ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Bu arada su dediğimiz anlaşılmaması imkansız olan bir şeymiş bende çok tedirgin olmuştum farketmezsem diye korktum Dr umda açıklamasını yapmıştı aynende oldu idrar gibi fakat çok uzun sürüyor ve tutmaniz imkansız benim gece 2.30 da başladı sabah 8.00 de ameliyathaneye gidiyordum hala devam ediyordu yani tedirgin olma anlıyorsun hatta uykundan hiç duyulmamış gibi kaldırıyor
Tamam canım bu açıklayıcı oldu çok sağol. Ya bazıları suyum azar azar gelmiş farketmemişim felan diyor ondan dedim ya anlamazsak diye. Ama dediğin gibiyse anlamamak imkansız

Ya bende de arada ağrı oluyor ama yalancı doğum sancılarıdır diye önemsemiyorum istirahatle geçiyor zaten. Çantamı hazırladım da bebeğin yatağını hazırlamadım şimdiden tozlanmasın diye. Onu da hazırlasam iyi olacak sanırım.
İhmal etme canım yıka utule cantaya koy hiçbirşey olmaz ben bebeğe ve kendime ayrı çanta hazırlamıştım Bebeğin ilk giyinmesi gerekenleri çantanın ustune koydum hemşire istiyor esimide tembihlemistim o teslim etmişti kendi içinde pijama yerine gecelik tercih etmelisin en rahat o oluyor pijama takımıni hiç kullanmadim bile birde dikişsiz dusuk bel çamaşır olmalı hamile çamaşırları da kullanılmıyor ameliyat sonrası normal yada sezeryan ikisi içinde gerekli kesinlikle

Tamam canım bu açıklayıcı oldu çok sağol. Ya bazıları suyum azar azar gelmiş farketmemişim felan diyor ondan dedim ya anlamazsak diye. Ama dediğin gibiyse anlamamak imkansız
Suyun için muayneye gittiğinde Dr un suyun iyi derse sorun yok her ultrasonda kontrol eder zaten durumuna göre yorumlar

İhmal etme canım yıka utule cantaya koy hiçbirşey olmaz ben bebeğe ve kendime ayrı çanta hazırlamıştım Bebeğin ilk giyinmesi gerekenleri çantanın ustune koydum hemşire istiyor esimide tembihlemistim o teslim etmişti kendi içinde pijama yerine gecelik tercih etmelisin en rahat o oluyor pijama takımıni hiç kullanmadim bile birde dikişsiz dusuk bel çamaşır olmalı hamile çamaşırları da kullanılmıyor ameliyat sonrası normal yada sezeryan ikisi içinde gerekli kesinlikle
Yıkadım ütüledim herşey hazır da abarttım mı diye düşünüyordum tek çantaya sığmadı çünkü. Bende ayrı yapayım o zaman bebek içinde kendim için de dört farklı takım hazırladım. Dikişsiz çamaşır değil yalnız ondan da koyayım öyleyse. İlk doğum normal olmuştu çok sorun olmadı ama sezeryan ihtimali için dikişsiz düşük bel dsha iyi olur evet. Suyum normal çıkıyor muayenede o zaman sorun yok demekki. Teşekkür ederim canım ☺☺

Meraba melek nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor bisey sorcam Ahmet cati muayenesi yaptirdin mi bu haftalarda yapiliyormus bana bahsetmedi ama merak ediyorum

iyi gidiyor canım biraz ağrılı ama benim doktorum henüz yapmadı bugün muaynem var belki yapar :KK43: ama korkuyorum ben hiç alttan muayne olmadım

Nb
iyi gidiyor canım biraz ağrılı ama benim doktorum henüz yapmadı bugün muaynem var belki yapar :KK43: ama korkuyorum ben hiç alttan muayne olmadım
benimde çarşamba günü var muayenem bende merak ediyorum hem de korkuyorum :KK43: , doğumla ilgili bişey de demedi şimdiye kadar..sen muayeneden sonra yazar mısın bana

Nb

benimde çarşamba günü var muayenem bende merak ediyorum hem de korkuyorum :KK43: , doğumla ilgili bişey de demedi şimdiye kadar..sen muayeneden sonra yazar mısın bana

yazarım tabi 1,30 da gideceğim pınar hanım her gittiğimde bakıyor rahim ağzına karından kapalı şimdilik normal doğum diye konuştuğumuz için tarih falan konuşmadk hiç

X