-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.741
hastanenin anlaşmalı olduğu kurumlar var sitesinde de yazıyor olabilir..anlaşmalı bir kurumda çalışıyor eşim onun için indirimli bakılıyoruz..yanlış bilmiyorsam 200e yakın muayene ücreti.öğle duymuştum.doğum ücretini hala öğrenemedim.bilen biri de onu yazarsa sevinirim.
muayene olmadan sadece doğum için sigorta yapıyorlar mı ki..bide aylin hanımda sağlık sigortası indirimi olmuyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. eğer oluyorsa bi inceleyeyim tşk ederim.Canım imc sigorta ya bakabilirsin sağlık sigortası ile indirimli doğum oluyor ekstra ücret odemeden hastane ücretinden daha uygun olur bende 3 ay önce sağlık sigortası ile dogumumu yaptım hatta 1 gece fazla kaldım policem karşıladı hiç ödeme yapmadım
Gebeliğin yeni ise full paket alırsın yalnızca devlet katki payı olan 12 tl yi odersinmuayene olmadan sadece doğum için sigorta yapıyorlar mı ki..bide aylin hanımda sağlık sigortası indirimi olmuyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. eğer oluyorsa bi inceleyeyim tşk ederim.
Evet canım sadece doğum için sigorta yapıyorlar bende yaptıracağım. 32. haftadayım şimdiye kadar ilçede gittim şimdi sigorta yaptırıp orada devam edeceğim.muayene olmadan sadece doğum için sigorta yapıyorlar mı ki..bide aylin hanımda sağlık sigortası indirimi olmuyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. eğer oluyorsa bi inceleyeyim tşk ederim.
tşk ederim de canım benim doktor özel sigorta kabul etmiyormuş sanırım. bir daha görüşcem. eğer kabul ederse sana yazarım. banada 3800 epiduralsız dedi.CANIM BEN SADECE DOĞUM İÇİN SİGORTA YAPTIRDIM HASTANE 3800 TL İSTEDİ DOĞUM İÇİN NİPPON SİGORTA YAPTIRDIM İSTERSEN ÖZELDEN VEREBİLİRİM GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİNİN İRTİBAT NOSUNU 2950 TL YE YAPTIRDIM BİLGİNE..
CANIM BEN SADECE DOĞUM İÇİN SİGORTA YAPTIRDIM HASTANE 3800 TL İSTEDİ DOĞUM İÇİN NİPPON SİGORTA YAPTIRDIM İSTERSEN ÖZELDEN VEREBİLİRİM GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİNİN İRTİBAT NOSUNU 2950 TL YE YAPTIRDIM BİLGİNE..
maalesef kapsamıyor hatta kurumlarla anlaşması da fesh edilmiş , istanbulda genel müdürlüğün mkararmış doçent ve üstü doktorlarla anlaşmaları feshetmiş peki siz normal doğum mu yaptınız, ben Aylin hocaya gidiyorum 32. haftamdayım ve hala doğumu konuşmadık mecbur olmadıkça sezeryan istemiyorumPaketler Aylin hanımı kapsamıyor mu?birinci bebeğimi onunla doğurmuştum şimdi ikinci yolda ama ücret baya artmış
Normal doğum yaptım suni sancıyla ben şanslıydım ki açılma oldu suni sancı alıp sezaryene giden çok var kendi sancınla normal doğum en güzeli ben zorladımmaalesef kapsamıyor hatta kurumlarla anlaşması da fesh edilmiş , istanbulda genel müdürlüğün mkararmış doçent ve üstü doktorlarla anlaşmaları feshetmiş peki siz normal doğum mu yaptınız, ben Aylin hocaya gidiyorum 32. haftamdayım ve hala doğumu konuşmadık mecbur olmadıkça sezeryan istemiyorum
205 tl muayene ücreti varmış sanırım çok ya üzüldüm tahlilleri dışarıda yaptırsam bile çok geldimaalesef kapsamıyor hatta kurumlarla anlaşması da fesh edilmiş , istanbulda genel müdürlüğün mkararmış doçent ve üstü doktorlarla anlaşmaları feshetmiş peki siz normal doğum mu yaptınız, ben Aylin hocaya gidiyorum 32. haftamdayım ve hala doğumu konuşmadık mecbur olmadıkça sezeryan istemiyorum
Teşekkürler bilgi için. Ama doktorumuzun da önerdiği Eyüp Ekici'ye gideceğiz sanırım. Onun fiyatı da 400 tl.Gülhiz Karataşa yaptırdık. Balgatta koru hastanesine yakın yeri. 200 lira.
Tabiki tercih sizin. Sorduğunuz için fikir verdim sadece. Hayırlı foğumlarTeşekkürler bilgi için. Ama doktorumuzun da önerdiği Eyüp Ekici'ye gideceğiz sanırım. Onun fiyatı da 400 tl.