-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.981
Eatafurullah inşallah yardımcı olmuşturçok teşekkür ederim. bunalttım sorularımla ama sabırla yazdınız sağolun :)
tabii oldu pınar hanıma gitme kararı aldım inşallah da yarın gidip hastaneyi gezicez eşimle ona göre doğum paketi alıcam malum yılbaşından sonra zamlanıyormuş.Eatafurullah inşallah yardımcı olmuştur
İnşallahBenim çok hızlı oldu diyorumya neredeyse sedyede doğuracaktım doğumhaneye giderken. Ebe ıkınma bebek geliyor diyor doğumhaneye gittiğimde doktoru aradı iki kez doktor koşa koşa geldi. Sabah gittim 10 gibi suni sancı verdiler. 1 buçuk gibi şiddetli sancılar başladı 7-8 kez şiddetli sancı geldi sonra doğum oldu. İlki de suni sancıydı. İnşallah Allah kolaylık versin
Ben daha yeni gittim 188 TL muayenesikızlar aranızda esra aktepe kesine giden var mı memnun musunuz? ve ücreti ne kadar?
püff..o ne ya..benim doktorum da pahalı baya..esra keskin yeni geldi ya daha uygundur diye düşünmüştüm..o da pahalıymış..Ben daha yeni gittim 188 TL muayenesi
Sizin Dr kim birde doğum paketi gibi bir paket var mı hastanede ben sormadım belki siz biliyoesunuzdurpüff..o ne ya..benim doktorum da pahalı baya..esra keskin yeni geldi ya daha uygundur diye düşünmüştüm..o da pahalıymış..
ben aylin hanıma gidiyorum canım..hastanenin bildiğim kadarıyla doğum paketi yok..ama sigorta şirketleriyle anlaşabilirsin..ama bazı doktorlarda sigorta da geçerli değil mesela benim doktorum..esra hanımda var mı bilmiyorum..Sizin Dr kim birde doğum paketi gibi bir paket var mı hastanede ben sormadım belki siz biliyoesunuzdur
Teşekkür ederimben aylin hanıma gidiyorum canım..hastanenin bildiğim kadarıyla doğum paketi yok..ama sigorta şirketleriyle anlaşabilirsin..ama bazı doktorlarda sigorta da geçerli değil mesela benim doktorum..esra hanımda var mı bilmiyorum..
Burada bir arkadas tavsiye ettigi icin bugun Ertan Beye gittim. Hem tanisma hem muayene icin. Ikinci kez bebek istersem ne yapacagim kismi onemliydi benim icin (pihtilasmamdan dolayi riskli gebe kismindayim ben). Dr bey ile iyi anlastik. Insani tedirgen etmeyen biri. Sakince dinleyip cevapliyor. Korkutucu senaryolar yazmiyor.
133₺ olmuşBen en son gittiğimde 115 tl idi
Fiyat medical parkta icin çok iyimerhaba kızlar
sizden yardım istiyorum:)
9 muayene
dogum
2lı test
3lu test
nts
seker yuklemesı
vs vs
dahil 3500 'e bir sigorta şirketinden fiyat aldım 1 adet dönemi beklemeli (4lü test yok, epidural yok)
sizce nasıl, seçersem hangi doktora gitmeyelim
bi de 2500 için şu hastaneler var
etimed
lokman hekim
eryaman hastanesi
sincan koru
minesera
bir yardım edin bana:)
Merhabalar
arkadaşlar bende 6 aylık hamileyim ve medical park a gidiyorum. Benim bir kaç sorum forumdakileri de okudum fakat anlamadığım noktalar var. Ben tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında doğum paketi almaya karar verdim. hastanee 3800 tl, sigorta kapsamında ise 2950 tl oluyor. ve sigorta 2950 tl dışında başka bir para ödemeyeceğimizi söyledi. Hastane acaba bu konuda bir sıkıntı çıkarır mı? bir de sigorta şirketlerinin bundan ne karı oluyor ki sadece bir seferliğine ödeyeceğim bir doğum sigortası yaptırıyor? sigorta yaptıranlar ve doğum yapanlar acaba sorun yaşadılar mı? bana bu konularda yarımcı olursanız çok sevinirim.,
Mrh doğum poliçesi yaptığında hastane ile sorun yasamazsin bende aynısını yapmistim 7 ay oldu doğum yapalı ek ücret olmadı fakat muayne ücreti veriyorsun çünkü paket yalnızca doğumu karşılıyor ama en güzel yanı da bebeğinin doğumundan itibaren tedavilerini 28 gun karşılıyor sigortacılar genelde bu bilgiyi vermiyorlar unutuyorlar zaten bebeğin ilk ayı çok gidiyoruz bu yüzden sigorta en iyisi ve en sorunsuzu kesinlikle iyi yapmışsın hastane de verilen fiyatlar değişebilir ama sigorta olunca hiçbirşey değişmiyor
Fiyat medical parkta icin çok iyi
Ben doğum poliçesi yapmıştım Türk nippon sigortadan 2950 tl ye sgk %15 ini iade ediyor muayne ücretinde de %20 indirim almıştım tahlillerimi devlette yapıp Dr uma götürdüm
Ek ücretle karşılaşmamak için tss yapmak iyi
evine yakınsa sincan koruyu da düşünebilirsin bence canım..medical parkın tüm bayan doktorlarını denemiştim nerdeyse çok bi artıları yok..erkek doktorları konusunda fikir sahibi değilim..hastane fena değil ama 2. çocuğum için burayı düşünür müyüm bilmiyorum..bu arada sadece doğum bile 3800 medical parkta eğer sigorta şirketi bu söylediklerinin hepsine bu fiyatı verdiyse çok iyi..siz olsanız medical park mı secersiniz yoksa diğer hastanelerden birini mi?
evine yakınsa sincan koruyu da düşünebilirsin bence canım..medical parkın tüm bayan doktorlarını denemiştim nerdeyse çok bi artıları yok..erkek doktorları konusunda fikir sahibi değilim..hastane fena değil ama 2. çocuğum için burayı düşünür müyüm bilmiyorum..bu arada sadece doğum bile 3800 medical parkta eğer sigorta şirketi bu söylediklerinin hepsine bu fiyatı verdiyse çok iyi..