- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.701
kızlar aylin hanımla görüşen var mı içinizde..hastaneden ayrılma gibi bir durum var mıymış? geçen öyle bir konudan bahsetmişti bir arkadaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçen muayene oldum sordum güldü nerden çıktı bu dedi öyle birşey yok dedi , ayrıca kurumlarla anlaşmaları iptal ediyormuşsunuz dedim o durum benimle alakalı değil hatta ankara ile bile alakalı değil ist. merkez bu kararları alıyor bizde uygulamak durumundayız dedi, bana söyledikleri bunlarkızlar aylin hanımla görüşen var mı içinizde..hastaneden ayrılma gibi bir durum var mıymış? geçen öyle bir konudan bahsetmişti bir arkadaş
anladım canım tşkler..tam doktoruma karar vermişken böyle bir durum olursa üzülcektim..içim rahatladı şimdi..ben geçen muayene oldum sordum güldü nerden çıktı bu dedi öyle birşey yok dedi , ayrıca kurumlarla anlaşmaları iptal ediyormuşsunuz dedim o durum benimle alakalı değil hatta ankara ile bile alakalı değil ist. merkez bu kararları alıyor bizde uygulamak durumundayız dedi, bana söyledikleri bunlar
Ben %5diye biliyorum canım yanılıyor da olabilirimmerhaba kızlar aldığımız sigorta paketi ücretinin ne kadarı geri ödeniyor bilen var mı ?
Ben %5diye biliyorum canım yanılıyor da olabilirim
Burada okuduğum yazılarınız bana ışık oldu ve hiç aklıma bile gelmeyen tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım harika bir uygulama
Ancak sigortacım bana illa Pınar hocayı önerdi ve asla pişman olmayacaksınız dedi Pınar hocaya gidenler biraz anlatabilir mi
perşembe günü yazarım canım
Hangi doktora gidiyorsunuz ben Ertan hocaya gidiyorum bana Eyüp Ekici ile Ali İpek 'İ önerdi. Hiç hastaneden bahsetmedi. Neden ki acaba?ENDE ORDA YAPTIRDIM CANIM ZATEN ORAYA GİDİYORUM HEP ORDAKİ ERKEK Bİ DOKTOR VAR ONA YAPTIR DERİM TEK TEK 1 SAAT İNCELEDİ HERŞEYİ ANLATTI BANA
Hangi doktora gidiyorsunuz ben Ertan hocaya gidiyorum bana Eyüp Ekici ile Ali İpek 'İ önerdi. Hiç hastaneden bahsetmedi. Neden ki acaba?
ben pınar hanıma gidiyorum bana doktor önermedi hastanedeki arkadaşım inanç hocayı önerdi memnun kaldım gayet güzel geçti
Biz hastanede yok diye düşündük başka yeri söyleyince şimdi duyunca şaşırdım hastanede ne kadara yaptırdınızı sorsam ayıp olur mu acaba ??
Teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizisigorta ile yaptırdım ben 127 tl ödedim normalde 350 sanırım
canım eyüp ekici ankaradaki en iyi ultrason çekenlerden biriymiş galiba onun için önermiş olabilir..daha geçen öğretmenler odasındaki öğretmen arkadaşlar bana bunu demişti ayrıntılı ultrasonun için mutlaka eyüp ekiciye git diye..ben daha o aşamaya gelmedim..ne farkederki diye düşünmüştüm açıkcası içimden..ama doktorunda sana önerdiğine göre vardır bir bildiği..Hangi doktora gidiyorsunuz ben Ertan hocaya gidiyorum bana Eyüp Ekici ile Ali İpek 'İ önerdi. Hiç hastaneden bahsetmedi. Neden ki acaba?
merhabalar şehir değişikliği yapıyorum ankaraya geliyorum genal yorumlardan araştırmalardan pınar hanıma gelmeyi düşünüyorum. benim bi sorunum var detaylı ultrason için cok önceden randevu almam gerekiyormu yoksa gittiğimde hemen bakabilirmi şuan 21. haftamdayım bayram girdi araya malum zaman geçiyor :/