ankara medicalpark ta dogum yapan veya gebelik takibi icin gidenler

merhaba bende Ahmet beye gidiyorum benim de poazartesi günü randevum radyolojide nasıl geçiyor haber ver
meraba dün ayrıntılı ultrason için hastaneye gittim elif hanım diye bi doktor vardı o baktı çok tatlı bi bayan sorduğum herşeye cevap verdi ve neye bakıyosa bizede açıkladı ve gösterdi, bol bol fotoğraf verdi çok şükür bebeğimde bi sıkıntı yok kız olduğunu tekrar teyit etmiş olduk, bakması çok keyifli bir bebek dedi zorluk çıkarmadan herşeyine rahatlıkla baktı :) darısı senin ve tüm annelerin başına :)

yaa bende çok heyacanlıyım günler geçmek bilmiyor. kafayı taktım biraz inşallah bi sıkıntısı yoktur diye. doktor herşey çok güzel gidiyor dedi. bakalım pazartesiyi bekliyorum

yaa bende çok heyacanlıyım günler geçmek bilmiyor. kafayı taktım biraz inşallah bi sıkıntısı yoktur diye. doktor herşey çok güzel gidiyor dedi. bakalım pazartesiyi bekliyorum
bende çok merak ediyordum gittiğimde kalbim yerinden çıkacakdı başından beri benimde çok güzel gidiyor hamileliğim ama korktuğum gibi olmadı herşey normal çıktı inşallah seninde öyle olur, kaç kilo aldın bu arada

ben suana kadar 7 kilo aldım ama zaten kiloluydum Ahmet bey gene bir ay sonrasına mı verdi randevuyu bide bana şeker ile ilgili test yapacak pazartesi

ben suana kadar 7 kilo aldım ama zaten kiloluydum Ahmet bey gene bir ay sonrasına mı verdi randevuyu bide bana şeker ile ilgili test yapacak pazartesi
bir ay sonrası değil 24. hafta şeker taraması yapıcaz dedi ama ben tatile çıkacağım için bayram sonuna kaldı birde tetanoz aşısını sordum sağlık ocağında tek doz yaptırmamı tavsiye etti onu yaptırıcam bende 4 kilo aldım

Gözün aydin canim bizimde elif hanimda bizde çok memnun kalmistik güleryüzlü samimi ve biz sormadan herseyi anlatti

Merhaba, çok geçmiş üzerinden ama inşallah görürsünüz.ben de bilgide selçuk hocaya gidiyorum.hiç normal doğum yaptırdığını duymadım.sizin görümceniz sezeryan mı oldu normal mi? Görüp cevaplarsanız inanın çok makbule geçecek.yoksa ye ni dr arayışına giricem..çok sağolun şimdiden..

Merhaba, doğumunuzu yapmış olmalısınız.nerde, kimle ve ne şekilde olduğunu sorabilir miyim? Ben de selçuk hocaya gşdiyorum bilgide ama hiç normal yaptırdığını duymafım hep sezeryan yapıyomuş.yakınlarınızınki nasıldı?
Görür de cevaplarsanız çok makbule geçer.çok sağolun...

merhaba önceki sayfaları okuyamadım, medical parkta ahmet süha özer ve pınar telli ye giden var mı acaba?memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…