diyor doğumhaneye gittiğimde doktoru aradı iki kez doktor koşa koşa geldi. Sabah gittim 10 gibi suni sancı verdiler. 1 buçuk gibi şiddetli sancılar başladı 7-8 kez şiddetli sancı geldi sonra doğum oldu. İlki de suni sancıydı. İnşallah Allah kolaylık versin

Merhabalar bende medical park ebru aslan patlakoğluna gidiyorum gerçi artık gidiyordum demem lazım ya. Ebru Hoca hastaneden ayrılmak durumunda kaldı eşi farklı ilde olunca oraya gidecek.

30 haftalığım şu anda ilk baştan beri takibimi Ebru Hoca yaptı ve ben şu anda çok mağdur durumda kaldım. Ebru Hoca gibi anlayışlı güvenilir birini nasıl bulacağım diye

Aynı hastanede pınar telli var tavsiye ederim tüm takibimi o yaptı çok iyi bi doktor

Hemde nasıl mağdur etti ben de anlatamam..

Hastane tercih edildikçe cıvıtanlardan olmaya başladı iyice. Personel özellikle nüfus cüzdanı ile kayıt yaptırdığın ikinci kattaki somurtuk kızlar kendi özel işleriyle uğraşmaktan insanın yüzüne bakmıyorlar bile. Ayrıca sürekli neden bozuk para olmuyor anlamış değilim! Her gittiğimizde -özel sigortalılar mutlaka yaşıyordur!- bir bozuk para kargaşasıdır gidiyor. Farkında değiller galiba orası ÖZEL bir hastane ve biz saaaatlerce sıra beklememek, somurtan insanlarla muhatap olmamak adına (belki bir şeylerden fedakarlık yaparak) tercih ediyoruz orayı.

Sizde oldu mu bilmiyorum ama iki üç haftadır randevu alıyorum ama bir türlü hocalar o saatte müsait değiller. Randevularımın saati değiştiriliyor. Sigortaya para ödedik- hastane değiştiremiyoruz vs diye bu kadarda saçma davranılmaz ki!
ÖZEL hastaneye uygun davranışlar sergilemeyen personeli ve hocanın gideceğini haber bile vermeye tenezzül etmeyen yönetimi göze alan gitsin artık o hastaneye...

O kızların suratlarından ve Ertan hocanın bekleme kuyruğundan nst sırasından ve nst odasının özensizliğinden bıktım bende

Ertan Bey alanında çok başarılı bir doktor.Diğer doktorlara hemen muayene olabilirken onda malum sıra oluyor.Farkı ortada yani. Gebeliğimin başından itibaren takiplerimi yaptı, doğumumu Ertan Bey gerçekleştirdi. Sezaryen oldu gidişat gereği. Doğumu hiç sıkıntısız atlattım doktorumun pozitif yaklaşımları sayesinde. Herkese tavsiye ediyorum tereddütsüz gidebilirsiniz. Bir daha doğum yapacak olsam Dr. Ertan dan başkasını düşünmem

Epedural sezaryen oldum. Sonrasında hiç bir yan etki yaşamadım. Hastanede bile bebeğime bakacak durumdaydım. Dr iki gece kalmadan eve göndermiyor ne kadar iyi olursak olalım. Doğuma eşim de girdi. Çok keyifliydi o anları eşimle birlikte yaşamak.

Doğum şimdi sonrası dikiş için bir şey kullandınız mı ..? Siteril etmek için falan su.? Krem.?

Doğum şimdi sonrası dikiş için bir şey kullandınız mı ..? Siteril etmek için falan su.? Krem.?
Doğum sonrası dikiş için hiç bir şey kullanmadım. Ayrıca dikiş yerine ait bir ağrım sızım da hiç olmadı. Dikiş izi kalmasın diye bir krem önerdi sadece onu da emzirdiğim için kullanmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…