-
- Konu Sahibi kamikaze06
- #1.641
Çok teşekkür ederim. Birazda çekiniyorum aylin hanım ararsa ne yaptın diye ama benim seçimim sonuçta o çok aceleci hemen konuşayım bitsin gitsin der gibi bu beni rahatsızların etti. Çok saolunkesinlikle pınar hanımı öneririm ben kendisine gidiyorum ve gayet sakin ve anlayışlı bir doktor ve çok ilgili ben kendisinin paketini aldım
Çok teşekkür ederim. Birazda çekiniyorum aylin hanım ararsa ne yaptın diye ama benim seçimim sonuçta o çok aceleci hemen konuşayım bitsin gitsin der gibi bu beni rahatsızların etti. Çok saolun
Anladım çok saolun gerçekten. Paket zaten kocaman bi artı benim için bu yüzden bende bi dahaki kontrolümde pınar hanımdan randevu alıcamben ilk pınar hanıma gittim ilk muaynemde bile hiç aceleci değildi.. alttan muayne istemediğim için 2 saat sıkışmamı bekledi kontrolden sonra 2 hafta sonra tekrar çağırdı ve gider gitmez tanıdı ve çok ilgilendi hala da çok ilgileniyor ve inanılmaz pozitif biri
Anladım çok saolun gerçekten. Paket zaten kocaman bi artı benim için bu yüzden bende bi dahaki kontrolümde pınar hanımdan randevu alıcam
Konuştum sigorta şirketiyle aynen öyle fiyat verdi içeriği zaten harika. Aklımda sadece doktor kalmıştı ilk hamileliğim olduğu içinde çok tedirginim ama pınar hanımda karar kılıyorumben 4500e aldım 9 taksit yaptılar kredi kartına
Konuştum sigorta şirketiyle aynen öyle fiyat verdi içeriği zaten harika. Aklımda sadece doktor kalmıştı ilk hamileliğim olduğu içinde çok tedirginim ama pınar hanımda karar kılıyorum
Biz sigortamızı yeni başlatıyoruz paketi almak için. Pazartesi günü sigorta daha başlamadığı için aylin hanımın muayenesi kan ve idrar tahliline 1100 tl ödedik. Amiiin çok teşekkür ederim Allah sizinkinide sağlıklı bi şekilde versin kucağınıza hayırlı bi evlat olsun inşallahgittiğinizde memnun kalacağınıza eminim :) Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh :)) benimde ilk bebeğim olacak inşallah.. sadece detaylının yarısını karşılıyor sigorta ben 127 tl ödedim detaylı için.. birde her ay 12 tl sgk payını ödüyoruz o kadar
Biz sigortamızı yeni başlatıyoruz paketi almak için. Pazartesi günü sigorta daha başlamadığı için aylin hanımın muayenesi kan ve idrar tahliline 1100 tl ödedik. Amiiin çok teşekkür ederim Allah sizinkinide sağlıklı bi şekilde versin kucağınıza hayırlı bi evlat olsun inşallah
Bizde çok yeniyiz daha 8 haftalık. 1 ay sonra gelin dedi aylin hanım 1 aya hemen pınar hanıma gidip bizde paketi yaptıırız inşallahben ikinci muayneden kalp atısı duyunca yaptırdım hemen sigortayı.. paket çok faydalı gerçekten
Bizde çok yeniyiz daha 8 haftalık. 1 ay sonra gelin dedi aylin hanım 1 aya hemen pınar hanıma gidip bizde paketi yaptıırız inşallah
Nasıl yani 10 gün anlamadım bi aydınlatırmısınız acaba10. haftadan önce 9 taksit sonra 5 taksit yapıyorlar bence pınar hanımın asistanı ile görüşüp 10 günlük kontrol muaynesi süreniz geçmeden kendisinden randevu alın sonra sigortayı yaptırın çünkü normalde ilk zamanlar 2 haftada çağırdı beni
Nasıl yani 10 gün anlamadım bi aydınlatırmısınız acaba
Aylin hoca çok yoğun olduğu için arayacağını sanmıyorum ki arasada açık açık söyleyebilirsin sizin ücretleri karşılayamayacağım diye , ama aceleci olması beni hiç rahatsız etmiyor biraz daha tanısan Aylin hanımın fıtratının o olduğunu anlarsın bazı insanlar tez canlıdır ve her işi hızlı olur, bugün benim başıma bir olay geldi benimle yakından ilgilendi test sonucumu arayarak söyledi normalde sonuçlar normal ise msj atar ben gayet memnunum ama dediğin gibi pahalı maddiyatda önemli ve medicalparkda ki diğer doktorların kötü olduğunu düşünmüyorum Pınar hanım içinde gayet olumlu yorumlar var Aylin hocaya gitmeseydim Pınar hanıma giderdim. doktorlar seçimine neden karışsın ki ister gidersin ister gitmezsin işin o noktasını düşünme bence içinin rahat etmesi ve doktorun beklentilerini karşılaması önemli benim için şu aşamada dakikalarca ultrasonda olmak çok da önemli değil, üstelik başka doktorlarada gittim içeride uzun kaldığımda oldu ama çıktılar aynı hatta çok uzun kaldığım halde çok mutsuz çıktığımı da biliyorum nasıl için rahat edecekse nasıl mutlu olacaksan seçimin öyle yap bu A kişisi olur B kişisi farketmez :)Çok teşekkür ederim. Birazda çekiniyorum aylin hanım ararsa ne yaptın diye ama benim seçimim sonuçta o çok aceleci hemen konuşayım bitsin gitsin der gibi bu beni rahatsızların etti. Çok saolun
Haklısınız çok teşekkür ederim :) pınar hanımada gidip ikisi arasında seçim yapmak daha mantıklı o zamanAylin hoca çok yoğun olduğu için arayacağını sanmıyorum ki arasada açık açık söyleyebilirsin sizin ücretleri karşılayamayacağım diye , ama aceleci olması beni hiç rahatsız etmiyor biraz daha tanısan Aylin hanımın fıtratının o olduğunu anlarsın bazı insanlar tez canlıdır ve her işi hızlı olur, bugün benim başıma bir olay geldi benimle yakından ilgilendi test sonucumu arayarak söyledi normalde sonuçlar normal ise msj atar ben gayet memnunum ama dediğin gibi pahalı maddiyatda önemli ve medicalparkda ki diğer doktorların kötü olduğunu düşünmüyorum Pınar hanım içinde gayet olumlu yorumlar var Aylin hocaya gitmeseydim Pınar hanıma giderdim. doktorlar seçimine neden karışsın ki ister gidersin ister gitmezsin işin o noktasını düşünme bence içinin rahat etmesi ve doktorun beklentilerini karşılaması önemli benim için şu aşamada dakikalarca ultrasonda olmak çok da önemli değil, üstelik başka doktorlarada gittim içeride uzun kaldığımda oldu ama çıktılar aynı hatta çok uzun kaldığım halde çok mutsuz çıktığımı da biliyorum nasıl için rahat edecekse nasıl mutlu olacaksan seçimin öyle yap bu A kişisi olur B kişisi farketmez :)
baran bey medical parkta yeni çalışmaya başladı ondan yorum yoktur canım..ama ben kendisini muayene için beklerken görmüştüm güleryüzlü biri gibiydi..Merhaba arkadaşlar, 14 haftalık gebeyim Baran beye kontrol oldum ve kendisini sevdim ancak hakkında hiç yorum göremedim... Bilgisi olan var mı? Malum normsl doğum istiyorum...
gerçekten mi canım..benimde öyle eşimin kurumuyla anlaşmalı medical park onun için indirimli bakılıyoruz..tam olarak anlamadım ama ne yani şimdi indirimli bakılıyoruz diye doğuma yakın başka doktoramı yönlendiriyor..bu gerçek mii.çok sinirim bozuldu şuann..Aylin hanım anlatıldığı kadarıyla iyi bir doktor ancak anlaşmalı kurumlardan artık hasta almıyormuş.... Aylarca takip ettiği gebeleri bile bırakmış. Başka doktorlara geçiyormuş hastaları. Bana bu pek etik gelmedi, herşey para değil sonuçta... Bizim kurumumuzda medical parkla anlaşmalı kendimi yerlerine koydum... Kaç ay git sen canım cicim son anda doğuma girmek için para iste...