ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Anladım çok geçmiş olsun sağlıcakla büyütün inşallah yavrunuzu

emin misin canım 3380 dediklerine..bana 3800 dediler ve tüm doktorlarda aynı ücret dediler..aylin hanıma giden arkadşlar varsa fiyat konusunda bilgileri var mı acaba ben mi yanlış anladım..
Hocaların ücretleri farklı mutlaka ücretleri gorusun sigortadan bile muayne ucretleri değişiyor ama doğum vs sigorta karşılıyor birde ben tahlillerimi devlette yapıp kontroller de dr.ma getirdim bunu doktorum tavsiye etti burada biraz masraflı olur sen nasıl istersen öyle yap diye ben kabul ederim dedi iyiki öyle yapmış tahliller pahalı

haklısın canım..muayenelerim indirimliydi benim o konuda sıkıntı yaşamadım..eşimin kurumuyla anlaşmalıydı hastane hiçbir tahlile para vermedim ama doğumda olmuyormuş indirim..sigorta yaptırmak mantıklı..bana yatış yapılan yerde görüştüğüm kadın tüm doktorlarımızın doğum ücreti aynı demişti ondan kafam karıştı..muayenede ücretler farklıydı ama onu biliyorum..en iyisi bir daha gittiğimde ayrıntılıca konuşmak..

Hastane bilgisinin doğruluğundan emin olmak için hastane yetkilisi sevinç hanimla gorusebilirsin

Doğum ücreti tüm doktorlar içi
Doğum ücreti tüm doktorlar için aynı 3800 ama mesai saati dışında gelirse 500 ek ödemesi var. Doğum sigortasında sadece 2 doktor için vardı biri pınar hanım diğeri kimdi hatırlamıyorum ama mesai dışında gelirse ek ücreti yok.

Doğum ücreti tüm doktorlar içi
Doğum ücreti tüm doktorlar için aynı 3800 ama mesai saati dışında gelirse 500 ek ödemesi var. Doğum sigortasında sadece 2 doktor için vardı biri pınar hanım diğeri kimdi hatırlamıyorum ama mesai dışında gelirse ek ücreti yok.

teşekkür ederim canım..bu gidişle 5000 tlyi bulcak doğumumm sigortada olmuyor galiba benim doktorda..neyse hayırlısı ile alayım da yavrumu kucağıma..sizde sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah yavrunuzu..

O fiyatı gözden çıkardıysan Güzin Başçı veya Şükran Çakmak düşün canım Memorial hastanesinde yaptırıyorlar. Güzin Başçı 3600 normal 4000 küsür sezeryandı. Allah kolayca kurtarsın senide hayırlısıyla kucağına al yavrunu.

bu saatten sonra doktor değiştirmem heralde canım..çok teşekkür ederim Allah razı olsun..

Merhabalar bn hastaneyi , hemşirelerin çalışanların ilgi alakalarını da çok merak ediyorm Doğum yapanlar yardımcı olabilirler mi acaba ?

Merhabalar bn hastaneyi , hemşirelerin çalışanların ilgi alakalarını da çok merak ediyorm Doğum yapanlar yardımcı olabilirler mi acaba ?
O konuda hiç şüphrn olmasın. Önceki doğumumda hastane ilgisizliği yüzünden bebeğimi emziremedim. Burada emzirme danışmanı var ve çok güzel ilgileniyor. Ebeler hemşireler çok ilgili

Benim de ikinci doğumum olacak nisanda gerçekten hızlı mı oluyor doğum inşallah benim de öyle olur suni sancı aldınız mı?benim ilki suni sancıyla normal doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…