- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.941
Mustafa Baran hoca çok yoğun değil diye biliyorum.Merhaba hala Mustafa hocaya devam ediyor msnz nsl biri yoğun mu Bnde düşünüyorm ama şehir dışından geleceğim için görüşüp muayene olamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mustafa Baran hoca çok yoğun değil diye biliyorum.Merhaba hala Mustafa hocaya devam ediyor msnz nsl biri yoğun mu Bnde düşünüyorm ama şehir dışından geleceğim için görüşüp muayene olamadım
Benim çok hızlı oldu diyorumya neredeyse sedyede doğuracaktım doğumhaneye giderken. Ebe ıkınma bebek geliyor diyor doğumhaneye gittiğimde doktoru aradı iki kez doktor koşa koşa geldi. Sabah gittim 10 gibi suni sancı verdiler. 1 buçuk gibi şiddetli sancılar başladı 7-8 kez şiddetli sancı geldi sonra doğum oldu. İlki de suni sancıydı. İnşallah Allah kolaylık versinBenim de ikinci doğumum olacak nisanda gerçekten hızlı mı oluyor doğum inşallah benim de öyle olur suni sancı aldınız mı?benim ilki suni sancıyla normal doğum
Canım ben doğum yapalı 6 ay oldu Ahmet Süha hocaya gittim hocamdan da hastaneden de çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim
Gayet iyi ben beğendim her konuda yardımcı oluyorlarHastaneden personelden memnun kaldınız mı ilgileri nasıl acaba ?
Ben doğum poliçesi yapmıştım Türk nippon sigortadan 2950 tl ye sgk %15 ini iade ediyor muayne ücretinde de %20 indirim almıştım tahlillerimi devlette yapıp Dr uma götürdümFiyat nedır acaba
Aynı hastanede pınar telli var tavsiye ederim tüm takibimi o yaptı çok iyi bi doktorMerhabalar bende medical park ebru aslan patlakoğluna gidiyorum gerçi artık gidiyordum demem lazım ya. Ebru Hoca hastaneden ayrılmak durumunda kaldı eşi farklı ilde olunca oraya gidecek.
30 haftalığım şu anda ilk baştan beri takibimi Ebru Hoca yaptı ve ben şu anda çok mağdur durumda kaldım. Ebru Hoca gibi anlayışlı güvenilir birini nasıl bulacağım diye
Merhabalar bende medical park ebru aslan patlakoğluna gidiyorum gerçi artık gidiyordum demem lazım ya. Ebru Hoca hastaneden ayrılmak durumunda kaldı eşi farklı ilde olunca oraya gidecek.
30 haftalığım şu anda ilk baştan beri takibimi Ebru Hoca yaptı ve ben şu anda çok mağdur durumda kaldım. Ebru Hoca gibi anlayışlı güvenilir birini nasıl bulacağım diye
Hemde nasıl mağdur etti ben de anlatamam..
Hastane tercih edildikçe cıvıtanlardan olmaya başladı iyice. Personel özellikle nüfus cüzdanı ile kayıt yaptırdığın ikinci kattaki somurtuk kızlar kendi özel işleriyle uğraşmaktan insanın yüzüne bakmıyorlar bile. Ayrıca sürekli neden bozuk para olmuyor anlamış değilim! Her gittiğimizde -özel sigortalılar mutlaka yaşıyordur!- bir bozuk para kargaşasıdır gidiyor. Farkında değiller galiba orası ÖZEL bir hastane ve biz saaaatlerce sıra beklememek, somurtan insanlarla muhatap olmamak adına (belki bir şeylerden fedakarlık yaparak) tercih ediyoruz orayı.
Sizde oldu mu bilmiyorum ama iki üç haftadır randevu alıyorum ama bir türlü hocalar o saatte müsait değiller. Randevularımın saati değiştiriliyor. Sigortaya para ödedik- hastane değiştiremiyoruz vs diye bu kadarda saçma davranılmaz ki!
ÖZEL hastaneye uygun davranışlar sergilemeyen personeli ve hocanın gideceğini haber bile vermeye tenezzül etmeyen yönetimi göze alan gitsin artık o hastaneye...
Ben pınar hanımla sezeryan oldum ve çık memnun kaldımKimse yok mu kızlar..??
Ben pınar hanımla sezeryan oldum ve çık memnun kaldım
Paracı derken??? Muyene ücreti ve doğum ücreti dışında hiç bir ücret ödemedikDr ertan öztürk paracidir bilginiz olsun...
Doğum şimdi sonrası dikiş için bir şey kullandınız mı ..? Siteril etmek için falan su.? Krem.?Ertan Bey alanında çok başarılı bir doktor.Diğer doktorlara hemen muayene olabilirken onda malum sıra oluyor.Farkı ortada yani. Gebeliğimin başından itibaren takiplerimi yaptı, doğumumu Ertan Bey gerçekleştirdi. Sezaryen oldu gidişat gereği. Doğumu hiç sıkıntısız atlattım doktorumun pozitif yaklaşımları sayesinde. Herkese tavsiye ediyorum tereddütsüz gidebilirsiniz. Bir daha doğum yapacak olsam Dr. Ertan dan başkasını düşünmem
Doğum sonrası dikiş için hiç bir şey kullanmadım. Ayrıca dikiş yerine ait bir ağrım sızım da hiç olmadı. Dikiş izi kalmasın diye bir krem önerdi sadece onu da emzirdiğim için kullanmak istemedim.Doğum şimdi sonrası dikiş için bir şey kullandınız mı ..? Siteril etmek için falan su.? Krem.?