ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Merhaba 28.haftamdayim ben de,hala bi hastane ile anlasmadim. Medicalpark dusunuyorum. Ozel saglik sigortam yok, ne oderim acaba bir bilginiz varmi?
İsterseniz numara verebilirim. İmc Sigorta Balgatta 2950 ye yaptılar. Sadece doğum ücreti. Bebeğin ilk muayeneside dahil birde 28 gün muayeneleri. Ama tahlillere ödeme yapıyorsunuz ondan açığı kapatıyorlar zaten 400 lira ödedik. Başka mersk ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.

Tesekkur ederim,medicalparkta muayene oldum.. ama.memnun kalamadim pek :/
Baska arayislara girdim yine..

Rica ederim. Hangi doktora gittiniz. Doktorları çok yoğun ilgide biraz azalıyor doğal olarak haklısınız.

Bayanlar geçen hafta ben de medical parkta doğumu yaptım. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım. Türk nippondan. 4500 TL. Öğretmenim ben. Merak ediyorum bu paranın ne kadarlık kısmını devlet iade ediyor ve bu işlemler nasıl oluyor? Bilen birisi beni aydınlatırsa sevinitim

Sigortagi ilk yaptırdığınız zaman policeyi isyerine vermeniz gerekiyordu her at maasiniza ek olarak toplamda %15 kısmını geri alabiliyorsunuz

Sigortagi ilk yaptırdığınız zaman policeyi isyerine vermeniz gerekiyordu her at maasiniza ek olarak toplamda %15 kısmını geri alabiliyorsunuz
İş yerim ilgilenmedi adamakıllı . Sonra ben de heyet aldım istirahate çekildim. Ancak şimdi ilgilenebilcem. Umarım olumsuz yanıt almam

Kızlar bende dün ilk kontrolüme gittim aylin hanima sadece ultrasonla baktık ve 215 tl verdik. Acaba her defasinda ucret degisiyor mu bilgisi olan yazabilir mii

Hastanede şuanki sezeryan doğum ücretlerini biliyor Musunuz acaba hanımlar

Hastanede şuanki sezeryan doğum ücretlerini biliyor Musunuz acaba hanımlar
Sezeryan normal farketmiyor bence çünkü ben doğum fiyatlarini sordugumda direkt dogum ucretlerimiz ... demislerdi epidural isterseniz veya mesai saati dışında kendi doktorunuzu isterseniz ek ücret 500 tl aliyoruz dediler dogum ücreti de 3000 kusurdu

Teşekkür ederim bilgi için iki gündür arıyorum ulaşamadım bi türlü

3800 doğum ücreti sezeryan normal farketmiyor. 500 lira da mesai saati dışında doğum olursa doktor ücreti.

Mrb aranıza yeni katılıyorum deneyimlerinize ihtiyacım war 30 haftalık hamileyim medıcalparkta doğum yapmayı düşünüyrm.doğum sigortasıyla ilgili sıkıntı yaşayan oldumu ne zaman yaptırmalıyım.şimdi yada sonra yaptırmamın ne gibi dezavantajları olur bilgisi olan warsa benide bilgilendirirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…