ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

İnşallah

Sizin Dr kim birde doğum paketi gibi bir paket var mı hastanede ben sormadım belki siz biliyoesunuzdur
ben aylin hanıma gidiyorum canım..hastanenin bildiğim kadarıyla doğum paketi yok..ama sigorta şirketleriyle anlaşabilirsin..ama bazı doktorlarda sigorta da geçerli değil mesela benim doktorum..esra hanımda var mı bilmiyorum..

Bende de pıhtılaşma var ne önerdi doktorunuz

Gebeliğimin basından beri hatta öncesinde kistim icin Pınar hanıma gittim hala da ona devam ediyorum fakat hastane fiyat konusunda tutarsız sigorta yaptırmadim cunku ilk başta muayene ücreti 85₺ idi sonra 115₺ daha sknra 125₺ şimdi ise 133₺ oldu. Şimdi pişmanım sigorta yaptırmadigim icin. Neyseki 38+6 dayiz da çok fazla gitmeyeceğiz... Pınar hanım ise çok hoş güler yüzlü ne cıvık ne sert ama sanki çok bilgi vermiyor yanı çok tatmin etmiyor...telefonları bazen acıyor bazen açmıyor kı genellikle acmiyor... ilgili ama beni ilgisi tatmin etmiyor. Doğumdan sonra tekrar ayrıntılı yazacağım...

medicalparkta ahmet süha hocaya giden var mı düşünüyorum ona gitmeyi
yada eryamanda oskar hocaya gidecegim

merhaba kızlar

sizden yardım istiyorum:)

9 muayene
dogum
2lı test
3lu test
nts
seker yuklemesı

vs vs

dahil 3500 'e bir sigorta şirketinden fiyat aldım 1 adet dönemi beklemeli (4lü test yok, epidural yok)

sizce nasıl, seçersem hangi doktora gitmeyelim

bi de 2500 için şu hastaneler var

etimed
lokman hekim
eryaman hastanesi
sincan koru
minesera

bir yardım edin bana:)

Fiyat medical parkta icin çok iyi

hangi sigorta şirketi acaba ben şu an 3500 fiyat aldım ama sizinki 11 aralık fiyatıymış su an kaç oldu acaba

muayene ücreti tamamnını vermiyorsunuz ama değil mi 15 tl katkı payı veriyorusnuz sadece

merhaba

bana da 3500 fiyat verdiler ve 9 muayene dahil dediler öyle yüzde 20 falan demediler sadece 15 tl katkı payı dediler, olabilir mi böyle bir şey yoksa sadece yzuzde 20 mı olyyor

siz olsanız medical park mı secersiniz yoksa diğer hastanelerden birini mi?
evine yakınsa sincan koruyu da düşünebilirsin bence canım..medical parkın tüm bayan doktorlarını denemiştim nerdeyse çok bi artıları yok..erkek doktorları konusunda fikir sahibi değilim..hastane fena değil ama 2. çocuğum için burayı düşünür müyüm bilmiyorum..bu arada sadece doğum bile 3800 medical parkta eğer sigorta şirketi bu söylediklerinin hepsine bu fiyatı verdiyse çok iyi..

cevap için çoooooooooooooook ama çok teşekkür ederim.

ben erkek doktor istemiyorum sincan koru hüseyin bey çok övüyorlar ama gitmem malesef
sanırım faika hanım var onun da öyle çok artısını gören yok

ben gidip yüzyüze konuşuyum valla 3500 gayet iyi kaç kere sordum detaylı detaylı ama yine de içime sinmiyor bir şey çıkacak sanıyorum.

peki medical pınar hanıma giderim heralde çok duydum adını nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…