- 14 Haziran 2016
- 20
- 1
- 39
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.821
bakalım benim bugün olacak mı, durumun nasılmış bebek kaç kilo olmuşçatı muaynesi olmadı canım normal muayne oldum ben
bakalım benim bugün olacak mı, durumun nasılmış bebek kaç kilo olmuş
çok iyi maşallah2860 kg canım iyi dedi
çok iyi maşallahbenim ki ne kadar oldu bakalım merak ediyorum :)
Benim 2. hamileliğim canım. İlkinde 37. haftada yaptılar. Doğuma yakın yapıyorlar. 37-38 gibi.ne zaman kaçıncı haftada yapıyorlarbende Ahmet süha hocaya gidiyorum
Benim 2. hamileliğim canım. İlkinde 37. haftada yaptılar. Doğumapp yakın yapıyorlar. 37-38 gibi.ne zaman kaçıncı haftada yapıyorlarbende Ahmet süha hocaya gidiyorum
Canım bende Ahmet hocaya gittim bebeğim 3.5 aylık oldu ben 36 haftalık iken nts girdim ağrıların başlamış dedi ondan sonra muayene yaptı izne ayırdı aynı gecede hastaneye gittik sabah ameliyata girdim ama herşey yolunda gitti kısmetse ikinci hamileligim olursa yine Ahmet hocaya giderim sıkıntı yapma çok iyi bir hoca sakinligide insanı rahatlatıyorne zaman kaçıncı haftada yapıyorlarbende Ahmet süha hocaya gidiyorum
Canım full paket istersen 4500 bunun açılımı herşey dahil yalnızca devlet katki payı olan 12 tl ödemesi var buda 10 gün geçerli tahliller vs dahil ama yalnızca doğum poliçesi yaparsan oda muayene ücretinde bir miktar indirim yapıyor mesela ben 135 tl karşısında %20 indirim alıyordum tahlillerimi de devlet hastanesinde yaptiriyordum benim Dr um kabul ediyordu hatta kendisi teklif etti böyle yapabilirsin benim için sıkıntı yok diye burada biraz masraflı olur dediFiyatlar konusunda bilginiz varmı? Sigorta falan nsl oluyor bu konuları hiç bilmiyorm yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Canım full paket istersen 4500 bunun açılımı herşey dahil yalnızca devlet katki payı olan 12 tl ödemesi var buda 10 gün geçerli tahliller vs dahil ama yalnızca doğum poliçesi yaparsan oda muayene ücretinde bir miktar indirim yapıyor mesela ben 135 tl karşısında %20 indirim alıyordum tahlillerimi de devlet hastanesinde yaptiriyordum benim Dr um kabul ediyordu hatta kendisi teklif etti böyle yapabilirsin benim için sıkıntı yok diye burada biraz masraflı olur dedi
Ben imc sigortadan Şeyda diye bi arkadaşa policemi yaptirmistim memnun da kaldım avantajları çok hastaneye gore daha hesaplı ve ek masraf olmuyor birde doğum sonrası 28 gün bebeğin tedavisinde karşılıyor Allah korusun inş gerek olmaz ama kuvezlik bir durum olusada yine ücretsiz yatış yapılıyor tamamlayici sağlık sigortası olarak netten araştırabilirsin umarım yardımci olabilmişimdir
Hayır yalnızca doğum ise ki bende öyle yapmıştım doğum poliçesi olarak yaptiriyoruz onun ücreti de 2950 tl bu arada bu odemelerin %15 i devlet iade ediyor bunuda yaparsanız hemen %15 iadesi mutlaka siz sigortacınız ile paylaşın onlar unutabilirÖncelikle teşekkürler uzun uzun yazmışsınız full paket dediğiniz hamilelik boyunca muayene tahlil vb şeyleri kapsayan paket mi? Bn 20. Haftamdayım Antalyada yaşıyorum o yüzden sadece Doğum için bakıyorm oda aynı fiyat mı bilginiz varmı acaba ?
sigortasız doğumlarda da bu %15lik kısım iade ediliyor mu canım?Hayır yalnızca doğum ise ki bende öyle yapmıştım doğum poliçesi olarak yaptiriyoruz onun ücreti de 2950 tl bu arada bu odemelerin %15 i devlet iade ediyor bunuda yaparsanız hemen %15 iadesi mutlaka siz sigortacınız ile paylaşın onlar unutabilir
Hayır yalnızca doğum ise ki bende öyle yapmıştım doğum poliçesi olarak yaptiriyoruz onun ücreti de 2950 tl bu arada bu odemelerin %15 i devlet iade ediyor bunuda yaparsanız hemen %15 iadesi mutlaka siz sigortacınız ile paylaşın onlar unutabilir
Onu net bilmiyorum ama sağlıkta özel yada devlet faketmiyor iade oluyor diye bilgi almıştımsigortasız doğumlarda da bu %15lik kısım iade ediliyor mu canım?
Ben imc sigortadan yapmıştım en uygun oydu halk sigorta da 3250 tl ye yapıyorİkiz için extra ücret verdin
Sizin hangi sigortaydı acaba ?
Sadece doğum paketi 2950. Yeni doğum yaptım hiçbir ek ücret ödemedim. Yüzde 15'e kadar olan kısmını da vergi dilimiyle geri alıyorsunyz. 2500'e geliyor yaklaşık.Öncelikle teşekkürler uzun uzun yazmışsınız full paket dediğiniz hamilelik boyunca muayene tahlil vb şeyleri kapsayan paket mi? Bn 20. Haftamdayım Antalyada yaşıyorum o yüzden sadece Doğum için bakıyorm oda aynı fiyat mı bilginiz varmı acaba ?
kızlar epidural ile normal doğum yapan var mı
Sizde mi sadece Doğum yaptınız? Sizin sigortanız hangisiydi acaba ?Sadece doğum paketi 2950. Yeni doğum yaptım hiçbir ek ücret ödemedim. Yüzde 15'e kadar olan kısmını da vergi dilimiyle geri alıyorsunyz. 2500'e geliyor yaklaşık.