-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #2.001
rica ederim canım..cevap için çoooooooooooooook ama çok teşekkür ederim.
ben erkek doktor istemiyorum sincan koru hüseyin bey çok övüyorlar ama gitmem malesef
sanırım faika hanım var onun da öyle çok artısını gören yok
ben gidip yüzyüze konuşuyum valla 3500 gayet iyi kaç kere sordum detaylı detaylı ama yine de içime sinmiyor bir şey çıkacak sanıyorum.
peki medical pınar hanıma giderim heralde çok duydum adını nasıl sizce
rica ederim canım..
pınar hanımın da çok artısını görmedim açıkcası..ama kötü de diyemem..biraz genç olması beni tedirgin etmişti..
ama beklentiler ve istekler farklı oluyor insanlarda bi deneyip görmende fayda var..
bide son zamanlarda muayaene sıklıkları artıyor..9 muayeneye artı 3-4 muayanen olabilir..bende başka bi indirimden faydalanıyordum son ayımda bitti malesef 600 liradan fazla para verdim muayeneler için..bide hastanede şöyle bir uygulama var doğumun mesai saati dışına denk gelirse artı 500 lira istiyorlar epidural içinde + 500 derken 1000 liraya yakında doğum ücretine verebilirsin fazladan..bunları da göz önünde bulundur canım..
ebru hanım bildiğim kadarıyla ayrıldı hastaneden zaten yakın zamanda gelmişti onun için de bilmiyordum nasıl olduğunu..evet bu ektra ücretler her şekilde olcak ama sigorta yaptırınca sadece 3500 lira vercem diye düşünme diye dedim.elbette sigorta yaptırmak mantıklı..çoooook teşekkürler canım bi de ebru hanım diyorlar onu tanıyor musun?
bi de sigorta yaptırmazsam medical'a gidemem heralde zaten sırf dogum 3-4 var eee bu artı 500 epidural artı 500 mesai saati dısşı olayı olursa bunun üzerine yine eklenecek zaten.
extra muayene olayında da haklısın ama sigorta olsa da olmasa da artı olabilir.
yani her halikarda sigorta yaptırmak mantıklı geliyor ama bilmiyorum
bu arada ben daha hamile de değilim haaa :):):)
ebru hanım bildiğim kadarıyla ayrıldı hastaneden zaten yakın zamanda gelmişti onun için de bilmiyordum nasıl olduğunu..evet bu ektra ücretler her şekilde olcak ama sigorta yaptırınca sadece 3500 lira vercem diye düşünme diye dedim.elbette sigorta yaptırmak mantıklı..
inşallah sende yakın zamanda hamile kalırsın:)
Sigorta şirketinden bilgi aldığım kişi doktorlarla görüşüyoruz ortalama muayene sayısı alıyoruz ona göre size muayene sayısı söylüyoruz demişti. Sayıyı pek takmayın zaten 10 gün içerisinde olan muayenelerde zaten ücret ödenmiyor son ay her hafta gidiliyor onda 2 defa ödeme yapılıyor büyük bi ihtimalle oda sigortaya dahil olan muayeneyi kapsar büyük bi ihtimalle ekstra ücret ödeyeceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca zam gelmis 4.200₺ olmuş Doğumanladım canım haklısın. çookkk teşekkürler inşallah kalırım 11. ayım bu ay:)
merhaba
bana da 3500 fiyat verdiler ve 9 muayene dahil dediler öyle yüzde 20 falan demediler sadece 15 tl katkı payı dediler, olabilir mi böyle bir şey yoksa sadece yzuzde 20 mı olyyor
Bunu hangi şirket verdi medikal park için ımc sigorta 5.500 tl verdi tamamlayıcı sağlık poliçesini
vetbir çok sigorta şirketi ile anlaşmamız var demişti telefondaki bayan. Sanırım Anadolu sigorta. İsterseniz özelden no vereyim siz de bir görüşün
bu arada ben hamile değilim o yüzden bu fiyat olabilir mi
Evet siz hamile olmadığınız için olabilir
Hamileler için tamamlayıcı sağlık sordum
vet
Evet bende o yüzden erken yaptırmadım
Bide medical park belki kendi özel paketi vardır onu sorup cuma günüde doktoru beğenirsem ona göre yaptıracagım poliçemi
Malesef bu sene özel paket yapmamışlar normal doğum 4200 TL 4450 TL ye plates oda süslemesi filan var o ladarEvet bende o yüzden erken yaptırmadım
Bide medical park belki kendi özel paketi vardır onu sorup cuma günüde doktoru beğenirsem ona göre yaptıracagım poliçemi
hangi sigorta şirketi acaba ben şu an 3500 fiyat aldım ama sizinki 11 aralık fiyatıymış su an kaç oldu acaba
muayene ücreti tamamnını vermiyorsunuz ama değil mi 15 tl katkı payı veriyorusnuz sadece
muayene ücretinin tamamını veriyorum. çünkü benimki sadece doğum paketi. ben yeni yıldan önce yaptırdığım için 2950 tl ödedim. yeni yıldan sonra fiyatların artacağı söylenmişti.