ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

Ben de Baran hocayla ilgili yorum istemiştim sonra devam etmeye karar verdik eşimle. Rahat hissediyorum muayenelerde kendimi ve güveniyorum.. Yalnız Ebru hoca hastaneden ayrılacakmış sen kaç haftalık gebesin canım?

selam kızlar bugün öğleden sonra şeker yüklemesi yapılcak istemesemde ahmet bey itiraz istemiyorum bu konuda dedi yaptıran var mı aranızda nasıl dı?

selam kızlar bugün öğleden sonra şeker yüklemesi yapılcak istemesemde ahmet bey itiraz istemiyorum bu konuda dedi yaptıran var mı aranızda nasıl dı?

BEN YAPTIRDIM AİLEDE ŞEKER OLMADIĞI İÇİN 50 GR YAPILDI ELMALI Bİ İÇECEK İÇİP Bİ SAAT SONRA KAN VERDİM O KADAR BAŞKA BİRŞEY OLMADI TADI DA KÖTÜ DEĞİL ZATEN

benimde ailede yok şeker hastalığı ama yinede bi tereddüt var içimde inş sorun çıkmaz.. bu arada bebeğin hareketliliği nasıl benimki son bir haftadır baya hareketli :)

26. haftanın içindeyim ve 18. haftadan beri hissediyorum ben :) yağ dokusu az olduğu için ve yerinden dolayı erken hissetmeye başlamışındır demişti doktor

Ben de Baran hocayla ilgili yorum istemiştim sonra devam etmeye karar verdik eşimle. Rahat hissediyorum muayenelerde kendimi ve güveniyorum.. Yalnız Ebru hoca hastaneden ayrılacakmış sen kaç haftalık gebesin canım?
12 haftalık. Baran hocada ilgili bir doktor. Ama ben Ebru Hocayla daha iyi anlaştım diyelim..
Az önce görüştüm telefonla ayrılmayı da düşünmüyormuş hastaneden..

12 haftalık. Baran hocada ilgili bir doktor. Ama ben Ebru Hocayla daha iyi anlaştım diyelim..
Az önce görüştüm telefonla ayrılmayı da düşünmüyormuş hastaneden..
İyi bari sevindim... Ben özel hastanelerde paket yapmaya korkuyorum, eski mesajları okudum Banu hanım ayrılmış çok kişi etkilenmiş.. Bebişlerimize Sllah sağlık versin :)

İndirimli nasıl bakıldınız?ben de emekli sandığına tabiyim

İndirimli nasıl bakıldınız?ben de emekli sandığına tabiyim
hastanenin anlaşmalı olduğu kurumlar var sitesinde de yazıyor olabilir..anlaşmalı bir kurumda çalışıyor eşim onun için indirimli bakılıyoruz..yanlış bilmiyorsam 200e yakın muayene ücreti.öğle duymuştum.doğum ücretini hala öğrenemedim.bilen biri de onu yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…