-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.841
Nippon sigorta 2950tlSizde mi sadece Doğum yaptınız? Sizin sigortanız hangisiydi acaba ?
İNippon sigorta 2950tl
Halk sigorta 3250
İmc sigorta nippon fan yapıyor 2950 ye daha detaylı bilgi almak istersen benim sigortacim Şeyda hanimin numarası 546 877 24 10 benim ismin öznur söylersen yardımcı olur dsi den dersen tanır tüm ayrıntılarıyla anlatır çokta yardımcı oluyor oba sorabilirsinNippon sigorta 2950tl
Halk sigorta 3250
Çok teşekkür ederim :)İ
İmc sigorta nippon fan yapıyor 2950 ye daha detaylı bilgi almak istersen benim sigortacim Şeyda hanimin numarası 546 877 24 10 benim ismin öznur söylersen yardımcı olur dsi den dersen tanır tüm ayrıntılarıyla anlatır çokta yardımcı oluyor oba sorabilirsin
Evet sadece doğum için sigorta yaptırdım. 35. haftadan sonra kontrollere orda gittik muayene ücretini kendimiz ödedik. Zaten son haftalarda her hafta çağırıyor doktor. Birinde ödüyorsun muayene ücreti diğeri kontrol oluyor vermiyorsun. Ben doğumu yaptım darısı size.Sizde mi sadece Doğum yaptınız? Sizin sigortanız hangisiydi acaba ?
Evet sadece doğum için sigorta yaptırdım. 35. haftadan sonra kontrollere orda gittik muayene ücretini kendimiz ödedik. Zaten son haftalarda her hafta çağırıyor doktor. Birinde ödüyorsun muayene ücreti diğeri kontrol oluyor vermiyorsun. Ben doğumu yaptım darısı size.
Melek nasılsın doğum yaptın mıiyi gidiyor canım biraz ağrılı ama benim doktorum henüz yapmadı bugün muaynem var belki yaparama korkuyorum ben hiç alttan muayne olmadım
Melek nasılsın doğum yaptın mı
Ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 4500 tl ödedim sadece 12 tl ödüyorum ayrıntılı ultrasonun da yarısını ödedim oda 127 tl oldu sigortadan epidural yaptirirsan da belli bi kısmını oduyorsun.. Ben pınar hanıma epidurali sordum bana don anda karar ver belki ağrım çok olmayacak boşuna para vermezsin dedi yardımcı oluyor zaten merak etme en başta çok yoğun değildi ama artık yoğun bi doktor :)Merhaba arkadaşlar .
Öncelikle hamile olan arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını, bebek isteyenlere de hayırlı bir zamanda hamile kalmalarını diliyorum. Ben ikinci bebeğime hamile olduğumu dün öğrendim. Temmuz ayında Ankara Batıkent Medikal parkta Pınar hanıma muayene olup spiralimi çıkarttırmıştım. Ağustos ayında adet olmadığım için tekrar gitmiştim. Muayene ücreti 85tl idi.Dün kan testim pozitif çıkınca bugün muayeneye gittim.muayene ücreti 115tl olmuş.Henüz çok erken olduğu için bebeği göremedik 10 gün sonraya kontrol verdi. Giriş katında doğum ücretleri ile ilgili bilgi almak istedim.Ordaki bayan doğum paketleri olmadığını doğum ücretinin 3380tl olduğunu ayrıca muayene ücreti ve tahlillerden fark ödeyeceğimi söylediler. İnternette tamamlayıcı sağlık sigortalarını araştırdım. 4900tl fiyat verdiler ama her muayene de 12tl fark var. ayrıca 4lü tarama ve ayrıntılı ultrasonu kapsamaz dediler.Epidural istersem de 500tl fark ödemem gerektiğini söylediler.
İkinci hamileliğim ama aradan 6 yıl geçtiği için unutmuşum. 4'lü tarama ile ayrıntılı ultrason aynı şey mi? Fiyatlarını biliyor musunuz?
Bir de sizce tamamlayıcı sağlık sigortası daha mı ekonomik olur?
Evet sadece doğum için sigorta yaptırdım. 35. haftadan sonra kontrollere orda gittik muayene ücretini kendimiz ödedik. Zaten son haftalarda her hafta çağırıyor doktor. Birinde ödüyorsun muayene ücreti diğeri kontrol oluyor vermiyorsun. Ben doğumu yaptım darısı size.
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim.Sigortayı ne zaman ve nerden yaptırdığını da öğrenebilir miyim?Ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 4500 tl ödedim sadece 12 tl ödüyorum ayrıntılı ultrasonun da yarısını ödedim oda 127 tl oldu sigortadan epidural yaptirirsan da belli bi kısmını oduyorsun.. Ben pınar hanıma epidurali sordum bana don anda karar ver belki ağrım çok olmayacak boşuna para vermezsin dedi yardımcı oluyor zaten merak etme en başta çok yoğun değildi ama artık yoğun bi doktor :)
Bana daha bugün sabah 3380tl doğum ücreti dediler.bununla birlikte her muayenede 115tl muayene ücreti (Pınar hanım için söylüyorum diğerlerini bilemem) bir de istenilen tetkiklere fark ödeyeceksiniz dediler.hastane ile görüşün isterseniz.Merhaba 28.haftamdayim ben de,hala bi hastane ile anlasmadim. Medicalpark dusunuyorum. Ozel saglik sigortam yok, ne oderim acaba bir bilginiz varmi?
Tesekkur ederim. Sanirim dogun paketi yok degil mi herseyi kapsayan.. hos gerci kapsasa da artik bi cok test asamasini gecmis bulunmaktayim.. Siz kacinci haftanizdasiniz?Bana daha bugün sabah 3380tl doğum ücreti dediler.bununla birlikte her muayenede 115tl muayene ücreti (Pınar hanım için söylüyorum diğerlerini bilemem) bir de istenilen tetkiklere fark ödeyeceksiniz dediler.hastane ile görüşün isterseniz.
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim.Sigortayı ne zaman ve nerden yaptırdığını da öğrenebilir miyim?
ben,m daha çok yeni 4 hafta 4 günlük.karın ultrasonunda göremedi bile :) 10 gün sonra gel dediTesekkur ederim. Sanirim dogun paketi yok degil mi herseyi kapsayan.. hos gerci kapsasa da artik bi cok test asamasini gecmis bulunmaktayim.. Siz kacinci haftanizdasiniz?
numarasını verirsen çok sevinirim :)ben 10.haftada yaptırdım türk nipon sigortadan yaptırdım ben numarasını verebilirim istersen
ben,m daha çok yeni 4 hafta 4 günlük.karın ultrasonunda göremedi bile :) 10 gün sonra gel dedi
numarasını verirsen çok sevinirim :)
Teşekkürler. Allah herkese nasip etsinAa daha cok yeniymis :) hayirli olsun.
Teşekkür ederim.Allah sana da sağlıkla Kucağınıza almayı nasip etsinHayırlı olsun inşallah haftaya görür zaten 10. Haftaya kadar olanları 9 taksiye boluyorlar insallah hayırlı olsun +90 546 877 2407