- 16 Ekim 2015
- 79
- 45
- 36
-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.761
Cnm merhaba cevap verdiğin için teşekkür ederim.. Nasıl geçti acaba epiduralden sonra sıkıntı yaşadın mı ? Anestezi uzmanı ile görüşebildin mi?? Ben de epidural düşünüyorum ama korkularım var risklerinden dolayıBen yaptim canim sorun mu var
Dilerseniz hastanede paketler var hatta dr un masasinda hep oluyor brosur ama fiyat yazmiyorAYY ÇOK TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN Bİ ARKADAŞ ARTI PARA ALIYORLAR DEMİŞTİ KORKTUM BENDE
Biz sigorta yaptirdik galiba halk sigortaydi. Aylin hanim icin ekstra 1000 tl istemisler sanrim. Yani aylin hanimin paketi daha pahaliydi.Paketler Aylin hanımı kapsamıyor mu?birinci bebeğimi onunla doğurmuştum şimdi ikinci yolda ama ücret baya artmış
Bizde yaptırdık pınar hanıma. Kızlar doğumun bayram tatiline gelme ihtimali var aynı durumda olan var mı? Nöbetçi doktor mu oluyor kendi doktorumuz mesai dışında da olsa geliyor mu?
canım yanlışn var sanırım mesai saatleri içerisnde olursa doğumun kendi doktorun yaptırıyor.Dışında olduğunda ekstra 500 tl para alıyorlar bana öyle söylediler.Çunku doktoru o saatte çağırmak ekatra mesaiye giriyor.Bende sigorta yaptırdım bana öyle söylendi.Canım sorarsan sevinirim. Benim 25 eylül
ama erken olursa 15ine de gelebilir doğum. Pınar telli celtmen doktorum. Doğum sigortası yaptırdım onun için. Kendi doktorunuz gece 2 de olsa geliyor dediler sigortayı yaparken. Ben bir hafta sonra gideceğim kontrole.
canım yanlışn var sanırım mesai saatleri içerisnde olursa doğumun kendi doktorun yaptırıyor.Dışında olduğunda ekstra 500 tl para alıyorlar bana öyle söylediler.Çunku doktoru o saatte çağırmak ekatra mesaiye giriyor.Bende sigorta yaptırdım bana öyle söylendi.
Evet sigorta olduğu için ek odeme (500tl) yok ustelik 1000 tl teminati da var ben bir gece fazla kaldım teminat karşıladıCanım sorarsan sevinirim. Benim 25 eylül
ama erken olursa 15ine de gelebilir doğum. Pınar telli celtmen doktorum. Doğum sigortası yaptırdım onun için. Kendi doktorunuz gece 2 de olsa geliyor dediler sigortayı yaparken. Ben bir hafta sonra gideceğim kontrole.
Canım tekrar sordum sigorta şirketine. Şimdiye kadar sorun yaşamadık. Mesai dışında da doktorunuz geliyor dediler. Yinede doktorunuzla konuşun sorun yaşamayalım dediler. Sigorta şirketi direk doktorla anlaşıyor diye biliyorum ben.canım yanlışn var sanırım mesai saatleri içerisnde olursa doğumun kendi doktorun yaptırıyor.Dışında olduğunda ekstra 500 tl para alıyorlar bana öyle söylediler.Çunku doktoru o saatte çağırmak ekatra mesaiye giriyor.Bende sigorta yaptırdım bana öyle söylendi.
Doktor geliyor da sigorta epidurali karşılamıyormuş bundan haberiniz var mı? Ben normal yapacağım diye önemsememiştim söylediklerinde ama bebek ters duruyor umarım döner doğuma kadarBANA DA SİGORTA YAPTIRIRKEN DOKTORUN KAÇ OLURSA OLSUN GELECEK DEDİLER
Bebek sarılık olursa fototerapiyi karşılıyor dediler. Umarım sorun yaşamayız. İlk doğumda ekstra bisürü ücret ödemiştik.Evet sigorta olduğu için ek odeme (500tl) yok ustelik 1000 tl teminati da var ben bir gece fazla kaldım teminat karşıladı
Bu arada bebeğinizin muayenelerinide 28 gün karşılıyor kesinlikle sigorta şart ek ödeme derdin yok
Doktor geliyor da sigorta epidurali karşılamıyormuş bundan haberiniz var mı? Ben normal yapacağım diye önemsememiştim söylediklerinde ama bebek ters duruyor umarım döner doğuma kadar
Sadece doğum paketi yaptırıp takibinizi başka yerde mi yaptiriyorsunuz ?CANIM BEN SADECE DOĞUM İÇİN SİGORTA YAPTIRDIM HASTANE 3800 TL İSTEDİ DOĞUM İÇİN NİPPON SİGORTA YAPTIRDIM İSTERSEN ÖZELDEN VEREBİLİRİM GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİNİN İRTİBAT NOSUNU 2950 TL YE YAPTIRDIM BİLGİNE..
Arkadaşlar ben bu konuyu Baran hocayla konuştum, sigortaların doktorları bağlayıcı bir durumu yokmuş... Yani sigorta ile doktorun hiçbir alakası yokmuş. Kendileri etik olarak hastalarının doğumuna gelip, 500 tl ek ücret alınmamasını söylüyorlarmış.BANA DA SİGORTA YAPTIRIRKEN DOKTORUN KAÇ OLURSA OLSUN GELECEK DEDİLER
Yani mesai dışı da olsa geliyor muymuş doktorlar hastasının doğumuna etik olarak? Mesai dışıysa kendileri mi geliyor nöbetçi doktor mu giriyor doğuma merak ettiğimiz konu bu!Arkadaşlar ben bu konuyu Baran hocayla konuştum, sigortaların doktorları bağlayıcı bir durumu yokmuş... Yani sigorta ile doktorun hiçbir alakası yokmuş. Kendileri etik olarak hastalarının doğumuna gelip, 500 tl ek ücret alınmamasını söylüyorlarmış.
Arkadaşlar sigortasız varsa saatin kaç olduğunun önemi yok ek ücret yok sigorta olmazsa odeme oluyor sarılık gibi durumlarida karşılıyor ilk aşılarını topuk kanını vs hepsini yalnızca devlet katki payı olan 12 tl ücret karşılığı yapabiliyorsunuz buda 10 gün geçerli zaten ilk günler yoğun gidiyorsunuz biz imc sigorta ile doğum poliçesi 2950 tl ye yaptık tahlillerimi de dışarda yaptırdım Ahmet Süha hoca ile 14 mayısta dogumumu yaptım çokta memnun kaldık bebegimin ilk muaynelerinide 28 gün karşıladığı için orada devam ettim şimdi ise aylık kontrol ve aşıları için sağlık ocağına gidiyorum şükür herşey yolunda darısı tüm anne adaylarına umarım herşey yolunda giderCanım tekrar sordum sigorta şirketine. Şimdiye kadar sorun yaşamadık. Mesai dışında da doktorunuz geliyor dediler. Yinede doktorunuzla konuşun sorun yaşamayalım dediler. Sigorta şirketi direk doktorla anlaşıyor diye biliyorum ben.