-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.781
Canım çok sağol merak ettiğim herşeyi yazmışsın. Bizde orada yaptırdık sigorta aynı senin gibi. Senin doğum normal mi oldu sezeryan mı? Sigorta yaptırırken epidurali karşılamıyor demişlerdi. Bende normal yapacağım için önemsememiştim. Ama bebek ters bu sefer, dönmezse sezeryan olacak ek ücret ödermiyim acaba epidural için?Arkadaşlar sigortasız varsa saatin kaç olduğunun önemi yok ek ücret yok sigorta olmazsa odeme oluyor sarılık gibi durumlarida karşılıyor ilk aşılarını topuk kanını vs hepsini yalnızca devlet katki payı olan 12 tl ücret karşılığı yapabiliyorsunuz buda 10 gün geçerli zaten ilk günler yoğun gidiyorsunuz biz imc sigorta ile doğum poliçesi 2950 tl ye yaptık tahlillerimi de dışarda yaptırdım Ahmet Süha hoca ile 14 mayısta dogumumu yaptım çokta memnun kaldık bebegimin ilk muaynelerinide 28 gün karşıladığı için orada devam ettim şimdi ise aylık kontrol ve aşıları için sağlık ocağına gidiyorum şükür herşey yolunda darısı tüm anne adaylarına umarım herşey yolunda gider
Can
Canım çok sağol merak ettiğim herşeyi yazmışsın. Bizde orada yaptırdık sigorta aynı senin gibi. Senin doğum normal mi oldu sezeryan mı? Sigorta yaptırırken epidurali karşılamıyor demişlerdi. Bende normal yapacağım için önemsememiştim. Ama bebek ters bu sefer, dönmezse sezeryan olacak ek ücret ödermiyim acaba epidural için?
Canım ben sezeryanla doğum yaptım benimde bebeğim dönmemişti ama su erken geldi doğumumda 36 haftalıkken oldu erken diye Dr um genel anestezi yapmak istemedi belden uyusturdu yani uyanıktim ama hiçbirşey görmedim ve hissetmedim en güzel yanı da bebeğini hemen görüyorsun ve uyanma derdin olmuyor odeme yapmam gereken bir şeyde olmadı bu epiduralmi bilmiyorum fakat sigortacim epidural hastanede 500 tl dedi sigorta olduğundan siz isterseniz 300 tl olarak işlem yapilacagini söylemişti umarım yardımcı olabilmişimdirCan
Canım çok sağol merak ettiğim herşeyi yazmışsın. Bizde orada yaptırdık sigorta aynı senin gibi. Senin doğum normal mi oldu sezeryan mı? Sigorta yaptırırken epidurali karşılamıyor demişlerdi. Bende normal yapacağım için önemsememiştim. Ama bebek ters bu sefer, dönmezse sezeryan olacak ek ücret ödermiyim acaba epidural için?
Bende şimdi 36. haftadayım. Suyunun geldiğini kendin anlıyor musun yoksa doktor söylüyor mu? Genel anestezi zaten istemiyorum belki spinal anestezidir seninki. Sonrasında çok ağrı oluyor spinalde diye duydum. Öyle birşey yaşadın mı? Sigorta bana da 300 dedi o kadarsa sorun değil de görümcem 750 lira ödemiş ekstra epidural için.Canım ben sezeryanla doğum yaptım benimde bebeğim dönmemişti ama su erken geldi doğumumda 36 haftalıkken oldu erken diye Dr um genel anestezi yapmak istemedi belden uyusturdu yani uyanıktim ama hiçbirşey görmedim ve hissetmedim en güzel yanı da bebeğini hemen görüyorsun ve uyanma derdin olmuyor odeme yapmam gereken bir şeyde olmadı bu epiduralmi bilmiyorum fakat sigortacim epidural hastanede 500 tl dedi sigorta olduğundan siz isterseniz 300 tl olarak işlem yapilacagini söylemişti umarım yardımcı olabilmişimdir
Benim ilk doğumumda 2 gece fototerapi gördü kızım odada yoğun bakım servisine götürmediler. Ekstra birsürü fatura çıkarmışlardı. Başka bir hastanede. Zaten hiç memnun kalmadım ordan. Bebek emmiyor diye biberonla mama verdirdiler bebeğim beni hiç emmedi sonra Medikal Parkı daha öncede gittiğim ve hizmetinden çok memnun kaldığım için seçtim zaten. Burda beşik süsleme yapıyorlar mı kendimiz mi yaptırıyoruz bilginiz var mı?Ben hastanenin sigortasindan yararlandim ve hic bir ucret odemedim hatta bebeklerim 3 gun kuvozde kaldi ondanda almadilar cunku yeni dogan yogun bakimini devlet karsiliyor cok guzel hi hastane doktor olsun hemsire olsun kat gorevlileri olsun hepsi super
Ben oda suslemeyi sordum kendimiz de yapabiliriz hastanede ücretli ekonomik 450. Lüks 750 tlBenim ilk doğumumda 2 gece fototerapi gördü kızım odada yoğun bakım servisine götürmediler. Ekstra birsürü fatura çıkarmışlardı. Başka bir hastanede. Zaten hiç memnun kalmadım ordan. Bebek emmiyor diye biberonla mama verdirdiler bebeğim beni hiç emmedi sonra Medikal Parkı daha öncede gittiğim ve hizmetinden çok memnun kaldığım için seçtim zaten. Burda beşik süsleme yapıyorlar mı kendimiz mi yaptırıyoruz bilginiz var mı?
Çok uçuk fiyatlar eşim istemez diye ben kapı süsünü yaptırdım beşik içinde kendim diktim. Annemde ayakucuyastıklarını dikiyor. Balon ve bayrak yeter abartmaya gerek yok diye düşündüm.Ben oda suslemeyi sordum kendimiz de yapabiliriz hastanede ücretli ekonomik 450. Lüks 750 tl
Çok uçuk fiyatlar eşim istemez diye ben kapı süsünü yaptırdım beşik içinde kendim diktim. Annemde ayakucuyastıklarını dikiyor. Balon ve bayrak yeter abartmaya gerek yok diye düşündüm.
Doktorunuz kim belki kontrolde karşılaşırızaynen :)) bizde öyle yapacağız :))
Doktor
Doktorunuz kim belki kontrolde karşılaşırız
Benimki de pınar hanım. Pınar hanımın muayene günleri az haftasonu yok mesela o yüzden zorlanıyorum ilçeden geliyorum. Hafta içi olunca izin almak zorunda kalıyoruz.
Benim bide 2 yaşında bebeğim var Polatlıdan geliyoruz zor oluyor. Neyse az kaldı Allahkolaylık versin İnşallah bqyrama denk gelmez doğumum ondan da korkuyorum
Benim biraz karışık. Planlı gebelik olmadığı için son adet tarihim kesin değil. Benim hatırladığım 15 veya 25 Aralık.Ama bebeğin gelişimine göre 36 haftalık. Tahmini doğum 15-25 Eylül arası. Gebelik şekeri çıktı bende erken doğum riski var hayırlısı bakalım. Seninle yakınmış haftalarımız.
Evet agrim oldu fakat ağrı kesici ve antibiyotik yazıyor Dr onlarla idare ediyorsun bu arada bebeğin ve kendi cantani hazır bulundurulur mutlaka çok önemli ben hazırlamıştım olmasaydı rezil olurdum çünkü bu haftalarda hatta 34 hafta itibariyle hazır olması gerekirmiş eksiğin kalmasın benceBende şimdi 36. haftadayım. Suyunun geldiğini kendin anlıyor musun yoksa doktor söylüyor mu? Genel anestezi zaten istemiyorum belki spinal anestezidir seninki. Sonrasında çok ağrı oluyor spinalde diye duydum. Öyle birşey yaşadın mı? Sigorta bana da 300 dedi o kadarsa sorun değil de görümcem 750 lira ödemiş ekstra epidural için.
Bu arada su dediğimiz anlaşılmaması imkansız olan bir şeymiş bende çok tedirgin olmuştum farketmezsem diye korktum Dr umda açıklamasını yapmıştı aynende oldu idrar gibi fakat çok uzun sürüyor ve tutmaniz imkansız benim gece 2.30 da başladı sabah 8.00 de ameliyathaneye gidiyordum hala devam ediyordu yani tedirgin olma anlıyorsun hatta uykundan hiç duyulmamış gibi kaldırıyorBende şimdi 36. haftadayım. Suyunun geldiğini kendin anlıyor musun yoksa doktor söylüyor mu? Genel anestezi zaten istemiyorum belki spinal anestezidir seninki. Sonrasında çok ağrı oluyor spinalde diye duydum. Öyle birşey yaşadın mı? Sigorta bana da 300 dedi o kadarsa sorun değil de görümcem 750 lira ödemiş ekstra epidural için.
inşallah sorun yaşamazsın bana daha birşey söylemedi ama benim 26 aralık son adet tarihim şimdilik uyumlu gidiyor aksilik olmazsa inşallah
İnşallah canım. Bizde Pazartesi konrole gideceğiz bakalım ne diyecek. Aşağı yukarı aynı gibiyiz. Belki 1 hafta ara vardır aramızda.inşallah sorun yaşamazsın bana daha birşey söylemedi ama benim 26 aralık son adet tarihim şimdilik uyumlu gidiyor aksilik olmazsa inşallah
Ya bende de arada ağrı oluyor ama yalancı doğum sancılarıdır diye önemsemiyorum istirahatle geçiyor zaten. Çantamı hazırladım da bebeğin yatağını hazırlamadım şimdiden tozlanmasın diye. Onu da hazırlasam iyi olacak sanırım.Evet agrim oldu fakat ağrı kesici ve antibiyotik yazıyor Dr onlarla idare ediyorsun bu arada bebeğin ve kendi cantani hazır bulundurulur mutlaka çok önemli ben hazırlamıştım olmasaydı rezil olurdum çünkü bu haftalarda hatta 34 hafta itibariyle hazır olması gerekirmiş eksiğin kalmasın bence