ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Bende medical parka saime kis a gidiyorum. Yorumlari okuyunca galiba bir tek ben gidiyorum hissine kapildim. Pinar hanim hakknda yorum yoktu hamilelk basinda sanrim. Saime hanimi tercih etme nedenimde sami ulus gibi bir hastane tecrubesi olmasiydi. Ama gecen gun yillik izindeyken ebru hanima gitmek zorunda kaldik o daha ilgili sanirim. Ikinci hamilelgim oldgu icn ben onemsemiyrm ilgili olup olmamasini isinde iyi olsub istyrm. Eger ilgi iatyrsanz saime hanim olmaz sanrim. Yogunluktan cok hoslanmiyor. Bize aksamlari gekmeyin sabah vakitlerinde daha iyi ilgilenrm demisti. Ilk cocgumda dr um farkliydi ne yiyecgm ne giyecegm diye sacma seyler bile sormus olabilirim simdi sadece kontrol oluyoruz.
Yalniz arkdsm bir operasyon gecirdi saime hanima cok memnun kalsgini cok ilgilendigini belirtti. Birisi panik yazms aksine cok sakinlestirici bence. Tabi dogumdan sonra asil bilgileri paylasabilirim.
Aylin hanima gitmeme nedenim de iki arkdsmin dogumuna gelmemesi oldu. Gercektrn onceden haber verdik hatta hastane eve git sancilarin artinca gel dedgi halde yani vakit gayet cokken gelmedigini soylemisti.
Bu arada bayrama dogum yapacaklar doktorlar aralarinda anlasmislar bu bayram saime ve aylin hoca izinliymis. Digerlerini bilemyrm saymisti saime hanim ama hatrlamyrm. Bayramda kendi doktorunuz izin aldiysa gelmeyecek yani

Bizde yaptırdık pınar hanıma. Kızlar doğumun bayram tatiline gelme ihtimali var aynı durumda olan var mı? Nöbetçi doktor mu oluyor kendi doktorumuz mesai dışında da olsa geliyor mu?

Bizde yaptırdık pınar hanıma. Kızlar doğumun bayram tatiline gelme ihtimali var aynı durumda olan var mı? Nöbetçi doktor mu oluyor kendi doktorumuz mesai dışında da olsa geliyor mu?

Ben saime hanimla konustum izinlerini ayarlamislar aralarinda. Mesela saime hanim ramazan da ankaradaydi. Kurbanda olmayacakmis. Hatta saydi kimlerin olacahini bu bayram ama unuttum. Benm erken olursa bayrama denk gekiyor. Merak etme sen dert etme erken olmaz dedi. Hem olursa da baska doktorlar var burda dedi. Dmeekki gelemecek izinli olan. Yarin komtrol var tekrar sorarim ben kimler olacak bu bayran

Canım sorarsan sevinirim. Benim 25 eylül
ama erken olursa 15ine de gelebilir doğum. Pınar telli celtmen doktorum. Doğum sigortası yaptırdım onun için. Kendi doktorunuz gece 2 de olsa geliyor dediler sigortayı yaparken. Ben bir hafta sonra gideceğim kontrole.

canım yanlışn var sanırım mesai saatleri içerisnde olursa doğumun kendi doktorun yaptırıyor.Dışında olduğunda ekstra 500 tl para alıyorlar bana öyle söylediler.Çunku doktoru o saatte çağırmak ekatra mesaiye giriyor.Bende sigorta yaptırdım bana öyle söylendi.

BANA DA SİGORTA YAPTIRIRKEN DOKTORUN KAÇ OLURSA OLSUN GELECEK DEDİLER

Evet sigorta olduğu için ek odeme (500tl) yok ustelik 1000 tl teminati da var ben bir gece fazla kaldım teminat karşıladı
Bu arada bebeğinizin muayenelerinide 28 gün karşılıyor kesinlikle sigorta şart ek ödeme derdin yok

Canım tekrar sordum sigorta şirketine. Şimdiye kadar sorun yaşamadık. Mesai dışında da doktorunuz geliyor dediler. Yinede doktorunuzla konuşun sorun yaşamayalım dediler. Sigorta şirketi direk doktorla anlaşıyor diye biliyorum ben.

Bebek sarılık olursa fototerapiyi karşılıyor dediler. Umarım sorun yaşamayız. İlk doğumda ekstra bisürü ücret ödemiştik.

Sadece doğum paketi yaptırıp takibinizi başka yerde mi yaptiriyorsunuz ?

Ben ilçeden geliyorum o yüzden takiplerim ilçede oldu. Son ayımdayım takip ve doğum için başladım Medikal Parka. Doğum paketi yaptırdım sadece.

BANA DA SİGORTA YAPTIRIRKEN DOKTORUN KAÇ OLURSA OLSUN GELECEK DEDİLER
Arkadaşlar ben bu konuyu Baran hocayla konuştum, sigortaların doktorları bağlayıcı bir durumu yokmuş... Yani sigorta ile doktorun hiçbir alakası yokmuş. Kendileri etik olarak hastalarının doğumuna gelip, 500 tl ek ücret alınmamasını söylüyorlarmış.

Yani mesai dışı da olsa geliyor muymuş doktorlar hastasının doğumuna etik olarak? Mesai dışıysa kendileri mi geliyor nöbetçi doktor mu giriyor doğuma merak ettiğimiz konu bu!

Arkadaşlar sigortasız varsa saatin kaç olduğunun önemi yok ek ücret yok sigorta olmazsa odeme oluyor sarılık gibi durumlarida karşılıyor ilk aşılarını topuk kanını vs hepsini yalnızca devlet katki payı olan 12 tl ücret karşılığı yapabiliyorsunuz buda 10 gün geçerli zaten ilk günler yoğun gidiyorsunuz biz imc sigorta ile doğum poliçesi 2950 tl ye yaptık tahlillerimi de dışarda yaptırdım Ahmet Süha hoca ile 14 mayısta dogumumu yaptım çokta memnun kaldık bebegimin ilk muaynelerinide 28 gün karşıladığı için orada devam ettim şimdi ise aylık kontrol ve aşıları için sağlık ocağına gidiyorum şükür herşey yolunda darısı tüm anne adaylarına umarım herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…