ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

kızlar aylin hanımla görüşen var mı içinizde..hastaneden ayrılma gibi bir durum var mıymış? geçen öyle bir konudan bahsetmişti bir arkadaş

kızlar aylin hanımla görüşen var mı içinizde..hastaneden ayrılma gibi bir durum var mıymış? geçen öyle bir konudan bahsetmişti bir arkadaş
ben geçen muayene oldum sordum güldü nerden çıktı bu dedi öyle birşey yok dedi , ayrıca kurumlarla anlaşmaları iptal ediyormuşsunuz dedim o durum benimle alakalı değil hatta ankara ile bile alakalı değil ist. merkez bu kararları alıyor bizde uygulamak durumundayız dedi, bana söyledikleri bunlar

anladım canım tşkler..tam doktoruma karar vermişken böyle bir durum olursa üzülcektim..içim rahatladı şimdi..

Ahmet suha ozer i gozu kapali tavsiye ederim. Mukemmel bir adam. Mukemmel nazik ve bilgili biri. Doktor konusunda pimpirikte kendimi tek gecerim. Su hayatta tek guvendigim dojtordur kendisi.
22.haftada erken sancilarim basladi, haliyle benimde pimpirigim. Cok biliyorum ya medicana da bir doktora gittim, burada cok ovulen o bayan doktora gittim, yetmedi ozel yeri olan baska bir doktora gittim o da yetmedi devlet hastanesindekiler cok hasta gorur dedim oraya da gittim. Herkes bi ilac dayamaya calisti herkes bir igne vermeye calisti. Canim doktorum her defasinda oyle tahammul etti ki bana. En sonunda da dedigi cikti, rahimle alakali basit bir durumum varmis. Melekler gibi bir evladim oldu erken dogum yaparsin diyen onca doktora ragmen 39+2 de nur topu gibi aldim kucagima evladi mi. Cok ilgilidir, cok naziktir, cok bilgilidir, cok halli hatirlidir, hicbir sorunuzu kucumsemeden cevaplar. Telefonu her daim hizmetinizdedir. Ama ona bir konuda cok kirginim, doktor citami oyle yukseltti ki cocuk doktoru begenemedim hala 2 aylik olmasina ragmen. Kimi kendini allahin lutfu saniyor, kimi cok sey biliyormus gibi konusup teshis koyamiyor, kimi ilgisiz geliyor.
Demem o ki ahmet suha kadin dogumun en iyisi orda.

Burada okuduğum yazılarınız bana ışık oldu ve hiç aklıma bile gelmeyen tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım harika bir uygulama
Ancak sigortacım bana illa Pınar hocayı önerdi ve asla pişman olmayacaksınız dedi Pınar hocaya gidenler biraz anlatabilir mi

Kesinlikle pişman olmayacaginiza eminim

Hangi doktora gidiyorsunuz ben Ertan hocaya gidiyorum bana Eyüp Ekici ile Ali İpek 'İ önerdi. Hiç hastaneden bahsetmedi. Neden ki acaba?
canım eyüp ekici ankaradaki en iyi ultrason çekenlerden biriymiş galiba onun için önermiş olabilir..daha geçen öğretmenler odasındaki öğretmen arkadaşlar bana bunu demişti ayrıntılı ultrasonun için mutlaka eyüp ekiciye git diye..ben daha o aşamaya gelmedim..ne farkederki diye düşünmüştüm açıkcası içimden..ama doktorunda sana önerdiğine göre vardır bir bildiği..

merhabalar şehir değişikliği yapıyorum ankaraya geliyorum genal yorumlardan araştırmalardan pınar hanıma gelmeyi düşünüyorum. benim bi sorunum var detaylı ultrason için cok önceden randevu almam gerekiyormu yoksa gittiğimde hemen bakabilirmi şuan 21. haftamdayım bayram girdi araya malum zaman geçiyor :/

önceden randevu alman gerekecek çünkü yoğun oluyor

12 haftalık hamileyim. Koru hastanesi Ümit hoca; Medikal park Ankara'daki Saime hoca, Baran hoca, Pınar hocaya muayene olup sonunda Ebru Aslan Patlakoğlu'na gitmeye karar verdim. Ve çok memnunum. Her gittiğimde güler yüzlü karşılaması, hemen ultrasona alması,uzun uzun incelemesi sonra sohbet şeklinde geçen karşılıklı konuşmamız vs çok ilgili bir doktor. Ayrıca saatlerce sıra beklemek zorunda da değilim.
Türk nippon 4500 tl sigorta ile anlaştım.

Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günler hemen gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…