-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.801
Tamam canım bu açıklayıcı oldu çok sağol. Ya bazıları suyum azar azar gelmiş farketmemişim felan diyor ondan dedim ya anlamazsak diye. Ama dediğin gibiyse anlamamak imkansızBu arada su dediğimiz anlaşılmaması imkansız olan bir şeymiş bende çok tedirgin olmuştum farketmezsem diye korktum Dr umda açıklamasını yapmıştı aynende oldu idrar gibi fakat çok uzun sürüyor ve tutmaniz imkansız benim gece 2.30 da başladı sabah 8.00 de ameliyathaneye gidiyordum hala devam ediyordu yani tedirgin olma anlıyorsun hatta uykundan hiç duyulmamış gibi kaldırıyor
İnşallah canım. Bizde Pazartesi konrole gideceğiz bakalım ne diyecek. Aşağı yukarı aynı gibiyiz. Belki 1 hafta ara vardır aramızda.
İhmal etme canım yıka utule cantaya koy hiçbirşey olmaz ben bebeğe ve kendime ayrı çanta hazırlamıştım Bebeğin ilk giyinmesi gerekenleri çantanın ustune koydum hemşire istiyor esimide tembihlemistim o teslim etmişti kendi içinde pijama yerine gecelik tercih etmelisin en rahat o oluyor pijama takımıni hiç kullanmadim bile birde dikişsiz dusuk bel çamaşır olmalı hamile çamaşırları da kullanılmıyor ameliyat sonrası normal yada sezeryan ikisi içinde gerekli kesinlikleYa bende de arada ağrı oluyor ama yalancı doğum sancılarıdır diye önemsemiyorum istirahatle geçiyor zaten. Çantamı hazırladım da bebeğin yatağını hazırlamadım şimdiden tozlanmasın diye. Onu da hazırlasam iyi olacak sanırım.
Suyun için muayneye gittiğinde Dr un suyun iyi derse sorun yok her ultrasonda kontrol eder zaten durumuna göre yorumlarTamam canım bu açıklayıcı oldu çok sağol. Ya bazıları suyum azar azar gelmiş farketmemişim felan diyor ondan dedim ya anlamazsak diye. Ama dediğin gibiyse anlamamak imkansız
Yıkadım ütüledim herşey hazır da abarttım mı diye düşünüyordum tek çantaya sığmadı çünkü. Bende ayrı yapayım o zaman bebek içinde kendim için de dört farklı takım hazırladım. Dikişsiz çamaşır değil yalnız ondan da koyayım öyleyse. İlk doğum normal olmuştu çok sorun olmadı ama sezeryan ihtimali için dikişsiz düşük bel dsha iyi olur evet. Suyum normal çıkıyor muayenede o zaman sorun yok demekki. Teşekkür ederim canım ☺☺İhmal etme canım yıka utule cantaya koy hiçbirşey olmaz ben bebeğe ve kendime ayrı çanta hazırlamıştım Bebeğin ilk giyinmesi gerekenleri çantanın ustune koydum hemşire istiyor esimide tembihlemistim o teslim etmişti kendi içinde pijama yerine gecelik tercih etmelisin en rahat o oluyor pijama takımıni hiç kullanmadim bile birde dikişsiz dusuk bel çamaşır olmalı hamile çamaşırları da kullanılmıyor ameliyat sonrası normal yada sezeryan ikisi içinde gerekli kesinlikle
Aliyorlar ki benim doktorum bir keresinde dışarıda gördüğünüz çift var ya doğum zamaninda eşi çok heyecanliydi onu da aldim doğuma adam hüngür hüngür agladi dediDoğuma eşleri alıyorlar mı acaba .. ?? Bilgisi olan var mı??
Aliyorlar ki benim doktorum bir keresinde dışarıda gördüğünüz çift var ya doğum zamaninda eşi çok heyecanliydi onu da aldim doğuma adam hüngür hüngür agladi dedi
Meraba melek nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor bisey sorcam Ahmet cati muayenesi yaptirdin mi bu haftalarda yapiliyormus bana bahsetmedi ama merak ediyorumMAŞALLAHH OLABİLİR BEN AZ HİSSEDİYORUM DEDİĞİM GİBİ SAĞLIKLI OLSUNDA HİSSETMESEMDE OLUR :))
Meraba melek nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor bisey sorcam Ahmet cati muayenesi yaptirdin mi bu haftalarda yapiliyormus bana bahsetmedi ama merak ediyorum
benimde çarşamba günü var muayenem bende merak ediyorum hem de korkuyorumiyi gidiyor canım biraz ağrılı ama benim doktorum henüz yapmadı bugün muaynem var belki yaparama korkuyorum ben hiç alttan muayne olmadım
Nb
benimde çarşamba günü var muayenem bende merak ediyorum hem de korkuyorum, doğumla ilgili bişey de demedi şimdiye kadar..sen muayeneden sonra yazar mısın bana
sende Ahmet hocaya gitmiyor muydun ?yazarım tabi 1,30 da gideceğim pınar hanım her gittiğimde bakıyor rahim ağzına karından kapalı şimdilik normal doğum diye konuştuğumuz için tarih falan konuşmadk hiç
sende Ahmet hocaya gitmiyor muydun ?
Korkacak bişey yok çatı muayenesinde hafif ağrı oluyor ama abartılacak bişey değil.iyi gidiyor canım biraz ağrılı ama benim doktorum henüz yapmadı bugün muaynem var belki yaparama korkuyorum ben hiç alttan muayne olmadım
ne zaman kaçıncı haftada yapıyorlarKorkacak bişey yok çatı muayenesinde hafif ağrı oluyor ama abartılacak bişey değil.
ne zaman kaçıncı haftada yapıyorlarbende Ahmet süha hocaya gidiyorum
Nasil gecti bugunki randevun senden cevap bekliyordum yarin benimde muayenem varyok ben pınar hanım a gidiyorum
Nasil gecti bugunki randevun senden cevap bekliyordum yarin benimde muayenem var